יש לי שאלה...

kepler1

New member
יש לי שאלה...

כמה מכם מכירים את הסדרה בובספוג? (אני יודע שזה בטח בלגאן לדבר על סדרה אחרת בפורום של סאקורה (!!!) אבל זה מתוך עניין רציני. אם תגידו לי זה יהיה סבבה. תודה, קרו.

kepler1

New member
אחלה

כבר טוב לדעת. זה משודר בניקלודאון, שנראה לי שיש רק ב-YES.

OFIRB9

New member
עם ניקול מפורום פוקימון הייתה פה...

יש לה אובססיה לספוגים...ואני אוהבת את בובספוג! הסדרה הכי שווה שיפה גבאי אי פעם ביימה....על אמת זה אחלה דיבוב שם!!! אותם קולות בדיוק... למה אתה צריך לדעת?

kepler1

New member
למה אני שואל...

אני שואל בגלל שבקרוב מתחילה העונה השניה (ואני מביים אותה) ואני יודע שבובספוג להיט ענק בארצות הברית אבל בארץ לא מכירים אותו כל-כך. רציתי לנסות לבדוק עד כמה אוהבים את זה בארץ.

ערן1987

New member
בהצלחה בזה.. אבל מה בעצם רצית?

אני מכיר כמה כאלה שרואים רק את התוכנית בערוץ הזה.. זה ממש מצחיק!! אתה מתכוון לשנות כמה קולות שם? אם כן,תשנה אולי את זה של סנדי(הסנאית)

OFIRB9

New member
לא לשנות קולות!!!!

זה מה שהרס לגמרי את העונה הראשונה של דיג'ימון, לא לשנות! ילדים התרגלו

OFIRB9

New member
אתה תביים אותה???

יפי! עדיף על יפה גבאי הזו.... זו לא הפעם הראשנה שאתה מביים סדרה?
^^

kepler1

New member
האמת שלא

זה לא פעם ראשונה שאני מביים סדרה. האמת, אני חייב את זה למאיה, שמביימת את סאקורה. הכל התחיל כשהיא ביימה את דיג'ימון ולתקופה אני החלפתי אותה והיה כיף נורא (שם גם עשיתי את בוקומון למי שלא יודע או שכח או מה שלא יהיה) אחר-כך ביימתי את רובוטריקים ארמדה, שאם כל הנוסטלגיה והכיף זה לא היה אותו דבר (גם המקור באנגלית וגם התוצאה בעברית) היתה אפילו פעם אחת לא מזמן שהחלפתי לתקופה קצרה נורא את מאיה בסאקורה (היה גם כיף נורא) ועכשיו בובספוג, שזה באמת חגיגה אמיתית. אני מקווה שזה יצא טוב כמו שאנחנו עובדים על זה.

S.Riddle

New member
בוקומון!! D: ../images/Emo23.gif

כשרק התמכרתי לפרונטיר ביפנית וזה התחיל לשדר שוב בפוקס קידס כל כך התלהבתי שסוף סוף, מאתיים שנה אחרי פוקימון, מצאתי סדרת אנימה עם דיבוב טוב. אה, הנוסטלגיה..~ ^-^

OFIRB9

New member
הוא יובל סגל נעם איפה את חיה!?

אתה תדובב מישו בבובספוג יובל?

ערן1987

New member
אתה לא מתכוון להחליף שום קול נכון?

בטח לא את של מר קרב או בטח לא של בובספוג.. נכון? נכון?!

DanaDuck

New member
יובל... אם יורשה לי../images/Emo13.gif

אני ממש ממש נהניתי לעבוד איתך בתור במאי בדיג'ימון. כן ירבו. ותענה לי על המסר ששלחתי לך! (למרות שכבר שכחתי מה שלחתי לך...
)

ערן1987

New member
אני רואה את התוכנית

בובספוג מכנסמרובע זה השם המלא.. תוכנית קורעת!!!

למעלה