zen stories to tell your neighbors

chanda

New member
ben what do you think?

1st thank you Michal for the link I am enjoying it very much... here one I just read, it is short so I copy pasted it in here. I don´t think it is very acurate.... what do you think Ben?(or anyone else)x Chasing Two Rabbits A martial arts student approached his teacher with a question. "I´d like to improve my knowledge of the martial arts. In addition to learning from you, I´d like to study with another teacher in order to learn another style. What do you think of this idea?" "The hunter who chases two rabbits," answered the master, "catches neither one."

כמו כל סיפור זן -

צופן בחובו את האפשרות להבין יותר על עצמנו, על המציאות שלנו. האם את שואלת אותי מה דעתי על סיפור הזן הזה, או שאת שואלת אותי מה דעתי על האפשרות ללמוד אצל יותר ממורה אחד בו-זמנית? לגבי הסיפור השבתי; אהבתי אותו. לגבי הלימוד אצל יותר ממורה אחד, אני חושב שזהו מזל גדול והזדמנות גדולה. אני מניח שאם היית שואלת אותי "בן, כדאי לי ללמוד גם קונג-פו בשיטת X, אצל מורה Y", אז אם הייתי משיב לך "תשמעי, קרו, אם את מנסה להתחתן בו זמנית עם שני אנשים, האם תצליחי?" אז את היית עלולה להבין מכך, בטעות, שאני ממליץ לך שלא ללמוד קונג-פו אצל יותר ממורה אחד. באהבה בן

רמי ד.

New member
בעניין שתי הארנבות

זה כמו שאפשר להנשא למספר גברים אבל אז עלולים לאבד את הארנבת החמקמקה האהבה האמיתית רמי

למעלה