ZILDJAIN ROCK RIDE 21 FOR SALEֱ!

SANDOZ

New member
650 שקל מחיר סופי פשוט מציאה

המצילה בת זונה ומצב מצוין מוכר גם מיני ציינה של איסטנבול חדשה לגמרי ספלאש ישנה של סביאן והייהטס של פייסט אם משיהו רוצה לקחת את כולם אני ימכור לו אותם במכיר טוב בכל מקרה אפשר לבוא ולנגן כמה שאתם רוצים עד שתחליטו

VADER

New member
אני רוצה לקנות את הרייד...

איפה אתה גר? תן פרטים איך אפשר ליצור איתך קשר

VADER

New member
אני קודם רוצה לבדוק איך היא ואם היא

מתאימה לי. אני ישאל גם את המורה שלי עליה זה של A? A CUSTOM?

Kodak997

New member
פרט בבקשה על ההטס...

איזו סדרה? ובכמה? וכמו שווידר שאל - איפה אתה גר?

m O r P h E u S

New member
אני בדיוק צריך...

מיני צ´ינה ספלאש כמה אתה מוכר לי את שתיהם? ופשוט תן לי על זה פרטים ומאיפה אתה?

SANDOZ

New member
אוקיי

את המיני ציינה והספלאש אני מוכר ביחד ב700 הציינה 14" טראשית וקצרה לספלאש 12" סאונד בהיר וחם יחסית ההטס הם סאונד פורמולה 14" מידיום הבי-מדהימות חבל לי להפטר מהם אבל קניתי סביאן חדשות ביותר מדי כסף ונכנסתי למצוקה כלכלית:) הרייד היא A -AVEDIS 21 ROCK RIDE ואתה יכול לבוא עם המורה שלך לשמוע אותה אני גר בין חולון לתל אביב ויש לי רכב אז אפשר להפגש במקום מרכזי ואני יקח אותכם לשמוע אותם(רק למי שאין כסף בבקשה לא להטריד אותי) מומלץ שאם אתה רוצה את הרייד או ההטס תביא את שלך כי קשה להתרשם ממצילות שאין לך משהו להשוות אלייהן

SANDOZ

New member
אה כן הטלפון שלי

058532513 אם אני לא זמין תשאיר הודעה ואני מבטיח לחזור

Kodak997

New member
תן מחיר להטס בבקשה

ומה זה סאונד פורמולה? איזו סדרה? signature? 2002?

SANDOZ

New member
מחיר להטס

את ההטס אני מוכר ב650 רק כי אני לחוץ הכסף הם מדהימות! והמחיר הוא מצוין SOUND FORMULA זאת סידרה של פייסט לדעתי גם הטובה ביותר שלהם מזכירה בצליל את הAA של סביאן וA CUSTOM של זילדאן עם תבדוק באתר תראה שהרבה מתופפים שלהם מנגנים על המצילות האלו בארץ הם נמכרות חדשות במויזיק סנטר בראשון והמחיר שלהם חדשות הוא כפול http://www.music-center.co.il/webgatecart/index.html http://www.paiste.com/products/soundformula.shtml

VADER

New member
הוא צודק זה שווה! הם מתאימות אבל רק

לרוק לדעתי..אבל הם איכותיות ביותר. ראיתי רייד פורמולה שמתאימה גם היא רק לרור כבד אבל מבינים בה הם כל מכה והיא ברורה ומעולה אבל היא עולה 2000 שקל... יש לי הטס טובים מאד של איסטנבול אחרת הייתי הולך על זה,זה שווה!

SANDOZ

New member
דווקא ההטס האלה הם פחות כבדות

ומתאימות גם לFאנק וגאז חוץ מלרוק ומטאל

Drums

New member
יש לי את ההטס האלה!!

הם מעולות!! מיקצועיות!! אני לא מבין למה אתה מוכר אותם??!

SANDOZ

New member
כי קניתיי סביאן HH FUSION 13 ב1000

שקל ועכשיו אני בבעיה כספית

למעלה