´Never In A Million Years´ נפסל!!!

Euromix - Avi

New member
לדעתי...

לדעתי השיר הזה היה צריך לזכות בגמר הבריטי וחבל שהוא נפסל. עם לשיר הזה היתה גם הופעה טובה אז הוא היה עלול לשבור את המיתוס ולהביא לבריטניה זכייה... לפי מה שהבנתי הוא נפסל בגלל ההונגרים דווקא...

כי זה שיר מגעיל!

ובלי כל קשר השיר הזה גנוב! לגמריי גנוב...... קיבלתי את שם השיר שממנו "העתיקו" וזה פשוט מדהים.... לך תוריד אותו Kinnda - love struck אלוהים ישמור..... אני לא זוכר מתי פעם אחרונה היתה גניבה מוסיקלית כזאת......

ביג דיל

New member
מוריד אותו ברגעים אילו

אני חושב שהוא מזכיר את השיר what a girl whnt של כריסטינה אגילרה, אבל אם לא פסלו את שבדיה 01 מהתחרות על גניבה, אף פעם לא יפסלו שירים... בטח שלא את השיר האסטוני...

ביג דיל

New member
משהו פה לא נראה לי...

זאת לא גניבה, זאת העתקה!!! זה אותו שיר. לא נראה לי שאנשים יכולים להיות כל כך סתומים ולהעתיק שיר (אותן מילים ואותו לחן) ועוד להעיז לשלוח אותו לאירוויזיון, כך שהאנשים במדינה מהם הם העתיקו את השיר יכולים לתפוס אותם על חם. מילא להצניע את העובדה הזאת ולשחרר את השיר במדינה שלך בלבד, אבל לאירוויזיון??? משהו פה לא נראה לי הגיוני. בכל מקרה, השירים מזכירים את השיר של כריסטי אגילרה והחדש של נלי פורטדו. אני עדיין טוען שהבלדה תיקח את הקדם הבריטי (לטובתם). כל השאר חרא, ואחרי שפסלו את never in a million years מה באמת נשאר להם?

לכן כל כך הזדעזעתי!

הייתי בטוח שאני מוריד את אותו שיר!!!!!!!!!!! לאנשים כאלה לא מספיק עונש של פסילה רועשת בתקשורת צריך לתבוע אותם על גניבה!

לפי הבנתי......

השיר נפסל בגלל שהוא שוחרר במסגרת אוסף שירים בחודש יוני 2001 ! נשמע אבסורד, נכון? כבר המון זמן שאני שומע את זה שהשיר כבר שוחרר בעבר ופשוט לא מבין איך נתנו לו להמשיך הלאה........ אני באיזה שלב כבר חשבתי שאני דביל והבנתילא נכון..... אבל הסיפור הוא שהשיר כבר שוחרר בעבר...

איתמר2002

New member
אוי בריטניה....../images/Emo7.gif

האם בריטניה,מעצמת אירוויזיון,שהורגלה למקום שני באירוויזיון דרך קבע צריכה להתרגל עכשיו למשהו חדש? מקום 15,16,17? כי זה בדיוק מה ששוב הולך לקרות להם,עכשיו שהם פסלו את השיר היחיד שהיה להם איתו סיכוי להגיע גבוה וגבוה מאוד... כל ארבעת השירים המסכנים שנשארו שם אפילו לא מגיעים לקרסוליים של השירים שנבחרו עד עכשיו בשבדיה ואפילו לשלושת השירים שנבחרו באסטוניה,פינלנד ושוויץ. בריטניה השנה היא שיר מס´ 2 ואני לא רואה אף שיר מהארבעה שמסוגל להשאיר רושם כלשהו על הצופים...בדיוק כמו איסלנד ב-2001. מה שהתחיל אצלם במקום 12 ב-99,מקום 14 ב-2000 ומקום 15 בשנה שעברה ילך וידרדר גם השנה...חבל.

אהוד_

New member
טוב, זה בעיה...

אם כל הכבוד לבריטניה הם באמת המדינה היחידה שמתייחסת לאירוויזיון יותר כבדיחה או כלסיבה אמיתית לעשות צחוק בערב....ואת הקדם שלהם הם מסננים מ 8 ל 4 בדרך רדיו (כי אירוויזיון רק שומעים ברדיו) כאילו אין VISION ב אירווVISION מה עוד מה עוד...גם שיש להם את הקדם אז הם עושים מזה כוס תה של אחר הצהריים, בעוד שרוב המדינות האחרות עושות קדמים ומביאים זמרים פופולארים.

אייל_18

New member
אתה מתכוון ל-BBC או לאנשים?

כי גם בגרמניה, כשערוץ טלוויזיה בחר את השיר של גילדו ואת השיר של סטפאן להתמודד בקדם, זה גם נראה כאילו הם עושים מזה צחוק. והאנשים עצמם, הגרמנים, שבחרו את השירים האלה, או אנשים שהצביעו לגרמניה בשנים 98´ ו-00´ ואפילו 99´. דווקא חשבתי שלסנן דרך הרדיו זה רעיון טוב, ואין צורך לעשות שני קדמים בטלוויזיה. אפשרות אחרת היא לעשות קדם אחד עם 8 שירים, שייבחרו בו 4 שירים, ובהמשך אותו משדר, אנשים ייתקשרו שוב לבחור שיר אחד מתוך הארבעה. ה-BBC שם ז*ן על האירוויזיון. הפעם האחרונה שהם שידרו את החשיפת שירים-קליפים הייתה ב-94´ וגם אז הראו רק חצי קליפ. הם דוחסים את ה-ASFE לשעה 5 וחצי אחרי צהריים! הם הפכו את האירוויזיון לעוד מופע בידור של טרי ווגאן, שבקושי מגרד 6 מיליון צופים (והם עוד טוענים שטרי הוא הסיבה היחידה לראות ת´אירוויזיון). חבל שהם לא מסוגלים להשקיע, כמו שהם השקיעו באירוויזיון 1998.

למעלה