´שמעו מה חשבתי...

mprb

New member
´שמעו מה חשבתי...

למה אין ראיונות עם הקורס בטלווזיה??. טוב, נכון אז לפעמים מראים ראיון איתם ב-VH1 אבל זה כל הזמן אותו אחד! אבל לא מראים את זה בשום מקום אחר!!! זה לא פייר!!! אני עוברת באתרים שונים ויש שם ציטוטים מכל מיני ראיונות שהם עשו שאנחנו לא נראה מעולם! פעם אחת ראיתי אותם אצל "פרקינסון" בערוץ BBC PRIME אבל הם רק שרו שם ולא דיברו בכלל! זה דווקא צריך להיות מעניין כי נראה לי שהם מאוד מצחיקים!

RVD18

New member
אולי בגלל...

שהרבה זמן הם לא הוציאו משהו חדש. אני זוכר שבעיתונים עשו על הקורס די הרבה כתבות כיצא In Blue (או שזה היה כשיצא האוסף? הם היו על השער של מעריב לנוער). הראיון שמראים ב-VH1 הוא מגניב, מראים גם קטעים ממתי שהם היו קטנים, זה מצחיק כזה

mprb

New member
האמת שאף פעם לא היה לי סבלנות

לראות אותו! אבל בפעם הבאה שהוא יהיה אני אראה ה-כל. אז כשהם יוציאו משהו חדש יהיו כתבות עליהם??? זה הבאסה בלגור פה- בחו"ל יש מלא כתבות עליהם ואינפורמציה! ואם רוצים ספר שלהם או משהו מיוחד צריך לבקש ממישהו שנוסע לחו"ל!!!

RVD18

New member
נכון, אבל

זה לא כל כך נורא פה. משמיעים אותם ברדיו, לפעמים כותבים עליהם ויש גם כמה דברים - בטאואר רקורדס בקניון אם הדרך ראיתי ספר תווים של הקורס וגם את הקלטות וידאו וה-DVD´s מוכרים כאן. אם רוצים ספר, אפשר להזמין מהאינטרנט. זה גם טבעי שבאירלנד יכתבו עליהם יותר מבישראל.

mprb

New member
אני דווקא לא דיברתי על אירלנד

אלא על אנגליה וארצות הברית. יש שם יותר חומר מפה! ואני בטוחה שאם אני אחפש בהונגריה אני אמצא יותר חומר. יש לי 2 DVD שלהם ובאחד אין שום ראיון איתם ובשני יש ראיון מהמם איתם! אבל אני רוצה יותר מזה!!! נמאס לי לראות כל הזמן כתבות על ג´ניפר לופז או בריטני ספירס הן לא מעניינות אותי. וגם בקושי משמיעים אותם ברדיו. אומנם בזמן האחרון כן משמיעים אותם יותר אבל עדיין לעומת אומנים אחרים לא!

amirhorev

New member
אמ.....

נכון זה ממש באסה... אם הינו גרים בלונדון אז בטח כל יום היה הופעה של מישהו אחר... ובטח הייתי כבר בהופעה של הקורס. חבר שלי טס לרומה אז ביקשתי ממנו פוסטר של הקורס אם הוא ימצא... יש לכם רעינות מה לבקש ממנו????.

AndreaCorr ©

New member
נכון נכון נכון! ../images/Emo168.gif

זה מעצבן! לא מעריכים אותם מספיק אצלנו!
ואת כל הזמרות הפלצניות חסרות הכישרון האלה משמיעים נונ-סטופ! זה כזה מעצבןןןן!!!

mprb

New member
תבקש ממנו ספר שלהם או משהו בסגנון

פוסטרים אתה יכול למצוא גם פה! בטח באוסטרליה יש מלא חומר עליהם כי הם ממש מצליחים שם! מישהו מכם מתכוון לטוס לחו"ל אם הם יופיעו קרוב לפה? אני מתכננת לטוס אם הם יופיעו בלונדון או בהונגריה כי יש לי שם איפה לישון!

AndreaCorr ©

New member
פוסטרים?? פה??? ../images/Emo168.gif

תני לי מיקום מדוייק ואני הולכת לעשות קצת שופינג!

mprb

New member
אני לא יודעת איפה יש עכשיו

אבל כשקניתי את IN BLUE אז קיבלתי פוסטר ממש יפה שלהם (הוא מודבק על הדלת שלי). אפילו בתלת ממימד! יש את זה לעוד מישהו???

mprb

New member
נכון.

כיף לי. לקח לי 2 לשים אותו כי עד אז היה לי על הדלת פוסטר אל orange שקיבלתי מתנה ממנהל השיווק של הונג-קונג. (פוסטר מקסים!) אבל עכשיו יש את הקורס ואני לא מתכוונת לוותר עליו בכזאת קלות

RVD18

New member
אני לא בטוח שבהונגריה תמצאי

הייתי שם
זה כמו פה, בכל העולם משמיעים וכותבים יותר על פופ. נכון שזה מעצבן אבל ככה זה. בבריטניה יש הרבה יותר חומר אבל גם שם הם לא בצמרת של המצעדים. רק Brethless היה מקום ראשון. ד"א, Breathless היה מקום ראשון בגלגל"צ, לא?

amirhorev

New member
אני זוכר...

אני זוכר שכשהייתי בגרמניה לפני שבכלל הכרתי את הקורס אז אני והמארח שישנתי אצלו. ראינו ביום האחרון שלי בגרמניה אם טי וי והשיר במקום הראשון במצעד היה בראטלס ועכשיו נזכרתי בזה ומאז לחבר שלי היה את השיר הזה במחשב ולי לא היה אז מחשב אז כמעט עכל יום הינו מברזים בבוקר והולכים אליו לשמוע את השיר ומאז אהבתי את השיר הזה ואחרי זה הורדתי את השיר אונלי וואן איי הסליפ ושם כבר התחילה ההתמכרות שלי לקורס... היום אני אופלסי אדיקטיד טו טה קורס

mprb

New member
זו התמכרות טובה!

היא כייפית ומועילה! אתמול שמעתי ת´דיסק (בדיסקמן שכמעט הלך לי לאיבוד) ושמעתי בפעם המלייון את השיר THE RIGHT TIME ופתאום שמתי
למוזיקה המדהימה שלו.... אני תמיד מגלה דברים חדשים כשאני שומעת ת´דיסק ואז אני נהנת כל פעם מחדש!

למעלה