ברור לשרת בעורף השאלה אם הם לא יכולים לשרת רק בעורף
T trasher New member 29/7/05 #102 לפי מה ששמעתי היום אז החיל היחיד שמקבל אנשים לשירות עורפי שיש להם פרופיל קרבי הוא חיל המודיעין. בגלל שיש להם עדיפות בצה"ל. בכל שאר החילות אם יש פרופיל קרבי אז הולכים לקרבי לא משנה מה. כמובן יש גם את העתודה שזה קצת אחרת.
לפי מה ששמעתי היום אז החיל היחיד שמקבל אנשים לשירות עורפי שיש להם פרופיל קרבי הוא חיל המודיעין. בגלל שיש להם עדיפות בצה"ל. בכל שאר החילות אם יש פרופיל קרבי אז הולכים לקרבי לא משנה מה. כמובן יש גם את העתודה שזה קצת אחרת.
L lil bad ridin hood New member 23/7/05 #57 צאו מזה אין קשר לעורלה! 97 זה פשוט הפרופיל הכי גבוה. כמו שהקב"א הכי גבוה זה 56.
M Mooa-Numi New member 22/7/05 #42 מישהו יודע אם מורידים פרופיל על משקפיים? הבנתי שמורידים ממידה מסוימת, וצילינדר. ועל אלרגיות מסוימות, גם?
מישהו יודע אם מורידים פרופיל על משקפיים? הבנתי שמורידים ממידה מסוימת, וצילינדר. ועל אלרגיות מסוימות, גם?
G glebRa New member 23/7/05 #46 מורידים, כדי לברר נתונים מדוייקים תכנסי לפורום "מתגייסים". שם יענו לך.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 23/7/05 #51 סה"כ אם המספר בעיניים לא דורש עדשות בעובי מטר, משקפיים זה רק סעיף.
T the xecutioner New member 28/7/05 #100 אממ ממש לא לי יש 2 ו 1.75 ואני לא יכול להסתדר חצי שעה בלי משקפיים/עדשות
Y YaLdoNet 4 EveR New member 29/7/05 #101 הרגל לי יש 1.75 בשתיהן + צילינדר (יעני בעדשות יש לי 2) ואני דווקא מסתדרת נפלא גם בלי המשקפיים