אֲנִי שְׁתִיקָה

טאKילה

New member
אֲנִי שְׁתִיקָה

בְּיֶתֶר עֲרוּם בְּיֶתֶר בְּדִידָה בְּאֶפֶס שַׁעַל הַמֶּרְחָק הוֹלֵךְ וּמִתְרַחֵק מִן אֲוִיר אֶל אֲוִיר כְּמוֹ שְׁנֵי קַוִּים מְשׁוּלִים נִתְמַזְּגוּ בְּדְּבַר סֵתֶר לְפֶתַע רוּחַ חוֹחִים מְנַשֶּׁבֶת עוֹבֶרֶת דֶּרֶךְ מִכְמֹרֶת רֵיקָה. נָטַלְתָּ מַה מִשֶּׁלִּי וַאֲנִי שְׁתִיקָה.

odo13z

New member
שתיקה.

ומתארכים רגעי הרוך של השתיקה שערות שולמית נטף צוף טיפה...טיפה..... פלומה צמרירית לבנה על ההר מנגד אט נחה... רדומה. על החוף הסירה. המכמורת ריקה. ושתיקה.

מאחורי השתיקה

כמו מבעד לאפלה מולכת, אני ניצב שותק ורק הדי פעימות כלואים מְתַרְצִים בי את פשר הנהייה אלייך. אני מפלס דרך אל ארג המילים שהותרת כשובל שמלת כלה בלכתך לערטל את צפונות האהבה. לא נדבר, גם לא נמצמץ בעיניים. רק את התום הנפער בנו נרסס לרסיסים.

../images/Emo203.gifשתיקה

ביום שהלכת בכיתי זלגו דמעותיי להבין ניסיתי, היכן טעיתי להסביר לך כוונותי רצונותיי. וכעת אני דוממת מדברת בשתיקה כי מהן המילים? אם כאבק ברוח נישאים- לכל עבר נפוצים. הבטחות שווא שפתייך נוטפות את האחרת ידייך עוטפות ואיך אוכל להגיב? כשאתה לי כה מכאיב? ואיך אוכל מבעד הדמעות לראות? השתיקה היא עוצמתי, היא כוחי איתה אביע עצמי שתיקה שווה זהב, חדה היא כלהב. זורמת מבפנים כמים זכים, מעומקי נפשי פורצים כמעיין מפכים ולי הם נותנים חיים. שוטפים את הצער פוצעות אותו כתער. ובעיתות סער אתה לי זר- ומוזר בימים אילמים של שתיקה מוצאת את החכמה, את ההבנה העמוקה שהיינו יחד אשלייה, מהנפילה אתחזק לתקומה לתקווה ואהבה. ,

kisufit0

New member
שותקת הולכת

שאלת בזעף מה את רוצה ועניתי לך בשתיקה כעת היא רועמת הלכתי לא הבטתי לאחור גם לא כשנכנסתי למונית גם לא כשלאוטובוס עליתי נסעתי נסעתי ושתקתי גם כעת

deerman

New member
שתיקה

את שתיקה עומדת ניצבת..בודדה. ואני מרוחק ראי מביט בך ולדידי אין בדידותך צמאה להוויתי. שולח לך פרחי בר שנטלתי משדות ניכר לרכך החוחים שלנשמתך לא הסבירו פנים. שולח לך זרועות אהבה מחבקות והן אותך בחום ורוך עוטפות וחיוך שליו עתה ממך ניבט ומחליף עצבות בודדה באורה של אהבה.

למעלה