´אנה קארנינה´

F L O P P Y

New member
´אנה קארנינה´

היי, אני חדשה כאן. רציתי להעלות מחשבה המציקה לי בקשר לספר; התקופה היא לקראת סוף המאה ה-19 ברוסיה (שהיא לא בדיוק "המדינה הנאורה בתבל", בוודאי ובוודאי שלא בתקופה זו). אישה שנאפה בבעלה, ועוד הלכה לגור עם המאהב שלה (מה היא בכלל מצאה בוורונסקי הג´חנון הזה?!), לא נהגו לסקול אותה באבנים??? בס"כ הכל נידו אותה, לא משהו מרנין במיוחד, אבל גם לא נורא ואיום- היא יכלה לעבור עם ורונסקי לעיר אחרת והיא לא עשתה את זה!!! ממש מוזר...

ציפי ג

New member
לא נהגו לסקול אז

נהגו להחרים, ולנדות. ואם זכורתני נכון, זה מה שעשו לה. מה היא מצאה בו איני יודעת, אבל הסופר הצליח לגרום לי להזדהות עם כל פעולה שלה. אחד הספרים היחידים שאני מרגישה כך לגביהם.

F L O P P Y

New member
לא מסוגלת להזדהות עם זה...

לעולם לא הייתי מתאבדת בגלל גבר, לעולם!!!! למרות שבעניין עזיבת בעלה, אני בהחלט מזדהה. לא הייתי יכולה לחיות בלי אהבה (אבל למה ורונסקי?!?!?!)

Crazy_Bitch

New member
למה???? למה?????

למה להגיד לי שהיא מתאבדת אם אני לא מכירה את הסיפור? למה? בשביל זה יש ספויילר!

ציפי ג

New member
../images/Emo58.gif גם ההודעה של floppy

אני חושבת שהיא התאבדה בגלל אובדן חייה, ולא בגלל הגבר. כל החיים שלה נעלמו הילד, הכבוד ובסוף, גם הגבר. ובאמת , אם מגלים סוף של ספר, נא להודיע בכותרת, לא כולם כמוני, שקוראים ספר מהסוף להתחלה.

ביאנה

New member
תודה רבה באמת!!!!!!!../images/Emo46.gif

זה באמת כל הקטע בספר? לא שווה לקרוא את הספר עכשיו שאני יודעת את הסוף? ביאנה

ציפי ג

New member
למה את כועסת עלי

סמלתי שזה ספוילר. לא רציתלדעת, יכולת לא לקרוא את הודעתי. מה יכולתי לעשות יותר מזה? זה פורום שדנים בו על ספרים. לפעמים כשרוצים לדבר על ספר ועל בקורת הכתוב בו, מדברים גם על הסוף. פעם הבאה אל תקראי הודעה בה יש את הסמל הזה |סופילר|. זה סימן שמגלים את סוף הספר

ביאנה

New member
תודה רבה באמת!!!!!!!../images/Emo46.gif

זה באמת כל הקטע בספר? לא שווה לקרוא את הספר עכשיו שאני יודעת את הסוף? ביאנה

ביאנה

New member
ציפי../images/Emo140.gif

אני לא כועסת על אף אחד חוץ מעצמי והסקרנות שלי לא ראיתי את הספוילר וקראתי לצערי רק רציתי לשאול אם עכשיו לא יהיה לי מעניין לקרוא את הספר כשאני יודעת את הסוף

ציפי ג

New member
כמו שאמרתי

אני תמיד קוראת את הסוף קודם, לכן אל תשאלי אותי. אני חושבת שההתפתחות של העלילה עוד יותר מענינת כשיודעים את הסוף.

ביאנה

New member
תודה ציפי../images/Emo8.gif

ואני שוב מתנצלת שיצרתי את הרושם שאני כועסת

Esmena

New member
האמת ../images/Emo4.gif

בתור אחת שעוד לא קראה את קארנינה, אני בטוחה שכמה וכמה אנשים מכירים אותו בתור "הספר על זאת שהתאבדה".

ביאנה

New member
אסמנה../images/Emo98.gif

לא יודעת למה אני מעולם לא שמעתי שהיא התאבדה בכל אופן אני לא מתכוונת לוותר על קריאת הספר ביאנה

למעלה