с насту&#

sashka15

New member
с насту&#

לאלו שלא מבינים רוסית תרגום: חג שמח!
ובכול מקרה,חשבתי שאולי נתחיל לסכם פה את שנת 2007 ונקבל בברכה את 2008. אז איך הייתה השנה שלכם?
תסכמו את השנה במילה אחת: ובשתיים: הדבר שהכי שימח אותכם השנה: הבן-אדם הכי שווה של 2007: השיר של השנה: האלבום של השנה: משאלה שהתגשמה השנה?: יש משאלה לשנה הבא?: מטרה חשובה לשנת 2008: הדבר שאתם פשוט חייבים לעשות לפני 2008: שנה מופלאה לכולם D:

sashka15

New member
с насту&#

תסכמו את השנה במילה אחת: קשה ובשתיים: טובה מאוד הדבר שהכי שימח אותכם השנה: האנשים שפגשתי והכרתי 3> הבן-אדם הכי שווה של 2007: יש שתיים,שלו ואלינור :) השיר של השנה: אני בחיים לא הצליח לבחור XD האלבום של השנה: A Night At The Opera משאלה שהתגשמה השנה?: התקבלתי למד"א ולאונברסיטה,והצלחתי בדברים שרציתי ! יש משאלה לשנה הבא?: שאני הצליח לסיים את השנה הבאה באותב שימחה כמו את השנה הזאת. מטרה חשובה לשנת 2008: להתמיד בכול הפרוייקטים שלי. הדבר שאתם פשוט חייבים לעשות לפני 2008: לראות את שלו שוב,ולקבל את 2008 אם אלינור והמשפחה :) אז שתהיה לכם שנה נפלאה וכמו שאומרים "אם מי שתבלו את ערב השנה החדשה,איתם תבלו את כול השנה" אז תבחרו טוב מאוד אם מי להיות ב-31.

Mrs Mercury

New member
סיכום שנה ../images/Emo139.gif

תסכמו את השנה במילה אחת: אדיר! ובשתיים:עברה מהר הדבר שהכי שימח אותכם השנה: חבר, צופים, הדרכה הבן-אדם הכי שווה של 2007: פרדי השיר של השנה: Keep yourself alive האלבום של השנה: queen 2 משאלה שהתגשמה השנה?: אהבה אמיתית יש משאלה לשנה הבא?: עוד אחת :) מטרה חשובה לשנת 2008: בגרות טובה הדבר שאתם פשוט חייבים לעשות לפני 2008: [המ זה עוד יומיים]. למצוא מישו חדש שתהיה לכולנו עוד שנה מדהימה וגדושה בקווין!

:]

תסכמו את השנה במילה אחת: קשה ובשתיים: אך מחשלת הדבר שהכי שימח אותכם השנה: קשה לבחור הבן-אדם הכי שווה של 2007: - השיר של השנה: זה כנראה יהיה Grace Kelly של מיקה... למרות שבשבילי זה Just As You Are של רוברט וויאט האלבום של השנה: Comicopera של רוברט וויאט ו-Smokey Rolls Down Thunder Canyon של דבנדרה בנהארט משאלה שהתגשמה השנה?: לא יש משאלה לשנה הבא?: לא ממש, שתיהיה לא צפויה... מטרה חשובה לשנת 2008: תהנו... הכי חשוב הדבר שאתם פשוט חייבים לעשות לפני 2008: שום דבר שלא יכול לחכות...

3gerard3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo112.gif

תסכמו את השנה במילה אחת: מדהימה. ובשתיים: מדהימה ביותר
הדבר שהכי שימח אותכם השנה: הצטרפתי לשומר הצעיר+הייתי בהופעה של מיי כמיקל רומנס בחו"ל. הבן-אדם הכי שווה של 2007: המממ החברים שהכרתי בשומר הצעיר ובתפוז. 3> השיר של השנה: וואו... while my guitr gently weeps מהאלבום הלבהן של הביטלס
האלבום של השנה: tha black parade - my chemical romance, the beatles - white album משאלה שהתגשמה השנה?: הייתי בהופעה של מיי כמיקל רומנס
יש משאלה לשנה הבא?: שמיי כמ יבואו לארץP: מטרה חשובה לשנת 2008: אני בעיקרון בין המצטייניפ בכיתה, אז להגיע לעיוני ולהראות שינוי ניכר בציונים כדי להגיע כמה שיותר גבוה
הדבר שאתם פשוט חייבים לעשות לפני 2008: לא משו חשובXD

שנה אזרחית טובה :))

תסכמו את השנה במילה אחת: מוזרה. ובשתיים: היה כיף=] הדבר שהכי שימח אותכם השנה: גיסתיי בהיריון=] סוף חודש חמישי XD איי סופסוף מותר לספר
[אני קצת מתגרשת אז תסלחו לי*_* אחיין ראשון P: ] הבן-אדם הכי שווה של 2007: - השיר של השנה: The fairy feller's master Stroke האלבום של השנה: Queen || משאלה שהתגשמה השנה?: יש הרבה..לא מצליחה להיזכר באחת חשובה במיוחד. יש משאלה לשנה הבא?:ממ, זוכרים את הטכנאי תאורה שאמר שקווין+ יצאו לסיבוב הופעות בשנת 2008? טוב, לא צריכים לפרט
הלוואי וזה יקרה:) מטרה חשובה לשנת 2008: יש הרבה=] להיות דודה טובה P: ולהכין לאחיינ\ית שלי דיסק עם שירים של קווין. הדבר שאתם פשוט חייבים לעשות לפני 2008: לבקר את עמית !!! [ילד מקסים עם P.D.D שחנכתי בשנה שעברה]

עונה (בערך)

תסכמו את השנה במילה אחת: נחמדה ובשתיים: נחמדה למדי הדבר שהכי שימח אותכם השנה: מוסיקה הבן-אדם הכי שווה של 2007: יש הרבה השיר של השנה: יש כמה האלבום של השנה: אין בכלל משאלה שהתגשמה השנה?: אין לי ממש משאלות (לא כאלו שיש סיכוי שיתגשמו) יש משאלה לשנה הבא?: כן מטרה חשובה לשנת 2008: להרחיב אופקים הדבר שאתם פשוט חייבים לעשות לפני 2008: לישון?

BQL

New member
(למה תשס"ז לא זכתה לכזו תשומת לב????????????)

תסכמו את השנה במילה אחת: מעוררת ובשתיים: לרע ולטוב (כי תמיד צריך לסיים בטוב) הדבר שהכי שימח אותכם השנה: דבר שקשה לענות עליו....באופן כללי אני נוטה לצד השמח משטויות ולא שטויות.... אולי מזה שכ"כ הרבה אנשים מצליחים לסבול אותי...ולהמשיך לחייך... הבן-אדם הכי שווה של 2007: למה תמיד צריך בכל מקום ערך ושווי??? במקום זה תקראו הנסיך הקטן או "הדחליל ומשרתו" של פיליפ פולמן, גם טוב- הוא למשל איש שאני יכולה לעריך במצפון שקט. השיר של השנה: טוב יש הרבה שירים והם כל דקה מתווכחים ביניהם אז הנה שני מוזיקאים משמחים (שאם יש לכם ערוץ MEZZO הם נגלים שם עכשיו במלוא הדרם (וגם כאן דוגמה קטנה http://www.youtube.com/watch?v=Xui7x_KF7bY&feature=related ) ב- "A Little Nightmare Music " וגם זה תמיד נחמד http://www.youtube.com/watch?v=vZPmZ64m3_4 האלבום של השנה: שירי חד ומועד ונופל / ...וגלוי עיניים - מאיר אריאל משאלה שהתגשמה השנה? כ"כ הרבה משאלות שהתגשמו לי אפילו בלי שציפיתי שאין לי אלא להודות שאני ברת מזל עד מאוד... יש משאלה לשנה הבא? משאלות זה דבר שבא מעצמו, בלי הזמנה או משהו בסגנון, אי אפשר לשלוט בזה....אז בטח שיש משאלה, ואולי אפילו יותר מאחת, אבל בלי כל קשר לתאריך. מטרה חשובה לשנת 2008: שתעורר תעיר, תזרח ותאיר את כל הנקודות שעדיין אפשר לתקן לפני שיהיה מאוחר מדי... אבל אני מניחה שזה יותר מדי בשביל שנה אחת קטנה (ככה היא תיהיה חייבת לעשות לי דווקא ולהוכיח לי שהיא מסוגלת למרות גודלה המזערי...), כן זו אכן שנה מלאה מטרות. הדבר שאתם פשוט חייבים לעשות לפני 2008: לעמוד על רגל אחת, לעטות ברדס בגוון ירוק מעט כחלחל, לנפנף בכנפיים שאין לי, ולהקריא בקולי קולות את סוס הים והנגר של קרול לואיס, כדי שכולם ישימו לב שגם אחרי שסוס הים רימה את הנגר המטופש וגם אחרי שפיתה וזלל את הצדפות התמימות עד טימטום, הוא עדיין טרח ביגונו הקודר לשלוף מטפחת בסנטימנטליות ולמחות את דמעותיו המרות מעומק ליבו, כאשר גם מאחורי כך לא עמדו הסיבות הנכונות... אל תשכחו להינות ולא לשתות יותר מדי שנה אזרחית מוצלחת שתהה :)

BQL

New member
אבל לא בריא להיות חולה :]

סתם סתם, בבקשה, (ולמרות שזו דרך די פופוליסטית שלהם להפרסם, עדיין חשבתי לי שהם כאלה פנונמנלים שאפילו זה לא מפריע).

למעלה