´אנג´ל´ פרק 1X19

ד י י ז י

New member
´אנג´ל´ פרק 1X19

זה הפרק שבאפי מגיעה לאל איי כדי לנקום בפיית´ ואנג´ל מנסה לעצור אותה. טוב , פעם ראשונה שאני רואה אותו , ו-וואו! עוד משהו חוץ ממני נשאר עם רצון עז להעיף לבאפי סטירה? אני מבינה שהיא עצבנית ונסערת בגלל פיית´ , והיא נפגעה מאנג´ל , אבל מה כל הקטע - Buffy: "I have someone in my life now. (Angel looks away from her but otherwise doesn´t move) That I love. (Angel swallows hard) It´s not what you and I had. - It´s very new. (She steps closer) You know what makes it new? - I trust him. - I know him." Angel lets out a sharp breath: "That´s great. - It´s nice - you moved on. - I can´t. You found someone new. - I´m not allowed to, remember? I see you again it cuts me up inside and the person I share that with is me! You don´t know me anymore. So don´t come down here with your great new life and *expect* me to do things your way. - Go home!" מה הקטע של הנאום הזה שלה? לפגוע בו יותר? ועוד משהו , שאחרי שהוא הגיב את מה שהגיב , שאני לא חושבת שהוא לא טעה ושזה לא היה במקום , אבל הוא עוד צריך לבוא להתנצל בפניה?? על מה?? היא ממש עצבנה אותי בגלל זה! אם כבר היא היתה צריכה להתנצל בפניו! טוב.. נרגעתי...

רינת4

New member
דייזי! ../images/Emo7.gif

למה את מזכירה לי דברים כאלו...? :( גם אני-כמוך-ממש התעצבנתי עליה. לא הבנתי למה היא אמרה לו את הדברים האלה. למה להכאיב לו? הוא לא סבל מספיק? כנראה שהיא כועסת עליו שהוא עזב אותה,שהוא עוזר לפיית אחרי שהיא פגעה בה(בבאפי). באפי היא כזאת כשזה נוגע לאנג´ל-היא תמיד אומרת לו דברים כאלה וזה ממש מעצבן!

ANGEL N

New member
למה את מזכירה לי!!!

אוף את הפרק הזה הוידאו שלי לא הקליט לי טוב. יכולתי לראות את התמונה אבל לא שמעתי מה אמרו!!! רק בסוף הפרק הקול חזר, אז ראיתי ממש את הסוף והתעצבנתי על זה שאנג´ל הגן על פיית אבל כנראה שלא הבנתי את הפרק כמו שצריך

idan3k

New member
יאא גמאני ראיתי אותו היום../images/Emo70.gif

ראיתי היום 116-119. ואם זה יסיים אולי אני אראה מאוחר יותר את 120-122... במאת פרק טוב! רק שאני לא נארתי עם רצון להעיף לבאפי סטירה... אלא עם רצון להביא לאנג´ל בוקס. הוא התנהג אליה שיא המגעיל - זה הקרב שלי, זה לא עניינך יאדה יאדה יאדה ואולי היא בחרה לפגוע בו בחזרה כדי להגן על עצמה אולי היא לא הייתה הכי בסדר אבל זה לא עושה אותו מיסטר אני ערפד מסכן ומיוסר עם נשמה תרחמו עליי באפי פגעה בי... הוא פגע בה קודם ועשה טוב מאוד שאח"כ הוא בא להתנצל...

ד י י ז י

New member
איך הוא פגע בה?

הוא אמר לה שהיא לא יכולה לעשות מה שבא לה בעיר שלו. וגם שהיא לא באה ממש לעזור לו היא באה לעצור את פיית´.. אני לא חושבת שהוא אמר דברים פוגעים..אבל נגיד וכן - זה לא היה בכוונה , זה היה בלהט הרגע (וואו , כמה זמן לא יצא לי לומר את זה) והיא דווקא התכוונה להכל! ולספר לו על החבר החדש שלה שהיא אוהבת ושהיא לא יכלה לבטוח באנג´ל? היא יודעת שאנג´ל לא יכול להיות ביחסים עם משהי , וככה יותר קשה לו להתגבר עליה , ובכל זאת! לא אכפת לה!. אחרי שהוא אמר את מה שהוא אמר , הוא ישר הצטער - "יחסית לבחור בעל טאקט ושקט (טוב , איך מתרגמים shadowy?) יש לי פה גדול" והוא נסע אחריה ובקש סליחה , אבל אם הוא לא היה מגיע לשם - היא לא היתה אומרת כלום! לא מצטערת ולא כלום.. היא ממש עצבנה אותי! אבל אני מניחה שכל אחד רואה את זה מזוית אחרת..

למעלה