"Пошли вы на***, Бога ради"

גרפומניה צרופה, אבל אני לא שופט את טעמך הספרותי

מהגר לאו דווקא אמור לדעת להבדיל בין שירה רוסית טובה לזבל פטריוטי שנכתב ע"י מוסיקאי סוג ז' על מנת לקושש לייקים

בחשכת הלילה

Active member
סוף-סוף הגיעה התגובה הצפויה

ברור: "זבל פטריוטי", "סוג ז'"

יש! קליעה אחת (של השיר) בול!

בחשכת הלילה

Active member
אמר מבקר האמנות הדגול,

אבי הדמוקרטיה המערבית

אני מאחל לשאר גולשי פורום זה להמשיך ולהנות מאופקיו התרבותיים הרחבים של הגולש שאול רזניק,
הן בהקשר של הניצחון על הנאצים ושל המזלזלים בניצחון זה (נושא השיר של אגוטין), והן בכל שאר ההקשרים

"אד הומינם" הוא שמו השני של טלמון סילבר

כל טיעון שלא מתיישב עם משנתו הסטאליניסטית זוכה לנבירה בקורות חייו של הטוען.

RubberSoul92

New member
נראה לי שלא הבנת נכון את אגוטין

הוא לא מצדיק את סטאלין, הוא כותב שבלי קשר למה שאזרח רוסי חושב על סטאלין בנדיט הוא או גיבור הוא, זה לא משנה, כי את הכבוד לניצחון אותו האדם חייב לעם הפשוט שלחם למען העתיד. לכן, זה לא משנה מה היחס שלך לסטאלין. גם אם אותו האדם חושב שהוא בנדיט, זה לא אומר שהוא צריך לזלזל בניצחון או במי שלחם למען סטאלין.

בחשכת הלילה

Active member
הוא הבין אותו מצוין

מכיוון שאגוטין הביע את יחסו (ר' כותרת השיר) למזלזלים בניצחון על הנאצים, את גועל הנפש שלו מטיפוסים כאלה, בא נציג של אותם המזלזלים בניצחון ומביע את הזלזול שלו באגוטין.
מה לא ברור?

השאלה היא לא אם שאול הוא מומחה באמנות סוג זי"ן או סוג תח"ת, אלא מי מכבד את הניצחון על הנאצים ומי יורק עליו.

lEchoesl

New member
לאוניד אגוטין הוא מוזיקאי סוג ז?? מה קרה לך? הוא טוב ומוכשר

החל מ 0:50

כן, ממש יצירת מופת

וזה ממש שיר שהכניס את אגוטין לפנתיאון
)))
https://www.youtube.com/watch?v=CeQwL6lLNFo

כפי שכתבתי, מדובר במוסיקאי סוג ז' שכבר לא מעניין את אף אחד כמעט ועוד עשור יישכח מהתודעה כליל, כמו עמיתיו למקצוע כגון Вадим Казаченко ושאר כוכבי שנות ה-90.

lEchoesl

New member
שיר יפה
מה זה יצירת מופת? אתה חייב להבין שיש כול מיני

סוגי מוזיקה. הבנתי ממך שאתה פוסל כול שיר פופ מרוסיה. של שנות התשעים או של שנות 00 או של שנות ה 80. הכול אתה פוסל.
כך הכול בפרופורציות. הכול נשכח עם הזמן [חוץ ממוזיקה קלאסית שהיא מעניינת 0.003% מהאוכלוסיה ובצדק כי היא קשה להתחבר אליה אם אין לך השכלה מוזיקלית. למשל אני לא סובלת מוזיקה שאני לא מבינה]. מה שאומר שבעוד כמה שנים גם היא תשכח.
יש פופ טוב ברוסיה, אבל אין לי מושג מה אתה מחפש בזמרים ושירים ככה שוואלה זכותך לחשוב מה שבא לך
אבל אני לא מסכימה

מכירה את הזמר אדם?

או את אורי פיינמן? פעם הם נחשבו לכוכבי על בשמי הזמר הישראלי, היום אף אחד לא זוכר אותם. זאת בניגוד לכוכבי העבר שכן מתרפקים על הקול והיצירות שלהם, בין אם מדובר בחוה אלברשטיין, בשלמה ארצי או במתי כספי.

כי יש פופ איכותי ויש פופ זבל. אלה פוגצ'ובה היא פופ איכותי (עד תחילת שנות ה-90), אגוטין הוא זבל.

lEchoesl

New member
טוב. אז אם אני שומעת את אגוטין יש לי טעם רע?
חוה

אלברשטן. בוא נגיד ככה היית מארגן מסיבה/אסיפה ושם חוה אלברשטיין? לכול מקום וזמן יש זמרים מתאימים. חוה אלברשטיין [מי שאוהב - אני לא ] אתה שומע בבית ברקע לבד. אגוטין הלחין הרבה מוזיקות שניתן לרקוד תחתיהם. למשל, כשרקדתי הייתה לי מורה רוסיה היינו מתאמנים על המוזיקה שלו. מה רע? וכן זה כייפי! כייפי גם הלחן וגם השירה הלא כבדה.
מחר אני יכולה לשמוע שלמה ארצי בדרך לעבודה ובערב את אגוטין ושאר זמרי הפופ שאתה לא אוהב. אז מה? כאילו בסך הכול לא מפריע לאנשים לגוון ולא נראה לי שנכון לרדת על טעמים מוזיקליים
אבל כמו שאמרתי זכותך לחשוב. לדעתי אגוטין מוכשר!

למעלה