zamenhoff

kupatcholim

New member
zamenhoff

my great admiration to yhe late dr zamenhoff leader and founder of kupat cholim zamenhoff lead me to leave a massage of tribute to the deceased.to my great dissappointement my kind words were bluntly erased by the leader of the forum.herr doctor z. is turning in his grave due to this act of an "intelectual crime squad patrolling this important forum. viva la revolution viva la general yarok ole heil myself

שפילקע

New member
to the honorable Mr. K

dear kupatcholim, you should not have been disappointed, as your msg appears down below - no body touched it lera´ah..

תגובה לאיש/ה המוזר/ה (קופ"ח זמנהוף"

אני קצת מרחם עליך על כך שאינך שולט בעברית ולכן אתה נאלץ לכתוב באנגלית (ועוד בשגיאות...) באתר עברי. אולי תילמד אספרנטו כדי שאבין אותך טוב יותר? בציניות מלגלגת, יוסי (שאינו נהנה כל-כך לפגוש ישראלי שמתבטא באנגלית באתרים עבריים)

אל לנו לזלזל../images/Emo2.gif../images/Emo72.gif../images/Emo124.gif

יוסי, אל לנו לזלזל באנשים שאולי אין להם עברית במחשב (זה יכול בהחלט לקרות במקרה שהם בחו"ל) או באנשים שהם אולי עולים חדשים שעדיין לא יודעים עברית. מעבר לזאת, לדידי לפחות, האנגלית הייתה ברמה די גבוהה. הלוואי וכל מי שכותב כאן בפורום, היה כותב באספרנטו בכזאת רמה. אמן, לו יהי. לסיכום, אם אנחנו רוצים לעודד אנשים ללמוד אספרנטו, ראוי וכדאי להתייחס אליהם בכבוד, ולא בציניות - זה פשוט מוכר טוב יותר. בברכת לילה טוב, ירוק עולה.

לאן נעלם "קופת-חולים ז.?"

בעקבות תגובתך, ירוקי, חיפשתי את המכתב באנגלית שחתום ע"י "קופת-חולים זמנהוף", אך הוא נעלם. רציתי לראות אם השפה באמת טובה. האם עלי לפנות כעת למדור לחיפוש נעלמים?

Eldad S

New member
יוסי, שים לב לעמוד

ראשית, בראש השרשור הנוכחי יש מכתב אחד באנגלית של אדון/גב´ "קופתחולים". המכתב הקודם, אם הוא לא בעמוד הנוכחי, הוא כנראה בעמוד שלפניו. אם תקיש בראש המסך על [2], תגיע לעמוד הקודם של הדיונים, ושם תוכל, אני מניח, למצוא את מכתבו/מכתבה של "קופתחולים"..

המכתב הזה לא מספיק?

יוסי, אתה כתבת ביקורת על האנגלית כתגובה למכתב הזה, אז אני מצפה שאם אתה רוצה להעמיד מישהו על טעויותיו תמצא אותן במכתב הזה. אני לא מנהל כאן פנקסנות של היסטוריה של טעויות של אנשים, וכאמרתי שהסגנון של האנגלית טוב, התייחסתי להודעה שאנו מגיבים עליה. ולגביך, אדון קופ"ח זמנהוף היקר, למרות הביקורות שספגת, אתה גם מוזמן להשמיע את קולך ברגעים של צלילות שעוד נותרה בך...
אתה לא צריך לקבוע תור, אתה יכול להכנס בקטע של ה"רק שאלה" לילה טוב לכולכם מהגנרל

kupatcholim

New member
ד"ר זמנהוף-האיש והקופה

לכל מבקרי ומוקירי, רבות התחבטתי וחככתי כיצד אברך אתכם ,ממשיכי דרכו הקדושה והנשגבה של ידידנו מורנו ורבנו היקר מר זמנהוף (החמוד-בפי מכריו) כפי שניחש מנהיג פורום זה מר ירוק ע. (מעתה יקרא מפקדנו הנערץ)יושב אני בגלות ועברית במחשבי אין.מיד הבנתי שמדובר באדם בעל שיעור קומה(מינימום מטר שמונים)כה לחי.ברכתי לכם היא כי תחיו יותר מהאספרנטו(די קל)וכמובן תרבחו ותסעדו אני אספן של שפות מתות והנה מצאתי אוצר:אספרנטו מישהו מוכן להחליף איתי? אני מוכן לתת אידיש במצב חדש(מרופא שוויצרי-יד ראשונה) אני מוכן להפרד גם מלדינו(MAKE ME AN OFFER I CANT REFUSEׂ) נ.ב.:מי שחש כי האנגלית שבפי אינה מושלמת אינו מודע לרמת סטלתי דאז

8vD

New member
../images/Emo2.gif חיפשת שפות מתות

ומצאת אספרנטו?!?!?!?!? עוד כמה חפירות ותמצא אנגלית!
(עכשיו הבנתי למה אני לא מוצא דופק...
)

האיש והקופה../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif../images/Emo85.gif../images/Emo80.gif|כלב

ואני לתומי חשבתי שהיה לד"ר קוף ולא קופה.... ??? בעעע..

ברכות לקופאי של החולים

אני מאד שמח כי חזרת ארצה מהגלות הדוויה ועתה סו"ס מתאפשר לך לכתוב לנו בעברית. יופי! אתה מוזמן לכתוב גם באספרנטו (הלא למדת אספרנטו עוד בשנות השבעים של המאה הקודמת, כמדומני). נשמח אם תכתוב בשמך האמיתי. אגב, למה חלק גדול מהכותבים בפורום מסתתר מאחורי שמות מזוייפים? אף פעם לא הבנתי זאת. ממילא כמעט כולם מוכרים לנו...

8vD

New member
של המאה הקודמת?!

יוסי, אנחנו במאה ה-21! (ברוך הבא!)

Eldad S

New member
יוסי, זה כנראה...

The.... (האות T נמצאת בסמיכות מקום לאות Y). אנחנו מתחילים, כך נראה, לנתח ולפרש (ekzegezo - פרשנות המקרא...
את טקסטו של האדון קופתחולים. נאה, נאה...

Eldad S

New member
יוסי, הייתה שם טעות קטנה

לדעתי, המלה הייתה צריכה להיות "led", בעבר ("הובילו אותי למחשבה ש..."). Sed ne gravas, char ni estas forumo pri Esperanto, ne pri kupotcholim, chu ne?

למעלה