Θεσσαλο&#9

• פותח הנושא NISOD
  • פורסם בתאריך

NISOD

New member
Θεσσαλο&#9

מי יכול לתת מראה אנגלי לשיר הבא ,אודה לו בשמי ובשם כל אוכלוסית סלוניקי Lyrics: Στίχοι: Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα εσύ που βγάζεις τα καλύτερα παιδιά Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα όπου κι άν πάω σ' έχω πάντα στη καρδιά Θεσσαλονίκη μου ποτέ δεν σ' απαρνιέμαι είσαι η πατρίδα μου το λέω και καυχέμαι είσαι η πατρίδα μου το λέω και καυχέμαι Θεσσαλονίκη μου ποτέ δεν σ' απαρνιέμαι Ρεφραίν Θεσσαλονίκη μου κι άν είμαι μακρυά σου πάντα θυμάμαι τ' όνομα σου το γλυκό αχ πως νοστάλγησα να ξαναρθώ κοντά σου κι άς ξεψυχήσω μπρος τον Πύργο τον Λευκό - Ρεφραίν - Θεσσαλονίκη με τα τόσα σου μεράκια βγάζεις τα πιό όμορφα κορίτσια στο ντουνιά βράδια μποέμικα, τραγούδια στα σοκάκια ξενύχτια, γλέντια μες στην κάθε γειτονιά

F a d i

New member
../images/Emo26.gif

THESALONIKI MOU MEGALI FTOKHOMANA ESI POU VGAZEIS TA KALITERA PAIDIA THESALONIKI MOU MEGALI FTOKHOMANA OPOU KI AN PAW S'EKHW PANDA STI KARDIA THESALONIKI MOU POTE DEN S'APARNIEMAI EISAI I PATRIDA MOU TO LEW KAI KAFKHEMAI EISAI I PATRIDA MOU TO LEW KAI KAFKHEMAI THESALONIKI MOU POTE DEN S'APARNIEMAI THESALONIKI MOU KI AN EIMAI MAKRIA SOU PANDA THIMAMAI T'ONOMA SOU TO GLIKO AKH POS NOSTALGISA NA XANARTHW KONDA SOU KI AS XEPSIKHISW BROS TON PIRGO TON LEFKO (כאן שוב: THESALONIKI MOU POTE DEN S'APARNIEMAI EISAI I PATRIDA MOU TO LEW KAI KAFKHEMAI EISAI I PATRIDA MOU TO LEW KAI KAFKHEMAI THESALONIKI MOU POTE DEN S'APARNIEMAI) THESALONIKI MOU ME TA TOSA SOU MERAKIA VGAZEIS TA PIO OMORFA KORITSIA STO DOUNIA VRADIA BOEMIKA,TRAGOUDIA STA SOKAKIA XENIKHTIA,GLENDIA MES STIN KATHE YITONIA והנה התרגום של THE GREEK: ט´אסאלוניקי אמא פשוטה שלי ממך יוצאים הילדים הטובים ביותר ט´אסאלוניקי אמא פשוטה שלי לאן שהלך תמיד בליבי תהיה ט´אסאלוניקי לעולם לא אשכח את המולדת שלי ולא אתכחש את המולדת שלי ולא אתכחש ט´אסאלוניקי לעולם לא אשכח ט´אסאלוניקי שלי גם אם רחוק אני נמצא תמיד אזכור את שמך המתוק אחח, איך התגעגעתי לקרבתך ואפילו אם אפיח את נשמתי ליד "המגדל הלבן" (*אתר מאוד מרכזי שם) ט´אסאלוניקי לעולם ... ט´אסאלוניקי עם כל הכייפים שבך את מוציאה את הבנות היפות בתבל לילות בוהמיים, שירים בכל פינה לילות ארוכים, כייף בכל שכונה ט´אסאלוניקי לעולם ... יום טוב

mongol1

New member
וואי איך אני אוהב תשיר הזה

תודה אחי על התרגום

חולפת2

New member
אוח סלוניקי

יה,פאדי,תצא גדול.ותעשה מעשה. תשלח לי קישור לשיר הזה,אני לא מצליחה להכנס לרדיו יאסו,המחשב זועק לשמוע יוונית,וסלוניקי,או סלוניקי,איזה שיר יפה!!!!!!

F a d i

New member
איך אפשר לסרב לכזו בקשה?!

בבקשה השיר בביצוע של מרינלה בחרתי בביצוע הזה גם כי הוא יפה בעיני וגם כי הוא יותר "חי" מגרסאות אחרות מוכרות וגם כי זו הגירסה ששמעתי כשישבתי ותרגמתי את השיר בבוקר תהנו... לילה טוב ולהת'...

חולפת2

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif פאדי!!!!!!!!!!!

לא ידעתי מה הסוג החביב עליך,אז קבל את כל המגוון. תודה ענקית לך,תמיד אמרתי שאתה חמוד אמיתי.

rodedy

New member
פאדי תודה גם ממני

איך ניתן לשמוע באיזה שיר מדובר?

arik87

New member
את השיר שר..

קזנז'ידיס...שיר חספיקו יפה! תודה על המילים והתרגום

F a d i

New member
בכיף...אני חושב שלפני סטליוס ביצעה

את השיר מרינלה (יחד עם המלחין-מנוליס כיותיס)

קלטה של מרינלה לשיר סלוניקי היא....

הקלטה מאמצע שנות ה-70 מתוך דיסק שבו היא חידשה שירים ישנים. המקור הוא סטליוס קזנג'ידיס עם מנולים כיוטיס על הבוזוקי. בהקלטה של מרינלה לא חיוטיס ניגן. אבישי

למעלה