אֵבֵל גדול...

אֵבֵל גדול... ../images/Emo10.gif

אָחי ואחיותי! אבל גדול!!! הסניף שלנו מתחיל להמחק לאט-לאט!!! דבר ראשון - רוצים לסגור את חבריא א' לשלוש חודשים בגלל חוסר כסף!!! דבר שני - חברים שלי (מדריכים) רוצים לסגור את הסניף שלהם בגלל שאף אחד מהחניכים שלהם כמעט לא בא ולמסע פסח יוצאים רק 5 ילדים! ואל תחשבו שזה סניף קטן! סניף נתניה - מרכז!!! אחד הסניפים הגדולים במחוז שרון!!! חשבנו לארגן מופע התרמה או משהו אבל זה לא יצא לפועל...

מממממממ טוב...

בס"ד הלן לך.... באמת עצוב.... אבל חשבתי על זה שאם ככה היה אצלנו כל פעם שהיו אומרים את זה- הסניף היה נסגר 200 פעם בערך....
חיחיחיחי סתם.... דבר ראשון- חוסר כסף זו סיבה מטופשת לסגור ת'סניף... מילא הסיבה השניה....[שגם היא נראת לי מוזרה...אבל תקרא כבר למטה...] אבל כסף זו באמת לא סיבה... לסניף שלנו אין כסף והוא שנים כבר עומד על תילו... [או שלא...אבל הוא עומד...] דבר שני- מממממ למסע שלנו גם יצאו משו בסביבות מספר החניכים הנ"ל... וזו גם לא סיבה לסגור סניף... רבאק! אז החניכים לא יוצאים למסע....אז?! מילא תכתוב שהם לא באים לפעולות, וצריך לגרור חניכים מהבית.... ואם זה באמת ככה אז אז אולי כן יעשה טוב אם תסגרו, ואז תראו אם זה חסר לחניכים... עכשו, יכול להיות שהבעיה היא בכלל במדריכים- אולי הם לא משקיעים מספיק, אנ'לוידעת... אבל אולי צריך לעשות דברים שימשכו ת'חניכים לבוא. בקשר למופע ההתרמה- אם חניכים לא באים לסניף- למה לעשות מופע התרמה??הרי גם ככה אין חניכים בסניף.... ממממממממממ זהו נראה לי... יום טוב!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אלנתן יקר,

אני מזדהה איתך מאוד, מכיוון שגם הסניף שלנו, לצערי, בסכנת קריסה. אבל אני רוצה להאיר על האפלה: למסע פסח של הסניף שלנו, לא יוצא אף אחד. באמת. בשנים הקודמות (כשלא היה לי כל כך אכפת מהסניף או מבני עקיבא..) (יחסית להיום לפחות..) יצאו כמה בנות מהשבט שלי למסע פסח. 4 בנות!!! מסניף אחד!!!!!! ולא פלא שלסניף נהריה קוראים: "הסניף של הבנות".. מנהריה אף פעם לא תראה בנים כי כל הבנים שלנו (כמעט..) סטלנים או שהם פשוט קמצנים.. תקשיב, ב"ה לסניף שלכם יש דברים שבסניף אחר אין. חבריא ב' שלכם, אם אני יודעת נכון, במצב די טוב ועמיד, בעוד שיש סניפים רבים שאפילו להם אין את זה. יש לכם מבנה.. וואואוו.. כשראיתי את המבנה של הסניף שלכם (שהוא די קרוב לבית של דודים שלי..) אני הייתי המומה. כמה קומות יש לכם? אז זהו, שלסניף שלי אפילו את זה אין. היו לנו עד חודש אירגון שני צריפים קטנים, אבל העירייה הוציאה אותנו משם. עכשיו אנחנו נמצאים במקלט של האולפנית בנהריה, ואין לנו אפשרות לעשות או לשנות שם משהו, כי, כמו שאמרתי, הוא שייך לאולפנית. בקיצור, המצב שלכם די מזהיר. מה אתם יכולים לעשות?
בהנחה שיש לכם חבר'ה טובים ורציניים בחב"ב, תתחילו לעשות פעילויות לחב"א באמצע שבוע, לא כאופן קבוע, אחת לחודש (אם אתה רוצה רעיונות-אתה מוזמן לפנות אליי למסרישי). אני יכולה להבטיח לך שאם בסניף שלי זה עבד, גם בסניף שלך זה יעבוד.
מה עם שבת? תכינו בינגו בנושא פרשת השבוע, הצגה על מדרש אגדה מפורסם, סעודה שלישית עם אוכל.. לא חסרים רעיונות.
"תשחדו" את החניכים בכל מיני הפתעות קטנות, אם זאת סיכה של בנ"ע, סוכריה או אנעארף, אם הם עושים דברים כנדרש בסניף בני עקיבא. ודבר אחרון: אל תפחדו להעיז לשנות דברים, כי ככה באמת חבל על סניף כל כך טוב. אולי תשנו מסגרת או משהו.. אני סומכת עליכם.
ב"הצלחה וחג פסח כשר ושמח!!

r3fl3ct10n

New member
משו שאני לא מבין

למה לסגור את חבריא א' כי אין כסף?! כאילו מה-כל הפעולות נעשות על חשבון הסניף? למה צריך בכלל כסף לפעולות? ממתי לא מספיקה רק חוברת פעולות או משו כזה? אתה יודע כמה פעולות אפשר לעשות בלי לשלם ש"ח אחד?!

צריך כסף להחזיק סניף...

אתה יודע, חשבונות של חשמל, מים ועוד כל מיני דברים כאלה. אין- אז רוצים לסגור אותו. באופן כללי, אני חושבת שבנ"ע צריכים להפסיק לפתוח סניפים חדשים ואולי אפילו לסגור חלק, כי התנועה לא שווה הרבה כשאין לה כסף לתפעל סניפים. [נכון שכסף בא לפני אידיאלים, אבל בפועל, צריך את הכסף כדי לתפעל סניפים ובנ"ע צריכה לחזור למציאות...]

לא מסכימה....בכלל!!!

-בעזרתו יתברך נראה אור- אנחנו עכשיו פותחים סניף שהוא ממש ממש חשוב והולך להרים הרבה ילדים....ולא מוציאים על זה אפילו שקל..חשוב לפתוח סניפים!!

למעלה