«« •°• --=d((( ^o^ )))b=-- •°• »»»

«« •°• --=d((( ^o^ )))b=-- •°• »»»

Deedrah - Reload בא טוב.................... 'Alltitude 1600, 1400 feet, still looking very good

GallaxY

New member
אם כבר מדברים על סרטים

מומלץ מאוד לראות את הסרט "רקוויאם לחלום". הינה חלק מהביקורת שנכתבה עליו: "והלוואי והייתי יכול פשוט להגיד לכם שתפסיקו לקרוא ותלכו מיד עכשיו לראות את הסרט הגאוני, המושלם, הרציני, החכם, המטריד, המרגש, המפחיד, המייאש, המצחיק, המוזר, המעיק והנהדר הזה. אבל אתם לא תאמינו סתם ככה לכל המחמאות המתחרזות האלה, אפילו אם אני אספר לכם שבבוקר למחרת הצפייה בסרט לא זכרתי שום דבר מחצי השעה האחרונה שלו, ושרק בשעות הערב, באמצע העבודה, כשלרגע הייתי לבד ולא חשבתי על כלום, התקיפו אותי בבת אחת כל המראות והקולות של אותה חצי שעה כשהם מתנקזים לשנייה וחצי, ופתאום מצאתי את עצמי יושב ובוכה." חובה לראות!!

GallaxY

New member
ועוד קצת מהביקורת...

"ולא, להבדיל ממה שמנסים למכור לכם, הסרט לא עוסק בסמים. מי שרוצה סרט דידקטי נגד סמים שילך ל'טראפיק' ויביא איתו משהו לקרוא כדי לא להירדם. 'רקוויאם לחלום' עוסק בסמים בערך כמו ש'מועדון קרב' עוסק באלימות - יש לזה אומנם תפקיד מרכזי בסרט, אבל זה רק אמצעי כדי לדבר על משהו אחר, שהוא די דומה בשני הסרטים: נחמן שניצקליין היה קורא לזה ''הבלי החיים בעידן הפוסטמודרני''. "

israeli saiko

New member
אם בסרטים עסקינן...

מועדון קרב מלהולנד דרייב רקוויאם לחלום צ'רלי וחצי המסע המופלא (רק ביפנית) 5 הסרטים הטובים בכל הזמנים!!! למרות שהיום אני כבר משתדל לא להסתכל על הדברים האלה...

לא

אבל סרט כיפי לאללה יש שם הרבה סצינות שיהיו מוכרות לחלק מהאנשים פה......

gpeles

New member
טוב זה היה לא קשור חחח

ערוץ הסרטים 23:38 - סרט בשם "טריינספוטינג" חשבתי שזה מה שרשמת

למעלה