|à-è| עכשיו ב-vh1

Bad Girl 15

New member
|à-è| עכשיו ב-vh1

יש מבט מקרוב על אירוסמית!!!! שעתיים שלמות...עד 23:000 :)

AeroTom

New member
זה ה-MTV Icons

שהיה על הלהקה מ-2002. שודר בעבר לא מעט ב-MTV.

Bad Girl 15

New member
סבבה אבל המון זה לא היה משו

דומה כמו מאחורי המוזיקה...נחמד לראות את זה עכשיו במפתיע כשאתה לא מצפה...

Aeroguy

New member
זה נחמד, זאת הגרסה המלאה

באירופה תמיד בוצעה הגרסה המקוצרת, וזאת הגרסה המלאה ששודרה בארה"ב. יש את הנאום המלא של שלושת החברים של מטאליקה עכשיו, שזה מבחינתי השיא של האירוע הזה, ובגרסה האירופאית ממש קיצרו את זה - במיוחד מרגש הקטע של לארס שעומד, כולו רועד מהתרגשות ומספר על החבר שלו שמת מאיידס ואיך שסטיבן היה איתו בשבועות האחרונים שלו. משום-מה הורידו את הקטע הזה בגרסה ששודרה באירופה.

AeroFan

New member
איזה ענק!

זה אכן הגרסה המלאה ש-Papa Roach מבצעים ביצוע ענק ל Sweet Emotion!

Aeroguy

New member
../images/Emo5.gifאני חייב לא להסכים...

לא אהבתי האמת שום קאבר שעשו שם, במיוחד לא את זה... היחידים שהיו סבילים הם קיד רוק ופינק ששרה לא רע את ג'ייני (אבל העיקר שאפשר לראות שם את לינדה פרי!!)

בָלבָל

New member
אה רגע יש לי על המחשב משהו שהוא

שעה ו40 דקות.. אז אולי זה זה אף פעם לא טרחתי לראות הייתי בטוחה שאיתי את הכל בטלויזיה כבר... אבדוק את זה.. עכשיו רוצה לישווון

AeroTom

New member
הגיוני שזה המלא

שעתיים מינוס הפרסומות...בקטעים שלא הראו בערוך יש גם בין השאר את השחזור של הקליפ של Walk This Way ואת הנאום של החולת לוקימיה הממש מרגש.

SaintJohn

New member
ואת זה לא פספסתי../images/Emo9.gif

היציאות שם של חברי הלהקה תמיד משעשעות, בעיקר של טום

SaintJohn

New member
אחח פספסתי, אבל אני לא מתלונן

הייתי בהופעה של פורטיסחרוף ומשינה, ולא הייתי מוותר על ההופעה כדי לראות שוב את האייקון בטלוויזיה. אבל יפה ששידרו את הטקס, ועוד את המלא. מעניין אם זה ששידרו את זה ואת המייקינג אוף ג'יידד אומר שהם ישימו בקרוב גם את Behind the Music. אני מקווה שכן...

למעלה