אאאאאאאז

Drorrrrrr

New member
אאאאאאאז

מה הסרט האחרון שראיתם? ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? ומה השיר האחרון ששמעתם? ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? מה האלבום האחרון ששמעתם? ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? מה הספר האחרון שקראתם? ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו?

../images/Emo140.gif

מה הסרט האחרון שראיתם?
הנשכחים
ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? הנשכחים
ומה השיר האחרון ששמעתם? מה קשור-חוזר לסיני
ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו?מה קשור-חוזר לסיני
מה האלבום האחרון ששמעתם? מירי מסיקה
ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? מירי מסיקה
מה הספר האחרון שקראתם?
זה היה ממזמן
ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? אין לי המלצה

shira245

New member
יאללה../images/Emo3.gif

מה הסרט האחרון שראיתם? לא זוכרת:-O ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? החיים על פי דיוויד גייל- מצויין. ומה השיר האחרון ששמעתם-ביטר סוויט סימפוני-THE VERVE ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? נכנע לך- ברי סחרוף(אתה באמת צריך לשאול?!?) מה האלבום האחרון ששמעתם? נגיעות-ברי סחרוף ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? נגיעות מעולה וThe Storkes-Room on fire מה הספר האחרון שקראתם? מכתבים לטליה-דוב אינדיג ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? מכתבים לטליה-דוב אינדיג ויער נורווגי/הרוקי מורקאמי.

../images/Emo13.gif

מה הסרט האחרון שראיתם? הנרקוד ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לנו? הנרקוד היה חביב, לא יותר מזה. ומה השיר האחרון ששמעתם? "cause you had a bad day..." ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? הממ... לוידעת מה האלבום האחרון ששמעתם? לא זוכרת ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? על אף אלבום מה הספר האחרון שקראתם? נקודת ההונאה ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? הו, יש המון. מלאכים ושדים מאוד מומלץ

belle B

New member
../images/Emo96.gif זה טעים!

מה הסרט האחרון שראיתם? american history X,forrest gump, לתפוס את הכריש (חח עם אחי הקטן) ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו?להמליץ? אממ זה קשה אז נניח שfinding neverland בעיקר כי ג'וני דפ חתיך-על :) אבל תמיד תמיד הכי כיף זה מרתון וולט דיסני. ומה השיר האחרון ששמעתם? מחפש את ליבך -ניר רוזנבאום ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? כל שיר של אירוסמית' שתרצו! וזהו הזמן של יהודה פוליקר כ זה כל כך אבל כך מתאים למצבנו עכשיו. מה הספר האחרון שקראתם? שעות מתות /אורי אדלמן ונערה עם עגיל פנינה (עכשיו באמצע) ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? משוואה עם נעלם! (הראשון שעלה לי לראש..הוא באמת טוב.) יום מקסים לכולם!

hell cen be fun

New member
וואי,

הייתה תקופה שחברות שלי ואני היינו בחרות סרטים לפי אממ....העובדה שג'וני דפ משחק בהם. החל מ"כריי בייבי" עד ל "נברלנד" תקופה הזויה ביותר.

anabulbul

New member
עונה:)

מה הסרט האחרון שראיתם? צ'רלי אנד דה צוקלד פקטורי
ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לנו? רקוויאם לחלום
ומה השיר האחרון ששמעתם? שלום חנוך - הלילה
ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? WEST SIDE STORY - I FEEL PRETTY:)
מה האלבום האחרון ששמעתם? מוקי - עוקף מלמעלה
ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? KILLER QUEEN
מה הספר האחרון שקראתם? פרא
ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? חוכמת הבייגלה ומלך החומוס ומלכת האמבטיה

SuGaRBabe1

New member
מממ..

מה הסרט האחרון שראיתם? צ'רלי בממלכת השוקולד ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? אפקט הפרפר... אם עוד לא ראיתם אתם חייבים! ומה השיר האחרון ששמעתם? עכשיו אני שומעת כל מיני שירים הזויים של אמא שלי... לא יודעת מה הולך פה... ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? "במרחק נגיעה מכאן" של יזהר אשדות.. התמכרתי אליו קשות! מה האלבום האחרון ששמעתם? לא שומעת אלבומים... ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? - מה הספר האחרון שקראתם? "גולם במעגל", זה היה לשיעור ספרות P: ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? לא יודעת, אני לא קוראת ספרים..

חןשסק

New member
נמנמ

-"צארלי בממלכת השוקולד" סרט חמוד. - ממליצה על... הממ... אלאדין
- עכשיו מתנגן בערץ 24 "תנו לו צ'אנס"
- ממליצה בחום על השיר "נעליים" של פורטיסחרוף!
- אלבום? הכי קרוב לאלבום זה האלבום תמונות של החתונה של דודה שלי שראיתי אתמול.
- אני ממליצה על האלבום חתונה של דודה שלי (?) - אוח זה היה מזמן (לצערי).... אני לא זוכרת... - "חצוצרה בואדי" של סמי מיכאל. אחלה ספר

Chandler Rulz

New member
לה לה לה לה לה:

מה הסרט האחרון שראיתם? "תיכון בהיי" ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לנו? ההיסטוריה המטורפת של העולם ומה השיר האחרון ששמעתם?הנרי ושרון חזיז - יזראל, עכשיו התחלף ל-Return of the Mack של Mark Morrison ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו?Jethro Tull - Aqualung מה האלבום האחרון ששמעתם?Jeff Wayne's musical version of the War of the Worlds ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? כנ"ל מה הספר האחרון שקראתם?הרלן קובן/ההזדמנות ההאחרונה ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? אורסון סקוט קארד/הצל של אנדר

נטלי 100

New member
אזזז

מה הסרט האחרון שראיתם? איילנד ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? איילנד ומה השיר האחרון ששמעתם? באה אילכם של מירי מסיקה ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? יש יותר מידי מה האלבום האחרון ששמעתם? ----- ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו?------- מה הספר האחרון שקראתם? עיין ערך : אהבה ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? אות קין

נטלי 100

New member
אלה??!!?!?!?!?!!?!!?

מוז'ס מה את עושה פה??? - שאלה טיפשית אני יודעת... איזה מגניב.. אין לי מושג מה אני עושה פה.. אתמול שיעממ לי ועברתי בין הפורומים ונכנסתי לכל מה שנראה מעניין.. כן אני יודעת אני משועממת.. איזה מגניבבב את פה! ד"א מצאתי גם את נעמה בפורום תיכוניסטים - אבל זה היה ממש מזמן.. לב יא סיס ~נטלי~

Moranus

New member
אז....

מה הסרט האחרון שראיתם? ואז הגיע פולי ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לנו? סוף העולם שמאלה ומה השיר האחרון ששמעתם? מירי מסיקה- באה אליכם ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו?מירי מסיקה-באה אליכם מה האלבום האחרון ששמעתם? לא זוכרת... ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו?לא שומעת אלבומים...שומעת שיר פה שיר שם מה הספר האחרון שקראתם? רם אורן- צל של ספק-רם אורן ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? ציפורים מתות בסתר (לא זוכרת מי כתב)

SomebodyElse

New member
../images/Emo13.gif

מה הסרט האחרון שראיתם? צ'רלי והשוקולדה ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? פייט קלאב. כמה בנאלי מצדי. ומה השיר האחרון ששמעתם? Alice In Chains - Down In A Hole ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? Judas Priest - Living After Midnight מה האלבום האחרון ששמעתם? Rainbow - Rising ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? Guns N Roses - Appetite For Destruction מה הספר האחרון שקראתם? האנטר ס. תומפסון - פחד ותיעוב בלאס וגאס ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? פטריק זיסקינד - הבושם

light angel

New member
אני אנסה

למרות שאני די חסרת בילויים נורמליים לשעות הפנאי מלבד מחשב.
הסרט האחרון שראיתי:אההההה... ניסיתי לראות את "אהבה מחוץ לחוק" אתמול, מסתבר שהמבקרים צדקו. חרא סרט. לא עברתי יותר מרבע שעה איתו.
סרט מומלץ:איך להיפטר מבחור בעשרה ימים
שיר אחרון ששמעתי:שומעת עכשיואת my heart will go on
שיר מומלץ:time of your life של green day עושה לי נעים בכל פעם מחדש, והטרנס של השריקה מקיל ביל זה הטרנס הכי כיפי בעולם.
האלבום האחרון ששמעתי:אולי האוסף של דיויד ברוזה.
אלבום מומלץ:כנ"ל, דיסק מעולה.
ספר אחרון שקראתי:אוי
אני ממש לא קוראת לאחרונה, החופש השתלט לי על המוח
ספר מומלץ:מים נושקים למים/סמי מיכאל
גם לך.

למעלה