εїзεїз יומו

orianush

New member
εїзεїз יומו

4.12
יומולדת ליוסייייייי השעה 12 בלילה {טוב נו קצת לפני.. לא יכולתי לחכות
} אז אפשר כבר לפתוח מזל טובבבבבבבבבבבב
יאללה תפציצו בברכותתת

orianush

New member
יומולדת 29 ליוסייי ****

אין לי מושג מה קרה לכותרת... הנה הברכה שלי

moranush86

New member
יוסק'ה מ-ז-ל- ט-ו-ב-!-!-!

ליום הולדתך הלוואי שהשנה תהיה ה{!}שנה שלך, שנה של עבודה קשה ופוריה וכמובן יום הולדת שמח ואושר ועושר והצלחה ובריאות והמון המון אהבה {וילד???}!!! אוהבת - מורן!

ניר86

New member
ברכות ענקיות לענק מכולם!../images/Emo65.gif

יוסי שלנו ! אתה כבר ילד גדול ...גדלת בשנה ..והזמן באמת טס !רק שנה שעברה היינו ביומולדת בתפוז ! אז יוסי שתיהיה לך שנה מופלאה,שנה מוצלחת,שנת פריצה,והגשמת חלומות והגשמה עצמית ,שתיהיה מרוצה מעצמך שתיהיה שלם עם הכל ותשאוף לחלום כמה שיותר ! שתיהיה שנה ספוגה באהבה,ברגעים מאושרים ,בביראות ובאושר מירבי ! שתמשיך לרגש אותנו תמיד ולספק לנו רגעים בלתי נשכחים עם השירים שלך ,אני למשל זוכר המון מקרים שקרו לי ובמיוחד מקרה אחד (לא נרחיב עכשיו) שהשירים שלך הרימו אותי והעלו מצב רוח ברגעים קשים ונתנו תקווה וריגוש והצטמררות תמידית ששומעים אותך וזה למה אני כ"כ מעריך אותך על מי שאתה כבן אדם מדהים ועל מה שאתה בתור אומן ! אז רק תמשיך ככה ומחכים בקוצר רוח לאלבום השלישי ! וכמובן מזל טוב ענקייייי
וכל האיחולים והברכות שאתה מאחל לעצמך אני מצטרף . אוהב ומעריך המון - ניר

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifמממזזזזזזזזזל טובב

טובב אין כלכך מה להגיד לבנאדם שפשוט זכה במתנה הכי גדולה..--כישרון אדיר!! אז שפשוט יישאר כמו שהוא ולא ישנה שומדברר!! ו..אוהבים אותךך יוסי :))

יוסק'ה שלנווו...!!

מזל טוב...עד 120 שיהיה לך שנה מוצלחת ובעזרת ה' רק תצליח בחיים!!!!!!!!!!1

../images/Emo65.gifיוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המון המון מזל טוב! הרבה הצלחה! מתגעגת מאוד! מעריכה ואוהבת מלא! שני

albb

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב גבר !!!

אתה הזמר האהוב עלי. מאחל לך רק שגשוג, אושר ואהבה. אלכס

sarit lang

New member
זה ברכה מאודליה כי היא לא הצליחה...

להתחבר יוסי... המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות שיהיה לך המון אושר ועושר יושר וכושר וכל מה שתיקח על עצמך לעשות... יצא הכי טוב שרק יכול להיות! (כמו תמיד) המון הצלחה בכל השטחים (עוד דיסקים במיוחד..) והכי חשוב תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים ! ויאללה חח אתה וטלי לא מתכוונים להביא איזה יורש עצר קטן שירש את היופי של שנייכם?! המון המון מזל טוב אודליה

sarit lang

New member
וזה ממני:

יוסי הגדול מכולם: המון המון מזל טוב....אני מאחלת לך רק טוב,אוש,עושר,הצלחה ובריאות...תמשיך לרגש אנשים בקול המיוחד שלך...

כוכבה 27

New member
ליוסי היקר!!

שיהיה לך המון מזל טוב עד 120. אני מאחלת לך המון בריאות,אושר,הצלחה,והמון אהבה. שכל מה שאתה מאחל לעצמך שיתגשם לטובה. אוהבת ומעריכה את כל מה שאתה עושה כוכבה. נ.ב. ואל תשכח שאתה הזמר מס' 1 עם הקול המדהים שיש.

יוסיי!!../images/Emo65.gif

אני לא טובה בעיצובים וכאלה.. אבל אני מאחלת לך מכל הלב המון המון מזל טוב! עד 120!!!! את כבר בן 29!! חחח אני זוכרת ת'ברכות של שנה שעברה.. :p נוסטלגיהה
יום הולדת שמח!! המון הצלחה בתחום התעשייה... בעז"ה שכל העולם יהיה מודע לכישרון האדיר הזה שלך..
ובהצלחה בכל מה שרק תעשה בחיים... אני מאוד מעריכה את כל מה שאתה עושה!! אתה בן אדם מדהים!! שיהיה במזל טוב :) אוהבת המוןןן!! ואיתך תמיד, שרית

9B9

New member
מזל טוב!

מה נותר לאחל לבן אדם מקסים כמוך?! המון המון מזל טוב! עד 120! שיתגשמו כל משאלות ליבך ושתמיד תיהיה מוקף באוהבים אותך. המון המון בריאות והצלחה. ושהשנה הזאת תיהיה מוצלחת לפחות כמו השנה שעברה!

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifזו ברכה ממאיה..כי יש לה

בעיה עם האתר. טוב אז ככה: שיהיה לך המוןן מזלל טוב!! אני מתגעגעתת כל כך!! ואוהבת אותך כמו תמיד! שיהיה ללך המון מזל טוב..והמון אושר.. תמשיך להיות כמו שאתה..מקסים..ואוהב! ממני, מאיה

bu1li

New member
יוסיי מזל טוב

קצת באיחור אבל אתמול המחשב שלי היה תקוע=// בכל מקרה שיהיה לך המון המון מזל טוב ..עד 120 שנים ואפילו יותר שתמשיך לעשות את מה שאתה אוהב ומה שאנחנו אוהבים שאתה עושה..(=

חן 16H

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח
עד מאה ועשרים אני מאחלת לך אושר,בריאות והמון הצלחה בכל מה שתעשה נשיקות מכל ה-
חן

ליוסי מזל טוב ../images/Emo77.gif

שיהיה לך מזל טוב עד 120
שיהיה לך הצלחה בחיים חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אביב :]

tomash1985

New member
../images/Emo99.gifליוסי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה המון המון המון מזל טוב, מכל ה-
אוהבת אותך מפה ועד השמיים תמשיך להיות כמו שאתה, ושהשנה הזאת בשביל תיהיה הכי טובה שיכולה להיות עם מלא הופעות דיסקים ועוד... תמשיך להיות זמר מעולה!! אוהבת עדי!!

למעלה