שבוע טוב גולשים יקרים
....

שבוע טוב גולשים יקרים ../images/Emo13.gif....

לילה נפלא ושבוע טוב לכם גולשים יקרים ואהובים , שמחתי מאוד לראות חלק גדול ממכם במסיבת הגאווה המרכזית באומן 17 ביום שישי , גלעד המקסים, דנה המהממת, אורן פרשננו לענייני מצעדים, יניב ההורס, סברינה המדליקה, קרנוקה ההורסת, 100 המהמם, ועוד ועוד ... היה מחמם את הלב לפגוש אתכם...
... ובכן אז כולכם כבר יודעים שדנה גנבה את ההצגה ביום שישי וחברים אני יכול לומר בפה מלא, זו הייתה ההופעה היפה והמיוחדת ביותר שאני ראיתי בכל השנים האחרונות , דנה נראתה מליון דולר עם לוק מיוחד עדין אבל עדיין סקסי ושובב ..... היה לה מצב רוח מאוד טוב והיא הצחיקה את הקהל בלי סוף ולא הפסיקה לפרגן לכולם מכל עבר , היה קטע שהיא אמרה להומואיות : הומואיות חמודווות , חמוודווות, לא יפה לרכל אחת על השנייה, תזהרו ממני אני אוכלת אתכן אחת אחת .....
.... ראו שדנה מרגישה בבית, ראו שהיא נהינת מהחום והאהבה שהקהל נותן לה , כי יצא ממנה משהו שלא יוצא ממנה בדרך כלל בהופעות הרגילות,כל התשוקה לבמה , הסקסיות והטירוף שיש בה ששמור רק לה פרץ באותה הופעה, דנה הפתיעה עם שירים שונים מהרגיל, שרה בלייב את הכל לטובה בצורה מושלמת ומרגשת, פטה מורגנה בגרסת האוס מדהימה וכובש, ניצחתי כשבאמצע פאוור, ויתר השירים המיוחדים, הביצוע שלה לשיר של דיויין היה מרגש מאוד ומצמרר, אני אהבתי מאוד את השירה של דנה והביצוע פשוט מושלם שיר מאוד חזק מיוחד ומרגש.... בקיצור דנה הראתה לכולם מי המלכה ומי מקום 1 וסיימה עם השיר החדש שיוצא ממש השבוע , LOVE BOY .... אז כמו שדנה אמרה , תצביעו במצעדים, תבקשו את השיר תעזרו, לא רק לשאול לאן נעלמת ? .... דנה כאן מאז ומתמיד הייתה ותמיד תהיה מלכה מס 1 ......
.....

כפרה רשמתי ועוד ועוד ועוד ... ../images/Emo23.gif

יש עוד מלא ששכחתי את שמם , וציינתי שחימם את הלב לפגוש את כולם ואתה ללא ספק אחד מהם
...... כל גולש פורום בפגשתי עשה לי כיף לפגוש אותו .....
....

sabrinaa

New member
היה ממש ממש מהמם../images/Emo142.gif

ההופעה היייתה באמת פצצה ממש היה כיף ומי שלא מכיר אותי אז כן אני חולה על דנה ופוקדת הופעות שלה אולי מגיל 12 כשהיא הופיע בקיץ על החוץ זו הייתה ההופעה הראשונה שראיתי ואז הייתה לה גם אחת בלונה פארק בידיוק שיצא השיר אני רוצה לחיות וההופעה הפעם הייתה ממש סוחפת למרות שלא היה מקום לרקוד ולהיתחרפן יחד איתה חחחחח |

RINAT1983

New member
אני חייבת להגיד

אתהטרנסקסואלית הכי כוסית שיש בארץ...

למעלה