אאאאאאאא אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

j e n n y lopez

New member
אאאאאאאא אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים זוכרים את השכנה המהוללת שלי?חחחחחחחחחח יענתו ורדה אז הקיצר אולי אני עושה לילדים שלה ביביסיטר בלילה שיה הילד שלה שיחק עם נתן
אז הקיצר היא משחקת כילאו שיחקה באהבה מעבר לפינה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה אני פתאום רואה תמונה שלה בעיתון יענתו כתבה ותמונה שלה עם היודה לוי שיהההההההה שי לעי שכנה עוד יותר מפורסמת ניראה לי באמ"ל קוראים הל מיכל היא היתה המאהבת של אמנון חחחחחח

גיגי123

New member
וואלה?!?!?!?!?? ../images/Emo98.gif

חחחחחחחחחחחח איזה קטעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחח

j e n n y lopez

New member
חחחח אני ישים תמונה שלה שתזהו חח

זאת גם ורדה מלחיי האהבה נו .......... שרון הכהן חחחח

את מתקוונת ל"לחיי האהבה" ואאאאאאאאא

אאאאאאאאאהההההההההההההההההה איזה כיף לך!!!!

dikla222

New member
יווו שרון הכהן הזאת שיחקה גם

באלכס חולה אהבה למי שזוכר פה.. היא הייתה לולה
ועל הילדים שלה את עושה ביביסיטר ??? מגניבבבבבב תגידי לה משפט מאלכס חולה אהבה כמו "באתי לחפש חבר,קוראים אותו טדק"(זה משפט שהיא אמרה). חחחחחחחחחח אם יתנו לי לדבר איתה אני אדבר איתה באותו מבטא שהיא עשתה באלכס חולה אהבה!!!

יהה יש לך את דודה לולההה בתור שכנה

איזה מגניב. חח היא שיחקה בלחיי האהבה את ורדה ואת דודה לולה באלכס חולה אהבה והאמת ממזמן לא ראיתי אמ"ל אבל יכולל היות שהיא השתתפה גם שם. חחח איזה מגניב לך חח את עושה ביביסיטר לילדים של סלב. בני כמה הילדים שלה בכלל? הם צריכים להיות גדולים לא? אה וגם היא נגעה באושר (שיחקה עם נתן רביץץץץ)

חחחחחחחח

קוראים לה מיכל פורס ואני מכירה את אח שלה הוא היה איתי באיזה טיול של הנוע"ל הוא גדול אבל

הדססססססססססססססססססססססססססססססססס

כמה זמן לא היית בפורוםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ואוווווווווווווווווווווווווווו התגעגנו

חחח מיכל פורס משחקת באמ"ל אבל היא

לא דודה לולה. חח בילבלת אותי על הילדים של מי את שומרת? שמה של השחקנית שמשחקת את דודה לולה היא שרון הכהן.

yaaar

New member
וואלה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאואו מגניב... אז אם השכנה שלי... יכול להיות ...

וואלההההההההההה השנייה..

השנייה שאם ורדה משחקת איתי עכשיו בתאטרון חיפה "יעל הדר"

j e n n y lopez

New member
מה? חחחח

לא משנה בקיצר היא ממש ממש ממש חמודה!!!1 קוראים לה שרון הכהן!

חחח גם שכן שלי הוא

שחקן מאהבה מעבר לפינה.... קוראים לו לירון לבו והוא משחק את יקי.... הוא ממש ממש חמוד אנחנו כמו אחים ממש כי אני גרה בישוב והוא דיי קטן אז כולם ממש בקשר עם כולם ועוד הוא שכן שלי והם ממש כמו משפחה!

למעלה