טארוט פיות

פליפוט

New member
טארוט פיות

היי כולם קניתי חפיסת טארוט פיות וספר לימוד למתחילים המוכרת בחנות אמרה לי (אגב, חנות העידן החדש) שחוץ מהמשמעות הרגילה של הסמלים שהיא זהה בכל סוגי קלפי הטארוט, יש משמעות נוספת, כל מיני אגדות ומיתוסים על הפיות וכו'... אבל שהסמלים עצמם זהים לכל הקלפים, לכן אני יכולה לקנות את ספר הלימוד הרגיל למתחילים. כשתפחתי את חפיסת הקלפים ראיתי שהסמלים הם לבבות, עלים, פעמונים ועוד סמל שאינני זוכרת כרגע.. אבל אלו לא היו המקלות והחרבות וכל זה... יש למישהו מושג אם הסמילם אכן מקבילים או..?
 

אורי רז

New member
הסמלים אכן מקבילים

ואני מאמין שבחוברת הקטנה הלבנה שצורפה בתוך הקופסה של חבילת הקלפים כתוב מה ההתאמה. יש כמה וכמה חבילות של פיות, ואינני בטוח איזה מהן קנית, אבל בתור ניחוש הלבבות מקבילים לגביעים. העלים הם אולי סדרת המטות, והפעמונים הם אולי סדרת החרבות, אבל זה ממש ניחוש. אם תשלחי את השם המלא של החבילה באנגלית לפורום, ואולי גם תסרקי או תתארי כמה מהקלפים, נוכל להבין את ההתאמה.
 

SickBar

New member
Fairy Tarot - Lo scarabeo

חפסיה נחמדה מאוד, משתמשת בציורים של אומן ששמו ברח לי שנחשב לאחד המפורסמים והאהובים ביותר בתקופתו ועד היום (אייר המון ספרי ילדים של אגדות עם) יחד עם ציורים חדשים של אנטוניו לופטלי ההשוואה ביניהם לבין הטארוט הקחאסיים שונה מעט כי מדובר ברעיונות מעולם הפיות: בלוטים = מטות לבבות = גביעים עלים = חרבות פעמונים = מטבעות זיו
 
היי וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

ביום הולדתי האחרון חברי הפורום הנפלאים העניקו לי במתנה טארות מכשפות. גם שם יש שוטה, קוסם וכו'... גם שם יש ארקנה בכירה. אבל בטארות מכשפות למשל אין סמלים בכלל. לא המקוריים שאנו מכירים ולא חליפים. שם ההבדל בין הסדרות הוא במסגרת התמונה ! ירוק, חום וכו'... יש לקרוא היטב את החוברת הקטנה המצורפת ולהבין. תהני מן המסע החדש :)
 

pretty princess

New member
למרות שזה קשה

אורי צודק. צריך לשבת עם החוברת הלבנה שמגיעה עם הקלפים ולקרוא אותה או לתרגם אותה מאנגלית. אני עשיתי את זה כאשר קיבלתי במתנה את קלפי החד-קרן שלי. אמנם לקח לי סוף שבוע שלם לתרגם את הכול ולהתעמק בעניין גם באינטרנט. אבל בהחלט זה עוזר ללמוד להכיר את הקלפים בנוסף לפירוש הרגיל. ענת.
 
למעלה