zigd

emmy5

New member
zigd../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ,הרבה בריאות ואושר יחד עם משפחתך. אתה צוציק .. ..פעם ספרתי ל נכדתי שאני נפגשת עם חברים מהפורום....בינהם דני 123אבל הוא צוציק...בן כמה הוא? בן 61...אז הנכדה שלי פרצה בצחוק ...ממש צוציק.. אז בשבילי הכל יחסי...דני צודק אין גיל הכל זה רשום רק בתעודות יתר ממש לא חשוב ..איך שהבן אדם מרגיש ונראה .. מזל טוב!!!!!

emmy5

New member
../images/Emo39.gifmisu007../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo79.gif

רק עכשיו אני מאחלת לך מזל טוב הרבה בריאות ואריכות שנים ,נחת מהמשפחה ילדים ונכדים . אותך אני כבר מכירה ,לא צוציק אבל צעיר ברוחו ,לפי כמה שאתה רקדת היום .. מזל טוב!!!!עד 120

נֵנָה

New member
ערב טוב ושבוע טוב ../images/Emo6.gif

כבר יותר משעתיים שאני מנסה לכתוב הודעה או תגובה ולא מצליחה. והנה סוף סוף זה עלה. היה לנו היום מהבקר ביקור הפתעה של הבת, בעלה והנכדים, עד הערב. וזה אחרי שהיינו שם אתמול בערב "בייבי סיטר"
בינתיים ראיתי שהצטרפה אלינו "סבתא" חדשה
ברוכה הבאה סבתא יקרה, איך את רוצה שנקרא לך בדיוק? קצת קשה לכתוב את השם שמורכב מאותיות עבריות ולועזיות ביחד
והרי כולנו כאן סבים וסבתות
אולי באמת נקרא לך "בת" כמו יעלי? מה דעתך? מקווה שתהני אתנו וגם אנחנו נהנה מחברתך
ברוכה הבאה

נֵנָה

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לזיגי ליום הולדתך

מאחלת לך שנים רבות של בריאות והנאה. נחת ממשפחתך וחברות טובה וכיפית אתנו בפורום

HAVA159

New member
zigd ../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

חכמינו אומרים! חכמינו הגדולים, אומרים, שהחיים רק מתחילים בגיל ארבעים או חמישים ויש שטוענים שבשישים.
אוהבת חוה

למעלה