¿ Что ؟

טלמון, שוב תודה על החידות הנהדרות

לצערי, מחר אהיה שקועה עמוק בהכנות האחרות לסדר ולא אגיע כלל למחשב, מצטערת שלא אוכל להמשיך להשתתף בפיתרון. אם ישאר משהו לא פתור אנסה אחרי הסדר. בהצלחה לכל האחרים וחג שמח לכולם!!

נפתחה סדרת האביב

השתתפה קבוצת שחקנים מיוחדת במינה: כולם היו טייסי חלל (קוסמונאוטים)! טוב, פה ושם קצת "עזרו" להם והמנחה עצם עין, מה שבסופו של דבר לא עזר להם - הם הפסידו בתוצאה 3:6. זה רק נדמה שהמשחק הזה כל כך פשוט, למצוא בדקה אחת תשובה לשאלה, בעבודת צוות (אבל בלי לחפש באינטרנט). עד עכשיו לא ברור מה חשוב יותר: הידע הכללי של השחקנים, מעוף הפנטזיה והאינטואיציה האסוציאטיבית, עבודת הצוות וכושר השיפוט של הקפטן - הרי מותר להשמיע גרסה אחת בלבד של התשובה!

../images/Emo35.gif שאלה מספר 1.

בשאלה זו כמו ברבות אחרות לא הצלחתי לרשום את כל הפרטים, אבל אם הם לא מהותיים לגבי הפתרון, אעלה שאלות אלו בכל אופן. המשורר ההודי פחלווי(?) מהמאה ה... אמר: "מרוב דאגות החיים המוּשְק שלי הפך לקַמפוֹר". מה הוא רצה לומר בזה?

souhami

New member
אמ...

השיער שלי הפך לאפור? אומרים שהסיבה לשערות אפורות זה דאגות

לפי בדיקה קטנה שעשיתי...

מוּשְק וקַמפוֹר הם סוג של שמנים... איך זה קשור אני לא יודע.

../images/Emo35.gif שאלה מספר 2.

בימים עברו, בכפרים במחוז טבֶר (צפון-מערבית למוסקבה), ביום הראשון של תחילת שנה חדשה, מישהו היה יכול לקום בבוקר ולמצוא על השלג שביל של פיח המוביל מפשפש חצרו ל... לאן? ומה רצו לומר לו בזה?

עכשיו צריך לקשר

בין הניסיון הראשון בהודעתך האחרונה, לבין הניסיון השני בהודעתך הקודמת. "מאהבת"? לא בדיוק. בכפר רוסי בימים עברו לא קראו לזה ככה.

או קיי

האם זה אומר שעליו לתת עץ להסקה לכנסיה? לבית הספר? מס כלשהו שהוא צריך לשלם? האם תורו לטפל בהסקה של התנור של הכפר למשל?

למעלה