אאאאהההההההה!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

p i n g o

New member
No More Cry, No More Cry! ../images/Emo13.gif

שוקי, אל תבכה!! ולא צריך אמבולנס (בעצם אני כבר לא בטוח
) הכל יהיה בסדר!

Shuki Porat

New member
.

עכשיו בכל הרצינות זה לא היה מצחיק לא פגעו בי כך בחיים אין לכם מושג מה הדבר הזה היה אומר בישבלי אם הם היו באים זה היה החלום שלי

p i n g o

New member
שוקי,

כמו שאומרים, העיקר הכוונה. והכוונה הייתה כוונה של לעשות את זה בצחוק, הם לא התכוונו לפגוע, למרות שזה מה שקרה להרבה אנשים. תזכור שכולנו אוהבים את הקורס אחרי הכל ולאף אחד לא הייתה הכוונה פה לפגוע באף אחד.

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo10.gif...

סליחה! סליחה בכל מי שפגענו בו, לא חשבנו שתקחו את זה כל כך קשה....
טוב..נדע להבא להפוך להיות פורום פורמלי.. בלי שטויות מיותרות.

Shuki Porat

New member
רק

בישביל שתבינו כמה שזה היה רשע כשהיתקשרתי לדוגמא לספר לדוד שלי שהם באים סיפרתי לו כך : תחשוב מה החלום שלי מה הדבר שהכי רציתי וחשוב לי שיהיה כך זה היה אם כולם ממש פגעתם בי (למרות שזה היה אמור להיות בדיחה) ושלא תחשבו שאני לא מבין בדיחות אני מבין אבל זה היה ממש אכזרי למרות זאת תנו לי כמה ימים והכול יהיה בסדר שוב ולא אני לא כועס על אף אחד זה היה מובן שיקרה אחרי הכול 1 באפריל

THE CORRS

New member
רגע רגע רגע!!!

hold it!!!! זה עבודה בעניים או שבאמת?! אניח לא ממש הבנתי בכל מקרה אני התלהבתי...!!! מה זו עוד אחת מהבדיחות של 1 באפריל?! לא עושים דברים כאלה כמעט חטפתי התקף לב!!! זה בין החלומות הגדולים של חיי !!! נראה לי שאנחנו צריכים לסכם שאם באמת יש הופעה כל אחד בא עם השם שלו והכינוי ואז נכיר אחד ת'שני ויהיה סבבה!!! ואגב מה עם הדיסק החדש שלהם?!

Cally1

New member
בואו נראה

זאת בערך פעם שלישית שהם אומרים שהם באים לפה:)אתם בטוחים שהפעם זה יהיה שונה והם באמת יבואו?אני לא כ"כ בטוחה בזה.נחיה ונראה...אבל אל תפתחו יותר מדיי ציפיות.

AndreaCorr ©

New member
עדיין לא הבנת? ../images/Emo4.gif

זה לא אמיתי זאת בדיחה. 1 באפריל. חה חה.

shelly egan

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ושוב כרגיל -עובדים עליי ואני מאמינה- אני חייבת לומר שזה היה מוצלח ביותר! אני, הידועה בתור תמימה לא קטנה, האמנתי! (-למרות שזה לא דרש מכם מאמץ מסויים, זה פורום, ובטח בבית צחקתם, אבל ההודעות נשמעו רציניות...) יישר כוח! רק חבל בקשר לקורס... :(( בכל זאת, תודו שזה היה מאוד נחמד אם הם באמת היו באים לארץ... ניפגש בסיבוב

../images/Emo15.gifאנשים איפה החוש הומור שלכם?!?

בעע כולה אחד באפריל...
כולם עובדים על כולם...
גם אצלי בפורום מתחנו את כולם, דווקא היה די קורע...
מה נסגר איתכם... לא חשבתי שאנשים ייפגעו עד כדי כך...
קחו את הכל בהומור...

p i n g o

New member
זה לא ממש אותו דבר...

המתיחה בפורום שלך והמתיחה מאצלנו.... אבל בואו נשכח את זה כבר??

p i n g o

New member
חחחח להיפך!

לטובת קצב הלב שלך טוב שרק עכשיו נכנסת! לא ראית מה קרה לשוקי? חחח

מיכל just

New member
חחחחח חפיף...

העיקר שהכל ברוח טובה...
מה שכו, קראתי קודם את ההודעה של שרון, שהכל מתיחה, אז ידעתי כבר שזה לא נכון.
מעניין אם הייתי מאמינה...

הקטע הוא

שזו לא היתה המתיחה-מאוד-אכזרית הראשונה שלי. רבע שעה לפני זה חבר טוב שלי התקשר ואמר לי שסבתא של חבר טוב אחר שלי נפטרה... האמנתי לו והתקשרתי אליו, אבל אמא שלו ענתה לי ולא הבינה מה אני מדבר... אוווויייי, איך התחממתי.... אחרי זה באה ההודעה הזאת... אני רק יכול לומר לכם תודה שהשארתם אותי מבסוט עד הערב. אבל כגודל השמחה, כך גם גודל האכזבה. זה לא שאתם צריכים להפוך פתאום לרק רשמיים ולא צריכים להשתעשע, אבל את המתיחות אל תעשו על דברים כאלה רגישים.

למעלה