אני עדיין לא אול אין על יוסטון

billc

New member
אני עדיין לא אול אין על יוסטון

מצד אחד המספרים לא משקרים
ההגנה שלהם ממש השתפרה

יש להם קלעים טובים שחקני הגנה טובים והספסל מצוין

אני לא אול אין, כי האינטגרציה בין פול להארדן עדיין לא משהו
כריס במיטבו שהארדן יורד לספסל

שהם משחקים ביחד אתה יודע מראש מי הולך להוביל את ההתקפה בדרך כלל הארדן

זה עובד טוב כרגע, אני לא בטוח שזה יספיק בפלייאוף
מה שטוב בגולדן שאתה עד הרגע האחרון לא יודע מה יקרה לפעמים הם
לא יודעים
יוסטון חייבת למצוא דרך להשתמש בהם ביחד

אומרים שדאנטוני גאון בהתקפה
אבל אומרים גם שהוא איטי בהתאמות
אצלו זה יותר שיטה מאשר ניהול

עכשיו יש לו שני שחקנים מאוד קראטיביים, הוא צריך למצוא דרך
לשחק יותר טוב שהם ביחד על המגרש
השחקן בלי הכדור יידע לעשות יותר מאשר רק לקלוע טוב
להיות פליימייקר גם שהכדור לא בידיים שלו

נצל"ש - ברוקלין - אינדיאנה:

שודר בערוץ ספורט 5+ .

מפגש שני העונה בין הקבוצות.

ברבע הראשון, למרות ריצת 0-11 במהלך הרבע ו-14 נק' של אלן קראב, אינדיאנה ירדה ביתרון 1, 28-29.
ברבע השני, כל הרבע ההפרש היה סביב החד-ספרתי גבוה, אך גם הגיע ל-14 בשיא. 48-59 לאינדיאנה במחצית.
ברבע השלישי, אינדיאנה קצת ברחה ועלתה לדו-ספרתי נמוך. 72-80 לאינדיאנה אחרי שלושה רבעים.
ברבע הרביעי, אחרי דקות ראשונות טובות יותר של ברוקלין שאיימה להוריד את ההפרש לשני פוזשנים, אינדיאנה חזרה לדו-ספרתי ועד אמצע הרבע די סיימה את הסיפור. בחצי השני של הרבע, כדורסל נוראי מצד שתי הקבוצות - איבודי כדור, זריקות לא טובות, פחות תנועה בהתקפה, פחות שחקנים מעורבים, כדורסל מאוד שבלוני. אינדיאנה לא פיגרה כל המחצית השניה ושלטה בקצב המשחק.

97-109 לאינדיאנה בסיום. ברוקלין עם 2 נק' במתפרצת בלבד, שהגיעו ברבע השני, ואינדיאנה עם 9. זה סיפור המשחק - לא היה משחק ריצה, לא היו דקות מומנטום. ברוקלין היא לא קבוצה נוראית, הם משחקים בדרך-כלל בפייס טוב ועם הרבה יותר התלהבות, אבל רואים שאין מספיק כישרון בקבוצה, שאין מי שירים את הרמה. זו אסופה של רול פליירס שאין בה מי שיקח אחריות, וזה בולט במשחק כמו זה שאינדיאנה לא שיחקה טוב והיתה ראויה להפסיד. ואם הבעיה היא לא כישרון, אז ניסיון. הם היו נחותים מהפייסרס בשתי רמות כל המשחק, והמחצית השניה הרגישה כמו גארבג' טיים ארוך כשבעצם ההפרש היה סביב ה-10 בלבד.

מצטיין המשחק: ויקטור אולדיפו. 26 נק' [14-9 מהשדה, 6-4 משלוש, 5-4 מהקו] ב-41 דקות משחק. קשה להצביע על "מצטיין" במשחק כזה, אבל אולדיפו הוביל בדקות האחרונות של הרבע הרביעי ושמר על ההפרש עד הסיום;

סאבוניס עם 17 נק' ב-21 דקות מהספסל, וקורי ג'וזף עם 15 ב-30 דקות מהספסל; אלכס פויתרס קיבל דקות ראשונות מזה חודש ימים ולא קלע את הזריקה היחידה שלו ב-6 דקות על המגרש;

בברוקלין, אלן קראב מסיים עם 17 [4 שלשות], אבל רק 3 נק' אחרי הרבע הראשון וללא נק' במחצית השניה; טיילר זלר מסיים עם 13 נק', אבל כמו קראב היה טוב במחצית הראשונה [10 נק'] ונעלם בשניה; מהספסל, קווינסי אייסי עם 14 [4 שלשות] וג'ו האריס עם 14;

ליין ליף: טי ג'יי נשלח עם איקה אניבוגו לקבוצת הבת בג'י-ליג, פורט וויין מד אנטס, וערך שם את הופעת הבכורה שלו ביום ש'. הופעה מוצלחת שבה הוביל את קלעי הקבוצה עם 20 נק' [9 מ-19 מהשדה] ו-9 ריב' ב-32 דקות משחק, בהפסד הקבוצה לגראנד ראפיד דרייב. מאמן הקבוצה סטיב גנסי אמר שהכוונה היא להריץ פוזשנים דרך ליף כפיבוט ואופציה ראשונה בהתקפה. זו הזדמנות טובה מבחינת טי ג'יי לקבל את הדקות שהוא צריך ולצבור ניסיון מקצועני;

המשחק הבא -- כבר הלילה, הערב השני של בק טו בק, חוזרים הביתה למשחק נגד בוסטון.

חג שמח!

שבוע טוב!
ולהתראות בשמחות אינדיאנה פייסרס ואחרות!

מה הכוונה במעקב? כושרו?

מעמדו יציב. אחרי חודש ראשון גרוע האחוזים השתפרו. משחקן ששאלתי אם יש לו עוד מה למכור הוא הוכיח שזה סה"כ היה בד סטרצ' [קרדיט ל-Cade שהאמין בו, שזה בודאי היה דבר קשה לעשות בתחילת נובמבר]. הוא מרבה לשחק את הדקות האחרונות, וב-3 מ-5 המשחקים האחרונים גם את כל 12 הדקות האחרונות ברציפות שזה נדיר לראות. כלי טוב בהתקפה כקלעי יוצר באחד-על-אחד וכמוסר וכמסיים במשחק המעבר. בהגנה יש לו משחקים שהוא גיים צ'נג'ר וחלק מהדקות היותר טובות שלנו. מקמילן התחיל להתקבע על הרעיון של חמישייה הגנתית בדקות האחרונות עם ג'וזף[שדרוג על קוליסון]-אולדיפו[מצוין]-סטיבנסון[נהדר]-תד יאנג[ממובילי הליגה בדפלקשנס]-מיילס טרנר[מוביל את הליגה בחסימות], ולפעמים כולל את סאבוניס או בוגדה בוריאציות שונות. הוא אוהב להוציא ולהכניס את בוגדה, לפעמים מס' פעמים ברבע, כך שסטיבנסון נותן לו אפשרות לשחק ברוטציה הקצרה שלו עם הרכבים שונים. ללנס יש יכולת לשמור גם גארדים וגם להוביל כדור, מה שהופך כמעט כל חמישייה איתו לחמישייה של שלושה מובילי כדור שעובד לנו טוב השנה בשיטת משחק שהיא הבילי פיק אנד רול. אני לא צופה פגיעה בדקות משחק של לנס עם החזרה של גלן.

Cade Foster

New member
האמת שזה קרדיט שלא מגיע לי

לא ממש האמנתי ביכולת של לאנס להיות אפקטיבי בשני צידי המגרש (לפחות ברמה כזו שתצדיק את הדקות שלו ברוטציה). הדבר היחיד שזקפתי לזכותו בתחילת העונה היה ההאסל שהוא הביא איתו.
&nbsp
זה לא היה סתם בד סטרצ', מאז שהוא עזב ב2014 הוא לא הזכיר בשום דבר את השחקן שהוא היה בקדנציה הקודמת שלו. כנראה שיש שחקנים שסביבה מוכרת פשוט משפיעה עליהם פסיכולוגית איכשהו.
&nbsp
לגבי החזרה של רובינסון - הוא מראש לא היה אמור לדחוק את לאנס מהרוטציה אלא לאפשר לבוגדנוביץ' לנשום קצת אוויר. אנחנו משחקים עם רוטציה של 8 שחקנים מאז שליף יצא ממנה, זה משהו שאין סיכוי שנצליח לסחוב עונה שלמה. בוגדנוביץ' הוא הSF היחיד בקבוצה שמקמילן סומך עליו וממש עד למשחקים האחרונים הוא היה משחק יותר מאולדיפו.

Cade Foster

New member
דווקא לא חושב ששיחקנו גרוע

זה היה משחק מוקש ופירקנו יפה את המוקש הזה. ברוקלין באמת לא קבוצה נוראית כפי שהייתה אשתקד. יש שם כמה שחקנים שיכולים לתפוס יום ולהפתיע. קראב התפוצץ ברבע הראשון אבל בשלב מסוים התחלנו לסמן אותו וב3 הרבעים האחרונים הוא קלע 3 נקודות. שאר השחקנים שם פשוט לא סכנה ממרחק, במיוחד דמארה קארול שנראה יותר ויותר כמו שחקן עבר. אפשר לציין את לאוורט שנראה כמו רול פלייר לגיטימי בליגה הזאת וג׳ו האריס שיודע לקלוע, אבל לא הרבה מעבר.

נחמד היה בבארקליס סנטר עם ספיישל חנוכה ושירים חסידיים בפסקי הזמן...

הייתם הולכים לראות את ברוקלין סקרמנטו בברקליס?

אני בניו יורק מה 20 ועד ה 2 לינואר. המשחקים של הניקס יקרים (אלא אם מישהו יודע איך להשיג כרטיסים זולים), אבל לברוקלין אפשר לקבל מקומות ישיבה לא רעים אפילו ב 20$ - מצד שני, זה באמת ללכת רק בשביל החוויה של משחק, כי לא נראה לי שמשחק יהיה שם. כנראה גם לא ממש קהל. מה דעתכם (תניחו לצורך ההעניין שהפעם הבאה שלי בארה"ב תהיה עוד הרבה שנים, וכנראה עם זאטוטים).

billc

New member
סתם סטט מעניין, הקבוצה השניה בליגה שזורקת הכי הרבה שלשות

זה ברוקלין

אבל באחוזים מה3 הם מקום 28

בא נאמר כך, ברוקלין הולכת לזרוק הרבה הרבה שלשות

בקשר לניקס, בטוח יש דרך להשיג כרטיס זול, רק שאני לא יודע איך
אבל לפחות מההיפ שעושים על האולם הזה, אולי שווה לחוות את זה אפילו במחיר 200 דולר. אם ההיפ נכון.

rapgamer4ever

New member
הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים

א. חוויה מגניבה.
ב. זה ה-NBA, אפילו במשחק כזה יש פוטנציאל לראות מהלכים נדירים או יוצאי דופן.

Cade Foster

New member
זה תלוי בך בעיקר

אני לא הייתי הולך לשם. במשחק אתמול אפשר היה לשמוע את החריקות של הנעליים של השחקנים על הפרקט, אם לא טקס הדלקת נר שלישי הייתי חושב שמדובר בהלוויה.
&nbsp
במקומך הייתי משקיע איזה יום + 150$ כדי לטוס ליעד אחר בחוף המזרחי ולהיות נוכח במשחק לבחירתך. בוסטון, פילדלפיה וטורונטו אמורות להיות יעדים לא רעים, השאלה אם אתה מוכן להשקיע את הכסף והמאמץ. אם מדובר בחוויה של פעם בחיים אז הכסף פחות חשוב.

billc

New member
לפילי הוא אפילו יכול להשכיר רכב מניו יורק

זה רק כמה שעות נהיגה

אני מאוד אוהב לראות את הקבוצה הזאת,
אבל אם הוא הולך לפילי הוא צריך לוודא שאמביד משחק..אמביד זה השאק החדש
הקהל שם חולה עליו ובצדק

תוסיף לזה סימונס שיהיה בעתיד סופר סופר סטאר,

אני אפילו לא מסתכל במשחקים שלהם גם אם הם בשעה מוקדמת

אז בטח שלא הייתי הולך לשם..

rapgamer4ever

New member
זו חוויה שונה

אני יכול לא להאזין למוזיקה של להקה כלשהי, ועדיין להנות בהופעה שלהם...

בהופעה חיה אתה מושפע מהקהל סביבך שמכניס עוד אנרגיות

במשחק של סקרמנטו או ברוקלין קשה לי להאמין שזה קורה

Cade Foster

New member
זה תלוי בבן אדם

אני לא הייתי הולך להופעה של להקה שאני לא אוהב את המוזיקה שלה. דווקא ברוקלין קבוצה חמודה אבל האווירה שם פשוט לא שווה את זה לדעתי. אלא אם כן בא לו ללכת להדליק נר חנוכה עם עוד כמה אלפי אנשים ולשמוע ילד מברך במבטא אמריקאי...

סך הכל כדורסל גדול לא אמור להיות, אווירה מחשמלת לא אמורה להיות - אם הוא בקטע של לסמן וי ולומר "הייתי במשחק NBA" ולהוציא מינימום כסף על זה, אז שיילך על זה. אני אומר שאם כבר אני רוצה להשתתף בחוויה שמי יודע מתי תחזור שוב, אז אני רוצה שהיא תהיה אירוע באמת בלתי נשכח ועל הזין שזה יעלה הרבה כסף. בינינו, זה לא יהיה יקר יותר מהטיסה עצמה...

rapgamer4ever

New member
לא בקטע של לסמן וי

אני חושב שזו יכולה להיות חוויה מהנה. מה אני אגיד לך- מגניב לראות את זיבו השמן הזה דוחף מתחת לסל. איזה דאנק נוסטלגי מוינס קרטר. התפוצצות אקראית של שחקן כזה או אחר שקולע 12 נקודות ב-3 דקות.
זה נכון שברוקלין-סקראמנטו לא המיטב שיש ל-NBA להציע אבל זה עדיין כדורסל ברמה ממש, ממש גבוהה. ועם כמה אגדות מיתולוגיות. לך תדע מה יהיה, בשביל 20 דולר זה נו בריינר בשבילי.
&nbsp
אבל כמו שאמרת זה על טעם וריח

אאוץ', אין משחק פחות מזעזע? יש גם וושינגטון ב-22.12

או אורלנדו ב-1.1. שניהם יותר אטרקטיביים מסאקרמנטו, אבל גם הם לא אידיאליים כמובן..
&nbsp
בשביל 20$ הייתי הולך, זה כלום כסף ומשחק NBA זה שואו, ובכל זאת מדובר בקבוצה בליגה הטובה בעולם, זה לא סמרטוטים.

למעלה