Χ פקטור - טופ 7

Mikey Weiss

New member
Χ פקטור - טופ 7 ../images/Emo58.gif

הנושא היום הוא ערב בריטי, ורשימת השירים היא להלן: JLS ישירו מחרוזת ביטלס: I Wanna Hold Your Hand Twist and Shout Hey Jude אואן: One More Try אלכסנדרה: You Are So Beautiful דניאל: It's Not Unusual רות: Angels רייצ'ל: You Know I'm No Good דיאנה היתה אמורה לשיר את Never Ever של אול סיינטס, אבל החליפה ברגע האחרון לקולדפליי ו Yellow בסך הכל בחירות ככה ככה לנושא כזה רחב כמו מוזיקה בריטית. הבחירות של דניאל ואואן הכי איכסה. הבחירה של רייצ'ל צפויה אבל חכמה - אם זה לא יוציא אותה מהבוטום 2 השבוע, שום דבר לא יוציא אותה. רות, לא סגורה לגבי הבחירה, אבל אם היא תשיר את השיר באופן יותר רובי ויליאמסי ופחות דייויד ארצ'ולטאי, היא עשויה להיות בסדר. מעניין אותי לראות מה JLS יעשו עם הביטלס, כי זה לא בדיוק הכיוון המוזיקלי שלהם. באופן כללי גם מעניין אותי לדעת אם מתישהו הם ישירו משהו מהמאה הזו, אולי משהו בדומה לזה:http://www.youtube.com/watch?v=N6jEmWiQ4_A

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gifההופעות

סך הכל בסדר.. את ההופעות של אואן ואלכסנדרה הכי אהבתי JLS עשו אחלה מדלי (אמנם בדיוק כמו טייק דאת' אבל סבבה),רייצל הייתה צפוייה וגם דיאנה הייתה בסדר (למרות שהיא עשתה שיר שאני ממש אוהבת אבל אי אפשר ממש לשפוט כי היא עדין לא בריאה לחלוטין) ממש לא אהבתי את דניאל ורות והם הבוטום 2 שלי.. דניאל פשוט לא צריך להיות שם ורות' פשוט קטלה את השיר..אאוץ.. מעניין מי יעוף היום..בקרוב נדע.. וגם ליאונה מופיעה!!

Mikey Weiss

New member
סיכום קצר לפני התוצאות ../images/Emo58.gif

דניאל - נדמה לי שהיו שם הרבה בלונדיניות, ובגלל שדניאל בעצמו בלונדיני היה לו קצת קשה להתרכז גם בלזוז, גם בבלונדיניות וגם בלשיר. כרגיל, השירה עצמה היתה סבירה - כלומר, הוא שר את התווים איפה שהם אמורים להיות, אבל אם זה היה בסיס לחוזה הקלטות, אז גם אני והשמיעה האבסולוטית שלי היינו צריכים להיות באקס פקטור, ואני מבטיחה לכם שאני לעולם לא אתקבל לשום תכנית כזו. אלכסנדרה - קול נפלא, שיר משמים. גם הופיעה מוקדם מדי, ככה שזה עשוי להיות מסוכן. ג'ייאלאס - אני חושבת שהם היו חמודים, אבל זה היה כל כך "לואי" וכל כך לא קשור לשום דבר אחר שהם עשו, שזה עלול להיות בעוכריהם. (וכמו בשבוע שעבר, גם כאן החלק האהוב עליי היה העלאת הזכרונות מלואי מתחפש בהלואין לאובמה). רייצ'ל - לא ביצוע ענק, אבל מהביצועים היותר טובים שלה, שזה לא קשה כי היו לה כמה זוועתיים. הסיום שלה היה מעולה, וקשה לי להאמין שהיא תהיה היום בבוטום 2, למרות שאלוהים וסיימון יודעים שהייתי שמחה שזה יקרה. אואן שוב שיעמם אותי למוות. חמוד חמוד, אבל שירה סבירה מינוס לשיר שמידת האטרקטיביות שלו היא כזו שחייבים לו ביצוע ווקאלי ענק כדי שייצא ממנו משהו. מצד שני, אולי סיימון שומר את בחירות השירים הטובות יותר לשלבים יותר מאוחרים ומבזבז שירים סתמיים עכשיו כל עוד הוא יודע שקולות בנות ה13 וקולות האמהות מספיקים כדי להעביר אותו הלאה. ואז זה גם יוכל להראות כאילו הוא משתפר, שבעצם מה שישתפר הוא בחירת שירים ראויה יותר עבורו. (עד כאן תיאוריות קונספירציה לערב זה). דיאנה - שמעו בקול שלה שהיא עדיין לא לגמרי בסדר, והיא גם נראתה סופר חסרת בטחון ומפוחדת, מצד שני, אפילו ביום הכי אוף שלה היא עדיין היתה מיוחדת ויוצאת דופן ונהניתי לשמוע אותה, וגם היתה לה את הבמה הכי יפה. רות - בדיוק כמו בשירי ההישרדות שלה, יש לה קושי ענק בלשיר את החלקים השקטים שדורשים מעט מאד שימוש בקול, אבל בחלקים שצריך לצעוק היא מעולה, ומתוך הביצועים שלה בתחרות עצמה (כלומר, לא כולל את השירים שהיא בחרה) זה היה הכי טוב. מה שכן, היתה לזה את ההעמדה והכוריאוגרפיה הכי משונים שראיתי, אבל הצד החיובי בזה היה שלפחות זה הרחיק את זה מהשטנץ הקבוע של השיר הזה בתור בלדה עם פסנתר וזהו. הניחוש שלי לבוטום 2: דניאל וג'יי.אל.אס, עם סיכוי קלוש לאלכסנדרה.

apoptosis

New member
../images/Emo58.gif המממ...הסיכום שלי...

עוד שבוע, עוד אקס פקטור. התוכנית הערב הדגימה לי יפה את הביטוי - כגודל הציפיות כך גודל האכזבה. קודם כל רשימת השירים. מכל המוזיקה הבריטית לדורותיה (Best of British) לעולם לא הייתי בוחרת את השירים האלו לאף אחד מהם. ראשון עלה דניאל. זה לא סוד שדניאל בעיני ממזמן לא צריך להיות שם. העובדה שהוא גרם לי להתגעגע לטום ג'ונס אומרת הכל. אלכסנדרה מדהימה בעיני. כשראיתי את השיר ברשימת השירים קיוויתי שאולי זה שיר שאני לא מכירה שיש לו במקרה את אותו השם. כיוון שאלכסנדרה עד עכשיו שמה את עצמה במשבצת הדיווה עם השירים הצפויים (מי מהמר על All By Myself בגמר?) אני בדרך כלל מוצאת את עצמי מתרשמת ומשתעממת ממנה בו זמנית. היום ממש התלהבתי - היא לקחה שיר ועשתה ממנו סינגל. JLS - מחזיר אותנו לעניין הציפיות. לא אהבתי בכלל. בכלל. לא שמגיע להם לצאת מהתחרות חלילה, אבל ממש ממש לא אהבתי את הסלט ביטלס הזה. רייצ'ל - אוי רייצ'ל. את האודישן הראשון שלה אהבתי, על אף שכבר אז חשדתי שהיא לא תוכל לשיר אף שיר שאינו של איימי ווינהאוס (ושאני לא אתכווץ בכאב). היום היא בחרה לשיר את אותו השיר שוב. אבוי. כל הקסם שהיה באודישן הראשון נעלם. היה עדיף בעיני, שאם כבר איימי ווינהאוס - שתשיר את Back To Black - נראה לי שהיה עובר הרבה יותר טוב. אואן - אחת ההופעות הכי טובות שלו בעיני. לא הכרתי את השיר אבל הקול שלו נשמע מצויין בשיר הזה. זו הפעם הראשונה שבה הוא נראה לי יותר זמר מאשר ילד חמוד. דיאנה - ושוב עניין הציפיות. כמה שאני אוהבת את דיאנה, ממש לא אהבתי את הביצוע היום. לא ברור לי למה היא החליפה את השיר ברגע האחרון אבל קשה לי לדמיין אותה עושה גם אול סיינטס. אוף. יהיה מאוד עצוב אם היא תמצא את עצמה מחוץ לתחרות, אבל נראה שדניאל שם כדי להשאר. רות - אויש. Angels הוא שיר שכבר יצא לי מכל החורים. קיוויתי שרות איך שהוא תעשה ממנו משהו מעניין, ולא הצליחה. הכריאוגרפיה גם היתה נוראית במיוחד, אפילו בשביל התוכנית הזאת. את הדבר עם הסדינים סיכמתי כבר בטקס סוף שנה כיתה ה'. המבט של סיימון לכוון בריאן היה שווה את זה אבל... התקווה שלי לבוטום 2 - רייצ'ל ודניאל. אבל אני לא מעיזה להמר, אני בטוח אפסיד. בהצלחה לדיאנה.

Mikey Weiss

New member
תוצאות ../images/Emo58.gif

דיאנה עוברת ראשונה. ג'יי אל אס שניים, אז הנה הלך הימור אחד שלי. רות' עברה! יש! אלכס גם, אז יש סיכוי שרייצ'ל בכל זאת בבוטום 2? כי אואן זה יותר מדי לבקש. אואן. רייצ'ל ודניאל הבוטום 2, ובניגוד לשבוע שעבר, השבוע יש שני אנשים בבוטום 2 שעם שניהם אין לי בעיה שיודחו. אני עדיין מנחשת שתהיה פה הדחה המונית לדניאל, ככה שרייצ'ל תינצל בעור שינייה. מה שכן, היא מגיבה הרבה יותר יפה מהפעם הקודמת בה היא היתה בבוטום 2.

apoptosis

New member
../images/Emo58.gifתוצאות

אמרתי שאין סיכוי שהוא ילך? אין סיכוי שאני אזכה במליון שקל בלוטו. אין סיכוי שאני אזכה במליון שקל בלוטו...

Mikey Weiss

New member
כן, שזו בדיוק הסיבה שזה בערך השיר היחיד "שלה"

שאני אוהבת. אבל זה בסדר, אחרי זה היא תחזור לשאריות מריה קארי שלה ותמשיך לבזבז את הקול הבאמת הנהדר שלה על מוזיקה נטולת מוזיקליות. בסדר.

Mikey Weiss

New member
תוצאות הדחה ../images/Emo58.gif

אחרי שבועיים של הדחות שוק, הסדר בעולם שב על כנו, ודניאל הלך הביתה, כצפוי, בהצבעה שהתנהלה כצפוי: ללואי לקח חמש שניות לשלוח את דניאל הביתה, לסיימון עשר, כי הוא לקח חמש שניות להגיד לכל אחד מהם מה הוא חשב על הביצוע הערב. שריל חוטפת פלאשבקים לפופסטארז כל פעם שהיא מדיחה מישהו אז זה לוקח לה קצת יותר, אבל להתלבט היא לא התלבטה, ושלושתם חסכו לדני את הצורך לבחור (שהיא בעצמה אמרה, שהיא לא היתה בוחרת) או ללכת לדדלוק, ששם, יש לי חשש, דניאל אולי לא היה בתחתית הרשימה. אז עדיף ככה. בשבוע הבא - שבוע טייק ד'ת, אם אתם רוצים להתלונן על רשימת שירים מצומצמת, כי בתכל'ס, עם כל חיבתי לבארלואים והאואנים, יש להם בערך שלושה וחצי אלבומים. מצד שני, יש להם יותר סינגלים ממתחרים, אז זה מספיק, וגם יקל עלינו לנחש מה כולם ישירו.

Bleed for Me

New member
../images/Emo58.gif

סוףסוף קצת צדק בעולם ודניאל הלך יאיי!! ושבוע טייק דאת' נשמע לי סבבה לגמריי

Mikey Weiss

New member
אין לי בעיה עם זה, כי אני מאד אוהבת

אותם והרבה מהשירים שלהם. זה עדיין לא אומר שהרשימה לא תהיה מצומצמת. אבל בדיוק כמו שאמרתי, זה מאפשר לחטוף אובססיית ניחושים הרבה יותר בקלות השבוע. רק צריך ללכת לנבור בדיסקים בחדר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif בקצרה+תוצאות ../images/Emo58.gif

אהבתי את JLS,אני בניגוד בהחלט חושב שהם הולכים לקחת את העונה הזאת. אואן שיעמם אותי מאוד. אלכנסדרה הייתה נהדרת! את דניאל לא ראיתי. רות' הייתה טובה מאוד וכן,כמו שאמרו הכי טובה מהשירים שבחרו לה,אבל לא משתווה לשני הביצועים שלה בבוטום.עדיין מאוד מאוד אוהב אותה. רייצ'ל הייתה מדהימה,גם בONE.למרות שמסכים עם סיימון. ודיאנה הייתה נחמדה,אבל בהחלט הכי גרוע שלה עד כה.נסלח לה,אני מת עליה. תודה לאל שדניאל הלך. ליאונה הייתה מדהימה!
בקצרה

ר ו ח ל י

New member
:::::::; ../images/Emo58.gif

יאי, ליאונה
מדהימה. טוב, זה בערך הדבר היחיד שעניין אותי בתכנית השבוע מאחר ואני די OFF בימים האחרונים.. אהבתי - אלכס ודיאנה [ למרות שלא הלך לה הכי חלק] חיבבתי - רייצ'ל ורות לא אהבתי - דניאל ואוואן

verdax

New member
../images/Emo58.gif הופעות, תוצאות

בסיום שלב האודישנים היה נראה שזו הולכת להיות עונה מעולה, מה שנשאר זה רק פוטנציאל לא ממומש. חסרונה של לורה היה מאוד מורגש. דיאנה לא היתה במיטבה וזה נשמע ככה. אני אוהב את רות יותר ויותר מידי שבוע, הפעם אפילו הכוריאוגרפיה של בריאן פרידמן היתה טובה לדעתי. ורייצ'ל... נורא מאכזבת. אהבתי אותה יותר באודישן מאשר בהופעה הזאת. את ONE היא פספסה לחלוטין!! (אני זוכר שבאיידול מ.ג. בלייג' שרה את השיר הזה עם אליוט יאמין וגנבה לו את ההצגה) ממש כעסתי כשהיא התחילה עם הגישה הזרקנית הזאת החיוכים המיותרים לאורך כל השיר. את החלק האחרון של השיר היא שרה מצויין, אבל כל ההופעה הזאת היתה עקומה לגמרי. נראה לי שהיא נעלבה מכך שהיא שוב בבוטום2 והחליטה לזרוק זין. חבל.

למעלה