כפי שכתבתי פה בעבר פתחתי פאב לאחרונה ואני מבקש את עזרתכם בשנית. עד כה אני מכין שלושה קוקטלים בלבד מלון בול אורגזמה ובננה בנצ'י (שהולכים מעולה). ואני רוצה לדעת איזה עוד קוקטלים הולכים חזק במקומות אחרים כדי לשפר את המקום. בתודה מראש אלעד
פיג' סאור, מידורי סאור, פסואה סאור, ויסקי סאור מה שבא... ההכנה: יש המון דרכים הדרך הנפוצה והפשוטה ביותר: בכוס לואו בול עם קרח: מנה של אלכוהול לבחירתך ומנה של סאור מיקס (לימון-מי סוכר) יותר מזה, היום זה עניין מאד נפוץ וחשוב, שברמנים מאלתרים קוקטיילים (כאלה שהם מכירים וכאלה שבא להם להכין) בהתאם לטעם הלקוח, עליך לוודא שיש לך ברמנים שיכולים לספק את זה
איפה המקום הזה? ולמה לא להתייעץ גם עם הברמנים שאצלך? אני בטוח שהם יכולים לספק לך מידע הולם (תלוי ברמת המקצועיות שלהם) ולהוסיף על מה שאמרו מעליי... יש גם את האמרטו סאוור שהוא חביב עלי.
תודה לכם על התשובות. המקום הזה הוא בעצם פאב פרטי של הקיבוץ לא למטרות רווח אלה רק למטרת הנאה והחזר עלות. מה שאומר שהברמנים בטח לא יודעים יותר מידי ובשביל זה אני פה. ושאלה אחרונה לגבי סאוורים: כמה נהוג למזוג ? איך אני מודד ? צ'ייסר + צ'ייסר ? שוט + שוט ? תודה מראש