zizzling

zizzling../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

מישהו כבר התחיל לאסוף
. הנה הרשימה של כל הפסלונים: ספיידרמן. ספיידרמן עומד על הברך. ונום. מר פנטסטיק. האישה הבלתי נראית. הלפיד האנושי. וולברין. סטורם. סייקלופ. רוג. ג'יבלי. אייסמן. ג'ין גריי. מגנטו. מיסטיק. סנסטיל. ג'ארגנאט. בישופ. סייברתות'. בלקווידו. קפטן אמריקה. איירון מן. הענק. דרדויל. אני הכי הייתי רוצה את הלפיד האנושי,ספיידרמן,וולברין,הענק,דרדויל,ונום,קפטן אמריקה ואיירון מן.

הסבר../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

אתה קונה את זה,בתוך הקופסאה יש חבילה,אתה שם את החבילה במים ואז יוצאות מהחבילה בועות כחולות וקצף ואתה מחפש במים ומוצא 2 או 3 בובות. הנה סרטון שמסביר איך זה יוצא עם אלה של נסיכות דיסני. אפשר לקנות את בחנויות ביג ובטח בעוד כמה חנויות צעצועים (זה ממש חמוד הדברים האלה).

הסרטון מכיר, יש בלינק ששמתי...

ת'סרטון על הגיבורים שלנו, רק שלא ראיתי עוד לקנות אותם בסביבתי...

spidey 82

New member
מצטער להיות "הורס השמחות",

אבל למה לא להשקיע את הכסף הזה (כנ"ל לגבי טאזוס) בדבר האמיתי - קומיקס? אפשר גם פיגרז ופסלים, משחקי מחשב. אבל לא בגימיק עלוב שיעלם באותה מהירות בה הוא מתנפח במים. (שנים הופיעו פרסומות של "אנשי דג" בחוברות קומיקס ונתקלתי בהם אף לפני שנים רבות בארץ. נוכלות לשמה - בובות גומי בגודל חצי סנטימטר שלא מחזיקות מעמד יותר מיומיים.)

לא הבנת מה זה../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

זה לא בובות ספוג. זה פסלונים מפלסטיק שאתה מקבל אותם בתוך חבילה,אח"כ אתה שם את החבילה במים כדי לפתוח אותה ואז מחפש במים ומוצא 2 או 3 פסלונים (אתה לא יודע איזה יצאו לך). אני לא יודע איפה קונים קומיקס,סורי,וחוץ מזה הפסלונים האלה ממש מתוקים.

אמממ, האמת?!

לא יודע בנוגע לפסלונים, אך, הטאזוסים נמצאים בחטיפים שבכל מקרה, אנחנו רוכשים וזוללים... כך, שאם אפשרי הדבר, למה לא לתפוס 2ידיים בציפור אחת?!;)

הפסלונים שווים../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

דרך אגב-בקשר לטאזוסים,יש לי בנתיים את 5,6 ו34 בקרוב יהיו לי עוד (שיכנעתם אותי אז כל פעם שאבא שלי הולך לקניות אני מבקש ממנו שיקנה צ'יטוס).

חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

נחמד מצידך, שכתבת עלי: "שיכנעתם"
אגב, יש צ'יפס חדש בנוסף(לא, איני סוכן של...)

הו../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

אתה צודק,יותר נכון-שכנעת אותי
. היום קיבלתי את דוקטור דום,נשארו עוד 2 צ'יטוס
. ובכל אופן צ'יטוס ממש טעים
.

Artoo Detoo

New member
../images/Emo45.gif צודק.

לדעתי גם הטאזוס וגם הפסלונים האלה הם מסחור. טוב, זה יכול להיות נחמד מידי פעם, אבל תמיד עדיף הדבר האמיתי, הקומיקס. גם משחקי וידאו המבוססים על קומיקס זה סוג של מסחור, אבל זה לפחות משהו שאין איתו בעיה ואפילו מתאים, אבל טאזוס? ואחר כך מתייחסים לגיבורי על לדבר שהוא אך ורק של ילדים קטנים או של חנונים..

למעלה