מקווה לזכור כולם:
אקווס (הצגה, לא סרט) הצגה שראיתי בבית צבי רמת גן, אותה ההצגה שדניאל רדקליף (הארי פוטר) השתתף בה לאחרונה בארה"ב ועשה רעש על העירום המלא שתפקידו מבקש. הצגה ממש ממש טובה, עלילה מעניינת, בניה טובה, משחק מצוין ודמויות מצוינות לשחקנים לעבוד איתן, הצגה מותחת, סוחפת ומרגשת - מאמצת רגשית ועצובה. מאוד אהבתי את ההפקה, את העיצוב, את הבימוי (ראיתי כמה תמונות באינטרנט מהפקות אחרות שנתנו אינטרפטציה שונה לחלוטין לקטעים מסוימים ולמרות שאני יכול להבין את שתי האינטרפטציות מאוד אהבתי דווקא את זו שראיתי), כמעט את כל השחקנים והופעותם. אם יש משהו לצאת נגד ההצגה זה כנראה העובדה שהיא יותר מדי נשענת על "עלילה" והתפתחות "הגיונית ומובנת" כמו סרט - אני לא יודע זה פשוט רגיל מדי. תבנית העלילה מאוד ברורה, מאוד ברור מתי יש סצינות עלילתיות, מתי יש סצינות רגיעה ומתי סצינות שיא וההתפתחות דיי תבניתית. עדיין, המחזה, גם אם בתבנית, עשה עבודה מצוינת ולדעתי הבין מאוד לעומק את הנושאים שעבד איתם. ההצגה גרמה לי לבכות, ולאחר מחשבה הגעתי למסקנה שהיא מזכירה לי את United States Of Leland ("נקודת מבט") שעליו כתבתי בשבוע שעבר. יצרו הפקה קולנועית למחזה ובתקווה בקרוב אראה אותוץ 8\9 מתוך 10.
החשוד המיידי ממש מאכזב, סרט משעמם ברמות לא יאומנות, עלילה לא מעניינת בכלל, צילומים לא אסטטיים, לא יפים ולא מעניינים, "דמויות" משעממות (בקושי קיימות בכל מקרה, שטחיות לחלוטין), סרט שטחי עם איזה טריק יענו מחוכם בסוף שלו, טריק שלא היה שווה שום דקה מהסרט המייגע הזה, וגם טריק מאוד שטחי (שלא נגיד נדוש) שכן זה הדבר היחיד שיש לשעתיים האלה להציע, את הסוף המטופש והעלוב הזה. בקיצור חרא סרט שאפילו לא הייתי מזכיר שראיתי אלמלא היה קאלט שמסיבות ממש תמוהות - אנשים סוגדים לו?? אל תבזבזו את זמנכם, בקשו מחבר את הספויילר ועברו הלאה. 2 מתוך 10.
הצלצול כבר מספר פעים ראיתי את הסרט הזה, הגרסא האמריקאית (שאני מעדיף בהרבה על היפאנית אם כי עלי לנסותה שוב). סרט חמוד עם אחלה צילומים, רעיונות מאוד יפים ותסריט דיי טוב. כיף להעביר את הזמן. היה יכול להיות טוב יותר פה ושם אבל בכלליות עומד בציפיות. 7 מתוך 10.
צעקה 3 התסריטאי של הצלצול, סרט חמוד להפליא, מצחיק, אנרגטי, שנון ואפילו מותח מדי פעם (מפחיד הוא כמובן לא אבל הוא הרבה דברים טובים אחרים). כיף להעביר את הזמן בייחוד אם יש לכם חיבה לדמויות מהסרטים הקודמים (בכל מקרה כמובן אין טעם לראות אותו אם לא ראיתם אותם). הציון לא גבוה כמובן כי אחרי הכל זה סרט דיי סתמי ושטחי רק כדי להעביר את הזמן. 4 מתוך 10. פעם ראשונה שבמקום שהביקורות יילכו וייתארכו הן ברגרסיה.
טוב גם התחלתי לראות סדרת אנימה בשם
Romeo X Juliet (כרגע בפרק 8) שזה עלילת רומאו ויוליה עם המון טוויסטים ובעולם חצי פנטזי (סוסים מעופפים), סדרת דרמה אקשן, האמת דיי מומלצת לחברי הפורום, עונה אחת 24 פרקים.
אחלה פרסומת מיוטוב.