½Images and Words - 5

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
½Images and Words - 5

(מתוך ביקורת גרועה ביותר על אלבום דרים ת´יאטר) (ארוך, אבל בבקשה!!!! תקראו...) אפילו עם כניסתו של ג´יימס לאברי לתפקיד הקולות, DT לא התקדמו עם המוזיקה שלה. אם הם היו מקליטים את When Dream And Day Unite עם ג´יימס, בטח לא הייתם רואים הבדל בין ´Imgaes & Words´ לאלבום הבכורה שלהם. אז למה הדירוג הנמוך? קודם כל, כל שלושת הבאלדות באלבום שוות את הזבל שלכם, ולא שום דבר יותר. הן כולן גרועות. "another day" הוא בלאדת מטאל רגילה ונדושה, עם סולו סקסופון (!!!) באמצע. "Surrounded" זה ערבוב סינטי משעמם במשך חמש וחצי דקות, עם המילים הכי נדושות שאפשר. לבסוף, "Wait For Sleep" הוא בלדת פסנתר באורך 3 דקות, שאין בה כל היגיון. בנוסף, אנחנו מקבלים את הזבל ה"הייר-מטאל", הארד-פופי באורך 8 דקות שהוא "Pull Me Under". עם כל אלה, קיבלתם את האלבום שאף אחד א רוצה לשמוע! אז... מה מציל את האלבום? השירים האחרים, כמובן! "Take The Time" הוא אפוס פרוגרסיבי חזק ובאורך 8 דקות, עם קלידים רצחניים וסולואי גיטרה. עם פזמון קליט בתוכו בנוסף. "Metropolis, part 1" הוא החלק הראשון לסיפור יומרני, שהומשך מאוחר יותר. אבל בכל 9 הדקות שלו - הוא לא נהפך למשעמם! אינטרו מדהים עם סינטי מדהים, מלודיות ווקליות מצויינות, וג´אם מורכב באמצע. בכלל אי אפשר להבחין איפה נמצאות המלודיות. זה פשוט מרגש! ולבסוף, "Learning To Live" באורך 11 ד´, פשוט גאוני! מילים אדירות ומעניינות על אדם הסובל מאיידס, הלומר לחיות בדרך חים חדשה. מלודיות מדהימות ועוד ג´אם קליט. יש בנוסף את "Under A Glass Moon" - חביב, אבל עם המילים הכי מטומטמות שניתן. אז מה יש לנו בסיכומו של דבר? השירים האהובים עלי של DT (מטרופוליס, לרנינג טו ליב), 4 שירים מחורבנים.. האלבום שווה את כספכם? ובכן.. כן ולא באותו זמן, החליטו בעצמכם.

cha ching

New member
אררררר!!! ../images/Emo46.gif

זבל ה"הייר מטאל"?? הארד פופי?!?! אוווף! בולשיט!

Uv Kruvi

New member
מממ....אני מחפש את המילה הנכונה...

אולי.... פחחחחחח!!!!! אני עוד לא ראיתי אחד שקרא ל אנדר אה גלס מון - חביב... אני לא מכיר אנשים שלא התאהבו בדיסק הזה... כל מי ששמע מהחברים שלי אוהב את הדיסק...וישנם אתה, שבמיוחד אוהבים את הבלדות של הדיסק...הם עניקות לדיסק אופי שונה מה..."מטאל" או "פרוג" האופיינים של דרים ,ושאנחנו אוהבים כ"כ... אני אישית נורא אוהב את הביצועים השקטים של דרים, במיוחד את סראונדד... לסיכום...חבל, חבל שיש כאלה אנשים שלא מתאמצים להבין את המוזיקה ופוסלים...

skid girl

New member
איך אפשר

לרדת על סראונדד?זה שיר מהמם עם מלא גיוונים וסקיד מראים שם צד שאולי הוא לא כזה קשוח אבל בהחלט איכותי.. טוב נראה לי שמי שכתב את המאמר הזה הוא אחד הילדים הקשוחים האלה שאם אין במוזיקה שלהם מיליון דאבל באסים וצווחות בלאק זאת מוזיקה של פוזרים והיא לא רצינית.. אנדר א גלס מון שיר מקסים..ואימג´ס אלבום פצצה-הייתי מרותקת אליו ורק אליו במשך כמה חודשים יש בו כל כך הרבה סגנונות..הם מחליפים שם פנים וצורה ושוברים מקצבים בקצב של כוכב פורנו על אקסטזי וויאגרה גם יחד.. המבקר אידיוט...אני אזרוק עליו אבנים ולא על ניגא!!זהו ניגא נצלת!!!

Bodom-child

New member
מממ....

אני התאמצתי, באמת ניסיתי, אבל פסלתי בסופו של דבר... חוץ משיר או שניים, ממש לא אהבתי את הדיסק הזה, ואת דרים בכלל.

NiGa

New member
שמעת את אימג´ס ולא אהבת?...

ואם כבר שאלה - למה בכל זאת אתה כאן, אם אתה לא אוהב דרים?... סתם אנחנו מעניינים אותך?

Uv Kruvi

New member
חחח...

עזוב אותו... תישאר, אני מרשה! :) ו...נראה לי דיברנו על זה כבר... גם אתה מאלה ששונאים את פטרוצ´י... חבל... :)

NiGa

New member
אמממ מקווה שלא קלטת את זה

כאילו אני מגרש אותך... באמת סוקרנתי... תישאר כמה שבא לך... :)

NiGa

New member
אם תיזכר,

רק בסביבות 22:00 בלילה שאלתי אותך מה הניק שלך...

NiGa

New member
אם תיזכר,

רק בסביבות 22:00 בלילה שאלתי אותך מה הניק שלך...

NiGa

New member
מה שמאוד מעניין אותי...

זה שלכל שאר אלבומיהם של דרים, הוא נתן ביקורות שאני דווקא מאוד מאוד מסכים איתן... (הקישור לדף הביקורות למטה...) אז אני לא יכול לומר שהוא פשוט אחד שלא אוהב את הסגנון של דרים... אני ממש לא יודע האמת מה להגיב על זה, כי בת´כלס בואו נומר שאם לוקחים את Pull Me Under ואת Another Day - אפשר עד מחר לומר שאלה שירים יפים מאוד מאוד, ואתם אוהבים אותם והכל אבל... הם לא ממש PROG... על Wait For Sleep יש אולי טיפה יותר מאפייני פרוג´ אבל ממש ממש בעקיפין (חוץ מהמקצב של 5/8 5/8 5/8 4/8, אין יותר מדי...) סראונדד כבר הוא הרבה יותר PROGי מהאחרים, אכן מוזר... בכל מקרה... מלעשות... ככה הוא חושב!!!

Uv Kruvi

New member
מממ...

אולי יש גם כתובת שלו? דירה? קומה? מפתח מתחת לשטיחון שמנגבים רגליים? בשביל שנוכל.......... סתאאאם... ו...לא יודע...עדיין תמוהה העניין... איך אפשר לאהוב את השאר ולא את אימג´ס... מוזר לי...

למעלה