אאאאאאאז

stush

New member
לחץ כאן בכדי לקרוא את תוכן ההודעה

מה הסרט האחרון שראיתם
ממ.. צ'רלי והשוקולדה
ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו
צ'רלי והשוקולדה.. הוא חמוד כזה ומה השיר האחרון ששמעתם
"את באה לבקר" - משינה... ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו
ניצוצות
של ברי סחרוף ורמי פורטיס מה האלבום האחרון ששמעתם
מפלצות התהילה - משינה ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו
בקצה ההר של גידי גוב מה הספר האחרון שקראתם
THE KITE RUNNER ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו
האוהל האדום של אניטה דיאמנט

../images/Emo4.gif

מה הסרט האחרון שראיתם?'צעד קטן'. ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו?מה אני מבינה בסרטים. ומה השיר האחרון ששמעתם?KISS THE RAIN. ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו?אותו אחד. מה האלבום האחרון ששמעתם?מיריס. ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו?מיריס. מה הספר האחרון שקראתם?אחת עשרה הדקות. ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? אחת עשרה הדקות.

kinbar

New member
תוריייי

מה הסרט האחרון שראיתם? איילנד ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? צ'רלי ומפעל השוקולד
ומה השיר האחרון ששמעתם? לא זוכרת איזה שיר של גרין דיי ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? Nine Days - Absolutely מה האלבום האחרון ששמעתם? שייגעצ ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? גרין דיי מה הספר האחרון שקראתם? פרנויה ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? הקלות הבלתי נסבלת של הקיום

Hangman Jury 87

New member
אני

מה הסרט האחרון שראיתם? "בית האימה". (סרט אימה תאילנדי חחחח) ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? בזמן האחרון לא יוצאים הרבה סרטים טובים האמת... הייתי ממליץ על הסרט "הקללה" שיצא לפני חצי שנה בערך, סרט טוב. ומה השיר האחרון ששמעתם? Aerosmith -S.O.S ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? U2- New years Day מה האלבום האחרון ששמעתם? Aerosmith- Get Your Wings ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? U2- Best of 1980-1990 מה הספר האחרון שקראתם? - ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? - (
)

keren007

New member
../images/Emo3.gif

מה הסרט האחרון שראיתם? מלכת הקרח ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? המסור ומה השיר האחרון ששמעתם? backstreet boys- on complete ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? מה קשור- חתולים כחולים
מה האלבום האחרון ששמעתם? מה קשור ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? עידן רייכל מה הספר האחרון שקראתם? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה

hell cen be fun

New member
ויהו.

אנחנו ממש אינטלקטואלים... מה הסרט האחרון שראיתם? גבר מי שמטפלת. ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לנו? גבר מי שמטפלת ומה השיר האחרון ששמעתם?תעירו אותי כשספטמבר יגמר [אין לי כח לאנגלית
] ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? דני מכור לבמבה/ביט 69 הם קרועים לגמרי. מה האלבום האחרון ששמעתם?היהודים לייב. 1+2 ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? היהודים/ מציאות נפרדת מה הספר האחרון שקראתם? החידה השישית / יאיר לפיד. ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? אותו אחד...

yaeli87

New member
אני?

מה הסרט האחרון שראיתם? חותנת בהפרעה
ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לכו? פרל הארבור!!
ומה השיר האחרון ששמעתם? שי360-שבור ת'דממה ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? סינרגיה- ספרי
מה האלבום האחרון ששמעתם? סינרגיה- צועקים על אהבה ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? כנ"ל מה הספר האחרון שקראתם? צופן דה וינצ'י ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? כנ"ל

שאלונים... *סמיילי מזיל ריר..* :)

מה הסרט האחרון שראיתם? שמש נצחית בראש צלול.
ועל איזה סרט בא לכם להמליץ לנו? האלמנט החמישי, כי הוא עוד מהימים שהיה לברוס וויליס שיער.
ומה השיר האחרון ששמעתם? Seal - Kiss From A Rose.
ועל איזה שיר בא לכם להמליץ לנו? Coolio - Gangsters Paradise.
מה האלבום האחרון ששמעתם? של מפורסמים ששרים שירי דיסני, שכחתי את השם
.
ועל איזה אלבום בא לכם להמליץ לנו? אל תשמעו דיסקים. משעמם.
מה הספר האחרון שקראתם? קויוט השמיים של משהו בייקר.
ועל איזה ספר בא לכם להמליץ לנו? הנסיך הקטן שכתב האיש עם השם! כי לפני 10 שנים ככה אם קניתם הרבה שניצלוני דג זכיתם בקלטת שלו
.

גבי87

New member
תשובותיי

*סרט אחרון : ירושלים...איזה סרט שוודי הזוי על קבוצת נוצרים שמהגרים לירושלים של המאה ה-18 נראה לי בעקבות איזה מטיף. *סרט מומלץ: הבחורים בחיי , עם דרו ברימור....כזה כיפי שלמרות שראיתי אותו כבר 5 פעמים <לא אני לא מגזימה> אני מוכנה לראותו שוב ושוב ושוב... *שיר אחרון ששמעתי: כשהלכתי היום ברחוב שמעתי את "מהלבבבבבב מהלבבבבב" *שירו מומלץ: Liquido- Narcotic * אלבום אחרון ששמעתי : לא זוכרת :( * אלבום מומלץ: קולדפליי האחרון *ספר אחרון שקראתם: אני קוראת בימים אלו את "על נהר הפיאדרה..." של פאולו קואלו באנגלית... *ספר מומלץ: הספר הנ"ל...

למעלה