אאאאאאאאא אוויירררררר קבלוו מה מצאתייייייייי אמאאאאאאאאאאאאא איזה סופניתת היאאאאאאאאא קחו אוויר
מ מלודי מתה על מאיוש New member 11/2/05 #1 אאאאאאאאא אוויירררררר קבלוו מה מצאתייייייייי אמאאאאאאאאאאאאא איזה סופניתת היאאאאאאאאא קחו אוויר
ד דודו67 New member 11/2/05 #3 אכן שלמות,ומזלי שיש לי אחיינים בגיל תואם פסטיגל שמאפשרים לי להביא מהספריה ת'דיוידי יעני בשבילם אבל באמת כדי לראות את מאיה הגדולה ההורסת וה...טוב,אולי גם בשביל יריבתה המרה רוני.
אכן שלמות,ומזלי שיש לי אחיינים בגיל תואם פסטיגל שמאפשרים לי להביא מהספריה ת'דיוידי יעני בשבילם אבל באמת כדי לראות את מאיה הגדולה ההורסת וה...טוב,אולי גם בשביל יריבתה המרה רוני.
K k a b o o k New member 11/2/05 #4 שלמותתתתתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif המילה סופנית בהחלט מתאימה
K k a b o o k New member 11/2/05 #5 ואוו.. תראו ת'סירטון../images/Emo70.gif היא יצאה בו מושלמת .. ומתוקה בטירווווף מי שלא בטוח לגבי דעתו על מאיה.. שיסתכל בסירטון, הוא יבין לבד
ואוו.. תראו ת'סירטון../images/Emo70.gif היא יצאה בו מושלמת .. ומתוקה בטירווווף מי שלא בטוח לגבי דעתו על מאיה.. שיסתכל בסירטון, הוא יבין לבד
ח חן חולה על מאיה New member 11/2/05 #6 וואי טנקס מלודי... את הסירטון כבר ראינו שמו אותו בפורום מזמן שכחתם?
D diklla love maya3 New member 13/2/05 #12 צודקת דיקוש את צודקת ב10000% פשוט מושלמת מהממת מטירוףףףףףףףףףףףף