zen x fi רשמי ומתומכר(?)

tweeg

New member
zen x fi רשמי ומתומכר(?)

איך לעזאל כותבים?מתומחר או מתומכר? אחרי השמועות של הzen share,zen touch,zen wifi הוא בערך אותו דבר כמו הזן מבחינת מסך סוללה וכו' אין לו דפדפן,החלטה מאוד גרועה לדעתי ובכללי לדעתי הוא מיותר מקור abi
אני טס עוד יומיים בערך,אני יחזור ב27(נראהלי)

O

omerdav

Guest
מתומחר

היי גם אני טס,ב-20 וחוזר ב-31..,נקווה שהפורום לא ימות. אני עדיין לא ממש מבין באמת למה בדיוק הוציאו את הנגן....קריאטיב עם כל הכבוד חברה שמתה,וכרגע כל הטוב שיש לה להציע את זה את ה-ZEN, ואולי גם הזן סטון. אבל זהו. כנ"ל לגבי אייריבר,מתרכזים יותר בשוק המזרח הרחוק ומשאירים אותנו לגסוס עם איזה קליקס...

stardust19

New member
אחח..כמה שאני מסכים איתך לגבי איריבר

בתור מעריץ מושבע של איריבר מאד התאכזבתי מההיצע של הנגנים שלהם. איפה הימים של H3X0?? H10??? חבל שאנחנו מקבלים את הכי זבל

uriler

New member
H10? צעיר ../images/Emo3.gif

יש לי עדיין IFP-395 שעובד נהדר, ומשמש אותי כ"נגן מילואים"

O

omerdav

Guest
אע

חוץ מה-T2 והעריסת GPS של ה-Q5 הכל זמין בארץ....

O

omerdav

Guest
ה-i6 נעלם מהשוק גם כן פחות או יותר

לגבי שאר הנגנים צודק....

tweeg

New member
קראיטיב מתה?איריבר?

הפ' יסתדר,יש כמה חדשים וכמה סמוים למחצה,ותיק חדש,ויאיר כמובן קראיטיב היא חברה מאוד גדולה שמייצרת כמה נגנים היא לא תמות כי גם אם היא תחלק נגנים חינם היא תשרוד מרמקולים וכרטיסי קול איריבר הוציאו בערך 5-7 נגנים בשנה האחרונה פשוט הם לא הגיעו לארץ,וכנראה לא יגיעו

O

omerdav

Guest
טס לגרמניה - דויטשלאנד!

חילופי נוער וכו'... רק כי אני חייב,הנה קישור לערך באינציקלופדיה האנגלית על גרמניה,משעשע ביותר (למי שסובל הומור נאצי): http://uncyclopedia.org/wiki/Germany

למעלה