привет приветик всем я сдес нобинкоя даваыти знакомица
S Schmetterling New member 26/4/07 #4 ../images/Emo204.gif меня завут дина, мне 16 лет и я иэ украини а ты?п
F ForbiddenThoughts New member 27/4/07 #8 שלום שלום גם אני חדש בפורום בן 22 מאיזור לא מוגדר הממ..... ממש נהייתי כמו בחורה ,אני משקר בקשר לגיל שלי, אוטוטו 23
שלום שלום גם אני חדש בפורום בן 22 מאיזור לא מוגדר הממ..... ממש נהייתי כמו בחורה ,אני משקר בקשר לגיל שלי, אוטוטו 23
T TaL53 New member 27/4/07 #9 ../images/Emo45.gifברוך הבא נחמד לראות אנשים חדשים מצטרפים לפורום ד.א בלוג מעניין יש לך.
T TaL53 New member 27/4/07 #13 אז במקום לכתוב בבלוג..אתה יכול לכתוב כאן, יש לך כאן מספיק קהל. רק אם אתה מחליט לעשות ככה בבקשה תקצר
F ForbiddenThoughts New member 27/4/07 #14 בבלוג זה שונה בבלוג זה שונה, זה כמו מקום שלי שאף אחד לא יכול לדפוק עשרים הודעות ומה שכתבתי יעלם, מחשבות והגיגים אני מעדיף להמשיך לכתוב שם וכל מי שרוצה לקרוא מוזמן, אני כרגע עובד על פרויקט לא פשוט ואני מקווה שהרבה אנשים יקראו כשאני יסיים ויגיבו.
בבלוג זה שונה בבלוג זה שונה, זה כמו מקום שלי שאף אחד לא יכול לדפוק עשרים הודעות ומה שכתבתי יעלם, מחשבות והגיגים אני מעדיף להמשיך לכתוב שם וכל מי שרוצה לקרוא מוזמן, אני כרגע עובד על פרויקט לא פשוט ואני מקווה שהרבה אנשים יקראו כשאני יסיים ויגיבו.