אאאאהההההההה!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אאאאהההההההה!!!!!!!!!!!!

תקשיבו לזה- היה לי משעמם וסתם נדדתי בין האתרים של הקורס ובאחד האתרים (אני לא זוכרת כרגע איזה) מצאתי את ההודעה הזאת הייתם צריכים לראות איזה צרחות! כולם בעבודה הסתכלו עלי כמו משוגעת
הם פשוט לא מבינים! זה שהקורס באים ארצה זה ה-כי בעולם אני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר את ההתרגשות.... אפילו אם זה עוד חודשים רבים... עכשיו יש טעם לחיים

גם לבנים מותר לבכות../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמין, אני עדיין בהלם, אני פשוט בוכה מאושר. אנשים הקורס באים אלינו בדיוק רציתי לכתוב על זה, אבל אני רואה שמירי הקדימה אותי, נראה לי שאני יקפיא את עצמי עד שהזמן יעבור, הקורס בישראל אההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!.

shelly egan

New member
OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם לא ווסט, אז לפחות הם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!! אבל אם הם באים, ואני רוצה ללכת, אז אני צריכה להכיר יותר טוב שירים
איזה מגניב!!!! איזה כיף לכל המעריצים ה"שרופים" שלהם, בטח זה עשה לכם את השבוע :)

../images/Emo15.gifשמישהו ינשים אותי...

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה... יו אנשים,אני באתי לכתבולכם על זה ומירוש הקדימה אותי... יוווו הם באים סוף סוף... אני לא מאמינה... אני חייבת משהו חדש ללבוש... ולגרד חסכונות לקנות כרטיסים להופעה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... כולי רועדת מתהתרגשות... לא האמנתי שדבר כזה יקרה אי פעם... אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...

shelly egan

New member
רק שאלה קטנה:

אפשר לבדוק גם לוח הופעות של עוד אמנים באתר הזה, או שהמועדים הם רק של הופעות של הקורס?

רק של הקורס

בוא נחזיק אצבעות, שלא יהיה ביטול בגלל המצב הביטחוני. אני לא מאמין שאני אומר את זה: "יאללה להחזיר את ירושלים את כל הגולן, הכנרת, הרצליה הכל, רק שיהיה שלום סדגש| אח"כ נכבוש את הכל מחדש
.

יותר קל

לעשות עוצר וזהו!!!!!
חחחחחחחחחחחחחח האמת, אני חושב שזו תהיה הופעה משולבת ליהודים וערבים. אני ממש מאמין שזה יקרב את שני העמים אחרי כל התופת שהיתה בשנים האחרונות. אולי אחרי זה יפתח משא ומתן?

p i n g o

New member
אם זה באמת יקרהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אהפוך את העולם בשביל לראות אותםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק מקווה שזה לא יתבטל אז חבר'ה, בבקשה אל תקחו את זה כאילו זה בטוח יקרה, תזכרו את מקרה רד הוט צ'ילי פפרז (הם ביטלו פחות מיומיים לפני ההופעה, כשבכל הארץ התרגשו לקראת בואם, אפילו כאלה שהם לא מעריצים, זוכרים??). אז ככה שאני ממש ממש מקווה שזה ייתקיים וניאלץ לחכות ולראות (בכל מקרה המועדים לא סופיים, זה עוד שנה מעכשיו!)

עכשיו התאוששתי

נראה לי שקצת נרגעתי מההתרגשות הראשונית, בוא נקווה שבאמת ההופעה הזאת תתממש.

אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!

אני צריך לעשות מדיטציה עד ההופעה!!!!! וווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!! הם באים, הם באים!!! אם מחבל יגרום לביטול של ההופעה אני אהרוג אותו אישית ואתלה אותו בחתיכות קטנות בכל ג'נין, קלקיליה ורמאללה
חסר להם אחי, רגע לפני שאני אחטוף התקף לב מרוב התרגשות אני רוצה לומר לכם כמה אני אוהב אתכם
העולם שמח שוב!!!!!!!!! אנדריאה!!!!
בואי אלי!!!!!
שרון!!!!
גם את!!!!
קרוליין!!!!!
תצטרפי אליהן!!!!!
...אתם יודעים מה?... ג'ימי!!!!!!
גם אתה!!!!!
אני בהיסטריה אז תסלחו לי....

במחשבה לעתיד....

נצטרך להשיג גם כרטיסים. אל תשכחו את זה. צריך כבר לחסוך ולחשוב על רעיונות איך להשיג אותם, אפילו במחיר

אני אמרתי לקרין

דרך האייסיקיו, וגיליתי את זה דרך הפורום של The corrs rock, הם דיברו על הסיבוב הופעות.

shelly egan

New member
חחחחחחח אנשים - אתם מצחיקים!!!

אחת כבר חושבת על משהו חדש לקנות, ולהתחיל לחסוך כסף, השני מציע למסור שטחים לערבים, עוד אחד מתחיל לתכנן איך להשיג כרטיסים.... חחחחחחחחח
קודם כל- תנשמו עמוווווק. כרטיסים, מן הסתם יהיו בקופה, ואני בטוחה שהם לא יגמרו ביומיים הראשונים. בגדים... בגדים אפשר לקנות ת-מ-י-ד, וכסף, כסף בא והולך, זו לא הבעיה... הכי הרבה תבקשו מההורים כסף לכרטיס בתור מתנת יומולדת מוקדמת או משו... אתם כבר תסתדרו!!!

AndreaCorr ©

New member
אההההה אני בהלםםםםם ../images/Emo9.gif

יו איזה כיף איזה כיף כיזה כיףףףףףףףףף
אין לי מילים.. אין לי... אני מאושרת!!!

Shuki Porat

New member
חבר'ה

תזמינו לי אמבולנס בבקשה אם אני לא יהיה בפורם יותר אני יהיה בבית חולים כי מידע כזה.... (נשימה ארוכה) יגרום לי להתקף לב אם (בבקשה אלוהים אני יעשה הכול ממש הכול) זה יקרה אני אני פשוט לא יודע מה לומר אני חסר מילים אני יתחיל עוד מעת ליבכות אז אני צריך לסיים ביי

למעלה