|úøåôä|איך אתם

ל י ל ך פ

New member
|úøåôä|איך אתם

אנחנו סוגרים חמישה ימים לוירוס ניבזי במיוחד, חום גבוה, קווצ'יות נוראית, שילשולים. עומר מאבד במהירות את זכאותו לתואר "בריון". עוד יום יומיים ככה ואתחיל לקרוא לו "טוויגי". שמתי לב למשהו מעניין - הנורופן המהולל שכולם משבחים, לא מזיז לנו! כבר כמה פעמים שנתתי, ולא הוריד את החום, והאקמולי הישן והטוב הצליח במקומו. הרופאה אמרה שדווקא לה יצא להיתקל בתופעה הפוכה. יש עוד מישהו שאצלו הנורופן לא משפיע?

איריס56

New member
ל- לילך

היי לילך, מבינה בדיוק מה עובר עליכם. שבוע לפני חנוכה הבכור שלי הביא את הווירוס הניבזי הזה וכולם נדבקו בו כולל האמא שלי. לקח לנו שבוע להתאושש. הבכור הוריד 5 ק"ג אני הורדתי רק 4 ק"ג והכל בשבוע אומלל אחד. הנורופן בדר"כ אצלנו עובד. רצוי שתדאגי לכך שהבונבון שלך ישתה והרבה - לא חשוב אוכל כעת. הרבה בריאות ותחזיקו מעמד, איריס

rot301

New member
לעומר ה"בריון",בריאות והחלמה מהירה

אצלנו כל תרופה דרך הפה יוצאת החוצה(הקאה...),כך שאין לי תובנות בקשר לאקמולי/נורופן.מאחלת לכם בריאות והחלמה מהירה.

השבוע אני מתאוששת מדלקת ראות

וזה נכון מה שכתבת לגבי הנורופן - לא ממש עזר לי. השתמשתי אפילו בנורופן ג'ל שאמור לסייע מהר יותר.

shavririt

New member
רפואה שלמה. ../images/Emo193.gif

נקווה שתצאו מזה במהירות וה"בחור" יחזור למידתו הקודמת. לעניין התרופות- אצלנו הנורופן לא עבד בכלל, ואם כבר תרופה מאותה משפחה, עדיף ארטופן. בווירוס כזה עדיף באמת האקמול הישן והטוב, ובעיקר שתייה מרובה, אפשר "קלבטן" להרגעת ההתכווצויות. ומה שפחות אוכל מלבד אורז מבושל היטב על הרבה מים ומעט מלח.

יגקל

New member
נורופן

אצלנו הנורופן גם כן לא עזר ובנוסף יצאה לה פריחה בכל הגוף, אז הפסקנו. לעומת זאת אקמולי מוריד את החום במהירות.

ל י ל ך פ

New member
תודה על איחולי ההחלמה

עומר מאד משתדל, אבל זה חתיכת וירוס זה.. היום נוספו שיעולים איומים למסכת (האינהלציה לא עזרה, אבא נוסע עוד מעט לקנות פילטר חדש למכשיר אדים. זה העונש של מי שמתעצל להוציא את הפילטר וליבש אותו כל פעם..). רק בריאות!

למעלה