Änglagård - הסקר אחת השאלות הקשות ביותר, מה יותר טוב Hybris, Epilog, or Buried Alive?
מ מורנא007 New member 28/6/06 #1 Änglagård - הסקר אחת השאלות הקשות ביותר, מה יותר טוב Hybris, Epilog, or Buried Alive?
A alissre New member 28/6/06 #6 האלבום השני הוא בחלקו עיבוד מחדש של האלבום הראשון והשלישי שאותו לא יצא לי לשמוע הוא בטח חזרה על שני הראשונים
האלבום השני הוא בחלקו עיבוד מחדש של האלבום הראשון והשלישי שאותו לא יצא לי לשמוע הוא בטח חזרה על שני הראשונים
מ מורנא007 New member 28/6/06 #7 תיקו אצלי אין הכרעה. את השני אני אוהב יותר, אבל הראשון היה חשוב ופורץ דרך.
O Osirus New member 29/6/06 #10 לאחר התלבטות,Hybris אלבום פרוג-קלאסי,נהדר עם יצירה כמו Jodrok,קשה שלא למות על זה
א אורי ברייטמן New member 30/6/06 #12 Epilog אמנם פחות רוקי ויותר עצוב, אבל קומפוזיציות בוגרות יותר, והפקה מוסיקלית מושלמת.
V vogre New member 1/7/06 #15 Epilog הראשון יותר יפה, והוא למעשה חשוב היסתורית יותר מהשני. אבל את השני אני אוהב יותר. ולזה שאמר שהשני זה עיבוד של הראשון - ייתכן כי מטעה אותך שיר הבונוס מהראשון, שכביכול היה preview של האלבום הבא.
Epilog הראשון יותר יפה, והוא למעשה חשוב היסתורית יותר מהשני. אבל את השני אני אוהב יותר. ולזה שאמר שהשני זה עיבוד של הראשון - ייתכן כי מטעה אותך שיר הבונוס מהראשון, שכביכול היה preview של האלבום הבא.