אאאאאאאוף אני חולה

אאאאאאאוף אני חולה

השעה 11 בבוקר והדבר היחיד שעשיתי הוא ללכת לקנות את ההגבהה לכיסא על מנת שלא יהיה לנו הכיסא אוכל בסלון וזהו אני מותשת הולכת להכין את הבצק לחלות ואולי עוד משהו אני מותשת וחולה ואין לי כוחות

I Was Hoping

New member
תנוחי!

הכל יחכה, קודם כל לנוח. אל תתישי את עצמך. מניסיון - ככה נעשים חולים יותר וההחלמה מתעכבת. תרגישי טוב!

iditush forever

New member
תרגישי טוב ../images/Emo13.gif

תאמיני לי מניסיון שלי, שאני מכריחה את עצמי לעבוד ולעשות דברים בזמן שאני חולה, אני נהיית עוד יותר חולה אח"כ. אתמול כאב לי הגב בטירוף, והיה תפוס לגמריי, אף על פי שכל הבית היה מבולגן וזקוק היה לקרצוף ייסודי, החלטתי שאני לא עושה כלום ונחה רוב הזמן. ועובדה הבוקר קמתי כמו חדשה...
עדיין לא מנקה כי בכל זאת הגב קצת חלש, אז החלטתי שהנקיונות יחכו ליום ראשון ולא נורא יהיה אם נעביר סופ"ש בבית טיפה מבולגן ופחות נקי, החבר שלי כבר עשה נקיונות קלים וסידר טיפה את הבית ועכשיו הכל נראה הרבה יותר טוב. תשמרי על עצמך ועל הבריאות שלך זה הכי חשוב.

תודה בנות לא צריך להגיד לי לנוח

אני עצלנית מטבעי בנושאים האלו כל הזדמנות כדי לא לעשות כלום ואני קופצת עליה אבל השמש הכריחה אותי להפעיל מכונה ( שאפשר יהיה לתלות לא חבל לנצל ?) ואני אופה חלות לשבת וצריכה להכין עוד ארוחת צהריים וזהו מבטיחה שזהו להיום

../images/Emo140.gifתרגישי טוב

אחרי כל המשימות השבועיות שלך גם אני הייתי נופלת מהרגליים תנוחי הרבה תצברי כוחות {הבית יחכה לך כמה ימים אני מניחה}
זה זמן מצוין להתפנק על הבעל

למעלה