ZIFT

taly_k

New member
ZIFT

היי בנות !! שוב תודה על כל העזרה עם נושא הכוריגון. היום אני צפוייה לעבור שאיבה אחה"צ והרופא הציע לי החזרה מסוג ZIFT. זהו הטיפול השביעי שלי כאשר ברביעי הריתי אך הפלתי בשבוע 15 ובנוסף יש לי ילדה בת 6 מהריון טבעי. מישהי עברה טיפול כזה ? מה אתן ממליצות ? את הטיפול אעשה באסותא ואשמח לשמוע פרטים ממי שיש לה נסיון בתחום. אני ממש מתלבטת וחוששת מהטיפול הנ"ל שכרוך בניתוחון וצריכה עזרה והכוונה. בתודה מראש, טלי

gilal

New member
אין לי תשובות לשאלות, אבל שיהיה

בהצלחה. מחזיקה אצבעות. גיל

רוני@30

New member
מקפיצה לך את השאלה

ומצטערת שאין לי מושג ושאני לא יכולה לעזור. בהצלחה !!!

הרמוניה

New member
מפנה אותך לשושי שמנהלת את הפורום

בוואלה אני חושבת שהיא עברה טונות של הצלחה הרמוניה

רומי 007

New member
טלי

חברה שלי עברה את זה לפני כחודשיים (הפריה 12!!!!) והצליחה. זה אומנם יותר מסובך (לא בשאיבה כמובן - זה אותו הדבר) אלא בהחזרה. בהחזרה עוברים את הניתוח ונכנסים לך בלפרוסקופיה לחצוצרה אבל זה מגדיל את הסיכוי באחוזים רבים ויש הצלחות מעולות בשיטה הזו אצל מי שנכשלה אחרת. אל תשכחי שיש לך כבר ילדה על כן ברור שכבר הרית דרך השחלה, כך שאם השחלה אינה פגועה - את מעלה לעצמך את הסטטיסטיקה. הייתי הולכת על זה לו יכולתי רק שאצלי הבעיה היא בדיוק חצוצרה סתומה. אז חזקי ואימצי יקירתי, לכי על זה, אני מכירה כמה וכמה הצלחות. אני מחזיקה לך אצבעות.

tass2

New member
אין לי נסיון בזה אבל..

ממה שקראתי והתעניינתי בנושא ה-ZIFT, את נשמעת מועמדת מאוווד מתאימה לזה. החסרון הוא כמובן ההרדמה השנייה, אבל היות והגוף שלך הוכיח יכולת "לגדל" עובר לתפארת, והצלחת במעבדה קצת פחות, הייתי נותנת לזה צ´אנס. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

למעלה