אאאאהההההההההההה

חורה

New member
אאאאהההההההההההה

אני מאוהבת בבחורה אני שיוכורה אני רוצה למות אני רוצה לחתוך אני רוצה הכל רק שזה לא יקרה לי הטלכת לישון

מותק.

למרות שלהתאהב בכלל, ולהתאהב בבחורה בפרט, לא צריכה להיות סיבה לפגוע בעצמך או לכעוס על עצמך.אני יכולה להבין את הבהלה, בטח אם זה רגש שאת מרגישה בפעם הראשונה. כשהשעה 3 בבוקר, ואת שתית, צריך לקחת כל רגש שעולה בך בערבון מוגבל- גם את ההתאהבות, גם את התחושה שזה סוף העולם. בבוקר אחרי מקלחת וקפה דברים יראו אחרת. איך את עכשיו?

חורה

New member
אני אחרי מקלחת

בלי קפה עדיין הכל חרא מה אני אמורה פאקינג לעשות? חשבתי שאחרי ההופעה אני לא אצטרך יותר לראות אותה ואפסיק לחשוב עליה זה לא קרה למה עד שהדברים מסתדרים לי כמו שצריך הכל נהרס? לעזוב אותו? לשכוח ממנה? כמה זמן צריך לעבור עד שהיא תצא לי מהראש? זה גם לא משנה לי שזו אישה, באותה מידה זה היה יכול להיות גבר. למה זה קורה לי כשאני בקשר טוב שיש בו אהבה? לא כתבתי פה עד עכשיו כי פחדתי שכל הסיפור יצא מחוץ לפורום. אני מפחדת שהוא בטעות יקרא מה שכתוב פה ואז באמת חרב עולמי

קולדון

New member
אני יכולה להגיד לך מעצמי-

שזה קורה לי די הרבה במערכות יחסים, פתאום קראש על מישהו אחר, ולפעמים ברמה שמאוד מאוד מבלבלת אותי. לא הייתי מתרגשת מזה, אלא נותנת לזמן לעשות את שלו ולראות מה קורה. אצלי בדרך כלל כמו שזה בא ככה זה הולך, ואם הקשר שלי הוא טוב ואוהב, הוא מדרך כלל מתגבר וקובר את הקראש הזה. ואם הוא לא קשר כזה טוב, הקראש מסמן לי גם שהאהבה קצת נגמרה. הרבה פעמים נדלקים על אנשים ואחרי זה זה עובר. כשאת במערכת יחסים תוך כדי ונדלקת על מישהו שאת תנסי לממש איתו את הקשר, זה קצת יותר מלחיץ ואולי ניתנת לזה יותר משמעות ממה שבאמת. אז.... תנסי להכיל את הרגשות. וגם, את אוהבת את חבר שלך, נכון? בלי קשר אליה. מספיק טוב לך איתו? אם כן- אז אל תתרגשי מזה. ואם לא- אז זה באמת יכול להיות דחיפה החוצה.

אני מצטרפת.

זו סוגיה לא פשוטה בכלל. אבל אני חושבת שכל מי שהתנסה בזוגיות ארוכה, אמיתית, לא כזו שמוכרים לנו בסרטים, כוללת גם משברים מהסוג הזה. בסה"כ זוגיות, גם חתונה, לא כוללות באמת יכולת לשלוט על הלב מעתה ועד עולם כך שלא יחשוק באף אחד אחר. בעיני, זוגיות זו בחירה, בחירה במישהו אחד על פני שאר העולם. גם כי הלב אמר אבל גם כי הראש אמר. זה לא אומר שבחיים לא תחשבי יותר שמישהו אחר יפה מאוד, אולי יפה יותר, וזה לא אומר שלא תתאהבי מדי פעם בכל מיני אנשים חולפים [ולפעמים גם תבלבלי בין תשוקה לאהבה, בין תאווה לאהבה ובין משיכה לאהבה...] אבל זה אומר שגם אם זה יקרה, את תזכרי שבחרת במישהו. אחד. כי ככה את רוצה את זה - אחד על אחד. גם מהצד שלו וגם מהצד שלך. בעיני כדאי לחכות ולראות איך תרגישי בהמשך. אם זה יהיה משהו חזק מאוד, אז כמו שקולדון כתבה, אולי תביני שהקשר שאת נמצאת בו כבר לא מתאים לך. אבל אולי יעבור זמן והתשוקה הראשונית קצת תרגע ותזכרי שאת במקום שאת שמחה להיות בו עם מישהו שאת שמחה להיות בו... ושם תשארי....

למעלה