¥סקר¥

¥סקר¥

איזה דרך יעילה לדעתכם להיגמל מתפוז/נט?יש המון פה שפורשים וחוזרים! איך לדעתכם הדרך הנכונה להיגמל לצמיתות מהנט? (בשיטת הבום!זלא מחזיק מים..ובשיטת ההדרגתיות לא באמת נשמעים לעצמינו...)איזה דרך כן טובה?

רצון

וכן ההדרגתיות..מציאת תעסוקה אבל בולשיט מי יכול באמת לענות לך והוא פה? יבוא יום שזה יעבור

ארטיימר

New member
לצאת מהפורום או מהנט בכללי?

מהפורום כל אחד ושיטותיו.. כשתרגישי שהפורום לא נותן לך שום דבר, לא תהיי פה.. זה יכול להיות דרך זה שפשוט לא מענין, או שלא מדבר אליך הנושאים פה, או דרך זה שמתחזקים ומרגישים שהפורום לא נותן שום דבר... או שמתארסים.. ואז אין סיבה להיות פה.. להתנתק מהנט? נראה לי רק דרך התחזקות אמיתית עם הפנמה פנימית חזקה כמה לא צריך נט וכמה את לא רוצה אותו בחיים שלך.... כי אחרת לא יודעת איזו עוד סיבה יכולה להיות מספיק חזקה כדי להצליח בזה

סילה 120

New member
אני מתחבר מהפון.

וזה טוקמן.כשארצא לפרוש פשוט לא אטעין טוקמן.

מניסיון

אני כססתי ציפורניים 10 שנים!!! עד שיום אחד החלטתי להפסיק והפסקתי כבר שנה אני לא מכניס אצבע לפה. אגב, אם את באמת רוצה להפסיק כדאי שתמצאי תעסוקה אחרת, תכלס מתי גולשים בנט, רק כשמשעמם. תמצאי תעסוקה והסתדרת, אני מבטיח לך!

טולינה1

New member
אז ככה..

ממ....חפש תעסוקה אחרת שאולי מעניינתותך...או נתק לגמרי תגישה זה עובד לדעתי.!!(נכון שהועלתי?!)

בועz

New member
ניתוק הנט איננה פיתרון,

אלא פיתרון זמני!‏ כי תמיד יכולים לעקוף,

למעלה