יריית פתיחה מצויינת ללאב בוי

יריית פתיחה מצויינת ללאב בוי ../images/Emo13.gif

חברים היום יוצא LOVE BOY בארץ, הסינגל השני של דנה אינטרנשיונל .... וכבר הוא רושם לעצמו הישג חסר תקדים : " ..."לאב בוי" של דנה אינטרנשיונל כובש את רדיו ת"א רדיו ת"א החליט לקחת את הסינגל החדש של דנה אינטרנשיונל ולפרגן בעוצמה שלא זכורה בתחנה מזה שנים. השיר משודר החל מהבוקר אחת לכל תכנית בבלעדיות בתחנה. סה"כ היום יושמע 12 פעמים בתחנה !!!!!!!!!!!! בתחנה אומרים על השיר ואני מצטט: "להיט ענק", "שיר שנה", "פגז", "השיר של הקיץ". נגנו ופרגנו – במהלך היום יגיע הסינגל לכל שאר התחנות. תודה : לעופר מנחם / האד ארצי
.... חברים דנה עכשיו צריכה אותנו יותר מאי פעם , ברגע שהשיר נכנס למצעדים זו ההזדמנות לתת לשיר את כל הכח שאנחנו יכולים והפעם דנה חוזרת לצמרת ובגדול .... נ"ב כל מי שעדיין לא העביר לי כתובת מייל ומעוניין לקבל דיווחים על דנה, הסינגלים , ההופעות, קישורים למצעדים, ואפשרות לזכייה בסינגלים, מוזמן לשלוח לי במסר פרטי את כתובת המייל שלו ולהצטרף למועדון החברים
..... יום נפלא , ובהצלחה ענקית לדנה שלנו ..... נחזיק אצבעות ....

מצויין!!!! אחלה של שיר!!!

אני שמח שהשיר הגיע לתחנות הרדיו בהפצצה!!! אני אומנם לא שמעתי את השיר בתחנות הרדיו השונות, אך שמעתי אותו נון סטופ במצעד הגאווה האחרון שהתקיים בתל אביב, וכן בהופעה באומן, דנה שרה אותו.... השיר מקפיץ, מלהיב, הורס ואין ספק שהוא הולך להיות להיט והשלאגר של הקיץ. עכשיו, כשהסינגל הגיע לרדיו אנחנו צריכים לעשות הכל על-מנת שהוא יצליח, הווה אומר לדרג!!! חבר'ה, אנחנו צריכים לדרג את השיר כמה וכמה פעמים בכל תחנת רדיו, כדי שהשיר יקבל את החשיפה הראויה לו. אחרי שהכל זה לטובה הצליח (ומי שאומר שלא, פשוט טועה), אני בטוח שלאב בוי יצליח אף יותר.!!! הקיץ הזה הולך להיות של דנה שלנו, ובעזרת השם, אולי עוד מוקדם לדבר על זה, אבל אם הדיסק אכן יצליח אולי אולי דנה שלנו תחזור להיות זמרת השנה. אמן!!!!

MiaMia17

New member
'לאב בוי' ../images/Emo26.gif מאחרוי הקלעים לקליפ

כמו שאתם כבר יודעים יצא השיר המצויין החדש של דנה אינטרנשיונל, שיר מעולה!! באמת הולך להיות אחד הלהיטים של הקיץ מאחורי הקלעים - דנה אינטרנשיונל - לאב בוי

אני עם דנה באש ובמים.. הכל בשביל שהיא תצליח

ההצלחה של דנה זאת ההצלחה שלנו כולנו !!!! מושיקו תודההההההההההה נשמה

nerod 72

New member
מעלף...

רדיו ת"א מקבלים ח"ח גדול ממני על הפרגון לדנה... כל הכבוד להם... בלי שום קשר אני חושב שהם אולי התחנה הכי טובה בארץ.... הם משלבים הכל מהכל.... והעורכים שלהם הוחלפו באחרונה וזה רק היה שינוי לטובה.... "הכל זה לטובה" רק שתהיו בעניינים הושמע הכי הרבה ברדיו ת"א מכל התחנות.... ועכשיו "לאב בוי"... מדהים...כל הכבוד.

למעלה