Zhidovskaya morda!!!

בן הצבי

New member
Zhidovskaya morda!!!

כך הם צעקו, כשהם, שישה נבלות, היכו ובעטו בי בכך הכח, אז, ברחוב קאנאטנאיה באודסה שבאוקראינה, לפני שנתיים בערך. דמי רותח בעורקיי עכשיו. צעיר, סטודנט יהודי בן 22 לתואר שני בביולוגיה, נרצח בעיר פטרבורג. גופתו נמצאה דקות אחדות אחרי הרצח ע``י אמו. יהודי רוסיה, צאו לרחובות! אני במקומכם שם, הייתי דורש למצוא את הרוצחים ולתלות את נבלתם בכיכר העיר! Bol`she net!!‎

TaL53

New member
אבל אנחנו פה, לא שם.

ומה שכתבת לא מחדש הרבה. לפני כמה שנים נהרגה אישה במוסקבה מפיצוץ מטען כשניסתה להוריד כרזה אנטישמית.( האישה דרך אגב לא הייתה יהודיה). ומי בדיוק יצא לרחובות? כמה יהודים כבר נשארו ברוסיה?!

בן הצבי

New member
נכון, אנחנו פה.

מטען, זה עדיין לא חבורת אנטישמים שרוצחים בידיהם צעיר. הגיע הזמן להכות ב``סקינהדים`` ברוסיה בחזרה. האמת, הרוסים עצמם צריכים להתקומם נגדם, לא רק היהודים. ויהודים ברוסיה? לא כמו פעם, אבל יש ויש, ולא מעט.

TaL53

New member
אז מה אתה מציע?

לפלוש לרוסיה?! הרוסים עצמם אף פעם לא יתקוממו נגדם כי רוב האוכלוסיה שם או שלא אכפת להם או שהם תומכים בצורה כזאת או אחרת בלאומניות ובגזענות. והיהודים ברוסיה מפחדים כיום להרים משהו כי הם יודעים שזה ימשוך אליהם סתם תשומת לב מיותרת ומזיקה.

בן הצבי

New member
התכוונתי ליהודים שם.

ויש מספיק אנשי רוח, פוליטיקאים, זמרים, ועוד יהודים או ממוצא יהודי שיכולים לעשות שם הרבה רעש. תאר לעצמך שיעשו צעדה שבראשה יצעדו ז`רינובסקי, וואדים ראבינוביץ`, לב לבייב, מיכאיל שופוטינסקי, אלכסנדר רוזנבאום, הרב בערל לאזאר, ועוד מנהיגים, פוליטיקאים ואח``מים יהודים וממוצא יהודי. כשהם יצעדו, וידרשו חוקים ברורים, יצטרפו אליהם גם רוסים רבים מאוד.

TaL53

New member
לא הייתי מכניס את

ז'ירינובסקי לרשימת "אוהבי היהדות". וגם תזכור שכרגע פוטין לא אוהב "תהלוכות". מה שאולי צריך לעשדות זה להקים שדולה פרו-יהודית ברוסיה כמו שזה קיים בארה"ב, ואולי אז משהו יזוז. אבל גם הממשל הרוסי היה ונשאר רקוב עד היסוד באנטישמיות

varcety

New member
אבא של

ז'ירינובסקי יהודי, והוא ביקר(בחשאיות) לא מזמן את קבר אביו בישראל. אז נכון שיש לו יציאות אנטישמיות מדי פעם,לדעתי אחרי שהוא גילה את מוצאו היהודי הוא פחות שונא יהודים(זה הגיוני לא?).

ולנטין.. ../images/Emo32.gif

תוכל בבקשה להעלות לפורום כמה סירטונים של נאומי כיכרות, שמשלהבים את ההמונים. (כמובן חוץ מהיטלר ימח שמו וזכרו)

TaL53

New member
במיוחד בשבילך אלי

סרטון של המון משולהב (ולא מנאומים) http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1496339 מה שכמה ארטיקים בחינם יכולים לגרום....

תראה איך משלהבים את ההמון (כהנא על הקיבוצים)

כשקהל היעד הוא יוצאי עדות המזרח. הבנאדם היה פשוט אומן, איך שהוא הצליח לאחד ולסחוף אחריו את האנשים, על גבם וחשבונם של אנשים אחרים (בדר"כ הערבים). כנראה שרק בהעלת נאומי כהנא, אפשר למשוך את תשומת ליבו של ולנטין..
ובכל זאת, אני אשמח אם ולנטין, או אתה, או כל אחד אחר יעלו לכאן נאומי כיכרות שמשלהבים את ההמון (פרט להיטלר והנאצים, הכל בא בחשבון).

והלינק

כאן (תעבירו ישר לדקה ה-2:40, וסליחה על ההפרעות בסרטון עצמו). שמתי לב שדווקא האשכנזים ידעו "לכבוש" את המזרחים (בגין, כהנא, שרון, ואפילו ליברמן, שהרבה מאלה שהצביעו לו, שורשיהם מארצות ערב).

איפה אמרתי את זה?

פשוט יותר קל לשלהב ולחשמל אנשים שהם פחות מפותחים ומשכילים. נאומים מסוג זה הם בדרך כלל מאוד חמים, ומאוד אמוציונליים, והם יותר "קולעים" לקהל יעד שהוא יותר "עממי" ו"פרובינצאלי". הרי אפילו אם מנחם בגין, שהוא היה אשף בנאומי כיכרות (ע"ע הנאום נגד הסכם השילומים, ו"נאום הצ'חצ'חים"), אם הוא היה הולך לצפון תל אביב, או לרמת השרון, או לכל מקום מבוסס ואמיד אחר, שתושביו הם יותר משכילים ומפותחים, הוא לא היה מצליח במשימתו.

ועוד דבר

ידוע הרי שיוצאי עדות המזרח שונאים ערבים וקיבוצניקים (בקשר לשני, היום אולי פחות, אבל בעבר הייתה איבה מאוד גדולה בין השניים). ועל כן, קל מאוד להלהיב ולהסית כשמכפישים מישהו שאותו מגזר כבר במילא שונא. כהנא (כמו גם בגין) ידע זאת, והוא הבין שהוא יכול לצבור הרבה נקודות אם הוא יגע בנושאים הללו.

varcety

New member
זה פשוט השתמע מההודעות שלך

"תראה איך משלהבים את ההמון כשקהל היעד הוא יוצאי עדות המזרח" "שמתי לב שדווקא האשכנזים ידעו "לכבוש" את המזרחים" אתה לא מאותם אנשים שחושבים שאשכנזים חכמים יותר ושהמזרחים סתם ערבים בני דת משה?

רגע רגע.. בוא נעשה קצת סדר..

אני אמרתי ככה: תראה איך משלהבים את ההמון (כהנא על הקיבוצים) כשקהל היעד הוא יוצאי עדות המזרח. היחסים בין הקיבוצניקים, והאשכנזים בכלל, לבין יוצאי עדות המזרח, היו מאוד מאוד מתוחים גם ככה, והיה מאוד קל להצית ולהעמיק את השנאה והקרע ביניהם, שכבר היה גם ככה לא קטן. "שמתי לב שדווקא האשכנזים ידעו "לכבוש" את המזרחים": התכוונתי שהם ידעו לכבוש את ליבם. כמו בגין למשל, שהיה בשביל המזרחים מה ששרון היה בשביל המתנחלים, ומה שמראדונה בשביל הארגנטינאים (רק כדי שתבין את רמת האהדה שבגין זכה מהמזרחים). וגם אם יש אנשים שמשווים את המזרחים אל הערבים, אז מה בדיוק הבעיה כאן? הרי המזרחים הגיעו ממדינות ערב, וכמו שאנחנו יהודים-רוסים, או יהודים-אוקראינים (וכמו שאותו כהנא למשל היה יהודי-אמריקני) אז המזרחים [שהשם הזה הוא מוטעה בכלל] הם יהודים-ערבים. חוץ מזה, מי שנפגע שמשווים אותו לערבי, אז הוא בעצמו הגזען, מכיוון ש"ערבי" בשבילו נתפס כמשהו נחות, שזו בושה גדולה להיות משווה אליו. ד"א, אתה משלנו (הכוונה רוסי/אוקראיני
) או מ"שלהם" (ממוצא מזרחי)? אבל ברצינות, מה אתה? ובקשר לאשכנזים, בוצעו הרבה מחקרים, והוכח שהאייקיו שלהם גבוה מזה של המזרחים. בנוסף, המעמד הסוציו-אקונומי של רובם הגדול יותר טוב מזה של המזרחים, ככה שהם מסוגלים להעניק לילדיהם חינוך טוב יותר, ורמת השכלה גבוהה יותר.

varcety

New member
אוקיי

תודה שהבהרת את זה. אני נולדתי ברוסיה, אבל לא למשפחה אשכנזית. אני קווקזי(או יהודי הררי כמו שאנחנו קוראים לעצמנו), שזו עדה שמוצאה מיהדות פרס, והשפה של העדה קרובה לפרסית. כך שאני יוצא "מזרחי", אבל מרגיש יותר קירבה לאשכנזים בגלל ה"אירופאיות(כי אחרי הכל, נולדתי ברוסיה)". וגם מצאו שלשאשכנזים יש אינטלגנציה גבוהה מאוכולוסיות מסביבם(בויקיפדיה יש על זה אפילו מאמר על זה http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_intelligence)

פשוט לא נכון.

קודם כל מזרחים לא שונאים ערבים, לפחות לא יותר מן כלל האוכלוסייה. דווקא תנועות מזרחיות-רדיקליות כמו הפנתרים השחורים והקשת המזרחית גילו ועדיין מגלים אהדה אל הערבים, ופלשתינאים בפרט. שנאה לקיבוצים אכן הייתה קיימת בקרב יוצאי עדות המזרח, והיא הייתה מוצדקת. בכל אופן, מזרחים הם לא יהודים-ערבים. מכיוון ש'ערבי' הינו גזע ולאום. יהודים מזרחים אינם שייכים אל הלאום הערבי, וגם לא אל הגזע הערבי. באותו מידה אני יכולה לקרוא לך 'יהודי -סלאבי' או לייקים 'יהודים-ארים'. אתה מבין את האבסורד? היחידים שאכן מגדירים את עצמם כ'יהודים ערבים' הם יוצאי עדות המזרח המשתייכים אל השמאל הרדיקלי, כמו סמי מיכאל ויאיר יונה.

Astroo

New member
ערבים זה ממש לא גזע (במובן הביולוגי)

ישנם ערבים כושים (למשל חלק מהבדואים בנגב) וישנם ערבים בעלי עור בהיר ועיניים כחולות. אם יהודים שמוצאם ממדינות דוברות רוסית נקראים בארץ "רוסים", באופן דומה יש לקרוא ליהודים יוצאי מדינות ערב "ערבים" (ולא "יהודים ערבים", כי אף אחד לא קורא לנו "יהודים רוסים"). לתשומת ליבך, "רוסי" זה לאום בדיוק כמו ש-"ערבי" זה לאום.

למעלה