אאאאאאא

אאאאאאא../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

אוקה, קודם כל, למתקשים. ניר זה בן דוד של שי ועכשיו, איך פגשתי אותו. ********* אוקה כבר שבוע אני מחכ לפגישה היום התארגנתי והכל, נכנסתי למוכנית והיא לא מתניעה. דווקא היום. התקשרתי לניר בוכה, והוא אמר שאם בכל זאת אני אובוא להודיע. אחרי כמה זמן הצלחנו, והתקשרתי לניר. הגעתי, וראריתי את ניר בדיוק מצלצל אלי. באתי מאחוריו, ואמא שלי ענתה לו כשהוא היה לפניה. הלכנו אל התחרות כשרונות צעירים, והתמקמנו. הוא צילם אותי ואת אח שלי עם גלויה, והלך לדבר עם שי. פחחחחח המשכתי להסתכל, ואז בן ובוריס שרו כל אחד שני שירים. "בן תעשה לי ילד!!"(זה מה שצעקתי) ניר נעלם לי, התקשרתי אליו והוא אמר שהוא בכניסה. שאלתי איפה שי, ופתאום שי עולה לבמה. אני בהלםםםםםםםםםם והתחלתי לצרוח. הוא שר פמלה ויש לך אותי, וניר צילם הכל למטה. אח שלי גרר אותי למטה, וחשב שרואים שם טוב יותר, אבל אני נמוכה, ולא ראיתי כלום. בינתיים תפסו לי את כל המקומות. אבא שלי רצה שנחזור, ואז בלוניר התקשר לפלאפום של אמא, כי שלי היה תפוס. הוא אמר שאני אלך ליד השומרים אכנס פנימה. הילה חיכתה לי שם, אמרה לשומרים לתת לי להכנס ונכנסתי לתוך האוהל ששי היה בו. ואז הוא היה כל כך מושלםםםם....... באתי אליו והצטלמנו, הוא שאל מה קורה והכל... ואז הוא ראה את התמונות שנירוש צילם, ויצאו תמונות מהממות!! ודיברנו על מצלמות דיגיטליות, ושי הראה ידע.. פחחחחחחח קפצתי עכל שי וחיבקתי אותו, הוא חיבק אותי בחזרה, והצטלמנו! הוא חתם לי חתימה ארוכהההה אמרתי לו תודה, ולניר הבובי. והלכתי אמאאאא

צוף girl

New member
../images/Emo31.gifלהרגע

זה ממש ממש עצוב שאת כל כך מתלהבת משי גבסו.. מה כל ההתלהבות??????. הוא כולה ש-י ג-ב-ס-ו! והוא בן אדם כמו כל בן-אדם. אני מבינה את ההתרגשות של לראות מישהו מפורסם שאוהבים, אבל לא להסחף... קצת פרופורציות... לא רוצה לבאס אותך,אבל תחשבי על זה, זה לא קצת מוגזם להתלהב כל כך ממישהו שעד לפני שנה עבר ברחוב סתם ואף אחד לא הכיר אותו? אני בטוחה שאם היית רואה אותו לפני שנה סתם עובר ברחוב את לא היית שמה עליו.

שלומית16

New member
גם ניקול קידמן פעם עברה ברחוב ואף

אחד לא הכיר אותה אין קשר אם היא אוהבת אותו כל כך אז שיהיה לה לבריאות

למעלה