*Z*Z*Z*Z

*Z*Z*Z*Z

אני לא גולש בתפוז הרבה , אבל אני מעוניין לשתף אתכם בחוויה.... אנחנו כמה חברה מהרצלייה פיתוח - בנים ובנות , יוצאי צבא , חברה איכותיים... להורים שלנו ממש ממש לא חסר כסף... כן , אנחנו טחונים.... אחד החברים התחתן , החלטנו להפתיע אותו , שכרנו וילה בקיסריה.... חדרי שינה , ג'קוזי , סאונה , בריכה ענקית , בינת ברביקיו.... משהו חלומי.... 30 חברה הגיעו...כולם שמחים , כולם מחויכים...ואיך לא תהיה מסיבה בלי אלכוהול... אלכוהול מכל הסוגים וכל המינים.... הגתי עם חברתי הסתובבנו קצת בין האנשים והלכנו לרקוד.. אוי איך שהיא רוקדת... כשהיא לפני , התחת הקטן שלה מדגדג לי את הכיפה.... ואני מעביר את זרועותי לאורך גופה.... ומשנים כיוון... פיטמוטיה הזקורות דוקרות לי את הגב בעדינות..... ואנחנו מתנשקים. ושותים ומתנשקים ושותים..... בשלב מסוים מרוב סחרחורת , נפלתי לבריכה... כולם עומדים על שפת הבריכה , וצוחקים... אלוהים... כמה הייתי נבוך. פתאום מיכלי מורידה חולצה , נשארת עם חזייה כחולה וקופצת לבריכה... אני מחיך , היא מחזירה לי קריצה ומדביקה לי נשיקה על השפתיים...לאט לאט עוד אנשים קפצו לבריכה...וכולם רוקדים אחד ליד השני בתוך המים... והגופות שלנו מתחכחות אחד בשני....אלוהים... איזה כוסיות ההרצליניות האלו...האווירה מתחממת למרות שכבר נהיה קריר...מיכל יורדת מתחת למים מרטיבה את שערהויוצאת.... היא מחבקת אותי... ואז קופצת עלי.. איבדתי שיווי משקל שנינו בתוך המים.... והיא לא מפסיקה להתנשק.... בסוף היינו צריכים אויר... יצאנו מהבריכה... התעטפנו במגבת זוגית... והתיישבנו על הערסל......אנחנו מכורבלים בפיסת בד שתלויה בין שמיים לארץ ופתאום אני מרגיש נשיכה קטנה בפיטמה.... ישר הזין שלי התקשה ועמד דום לשם הפקודה... ולא נעים... כל החברה בחוץ... התחלתי ללטף אותה בישבן... בהתלה לאט... אבל ככל שמצצה לי את הפיטמות יותר ויותר חזק דחפתי לה את היד מתחת לתחתון..... פתאום היא הפסיקה שאלתי למה ? היא נתנה לי נשיקה ואמרה לי לא לשאול אותה שאלות קשות.... היא כמה ממני במהירות.... התעטפה במגבת שלה ורצה פנימה לבית.... ואני , יושב על ערסל , רטוב , קר וזין שלא רוצה להרגע.... מה אני עושה ? ? ? קמתי רצתי לבית וחיפשתי אותה.... עברתי בג'קוזי , אבל היה שם זוג שהתחרמן לו.... בדקתי בסאונה , אין קול ואין עונה.... התחלתי לחפש בחדרי שינה... 3 חדרי שינה מפוארים וכלום... אין כלום.... פתאום ראיתי את החזייה שלה מוטלת על הרצפה. לפני דלת שעוד לא ביקרתי.... פתחתי לאט לאט את הדלת חושך , אור קטן מבליח מבעד לדלת נוספת פתוחה למחצה... והתחתון לפניה.... ואני רותח... מדמיין לי ומפנטז לי.... הלכתי לשידה בשקט והתזתי על עצמי מן הבושם....חזרתי לכיוון הדלת עם האור.... דחפתי את ראשי והיא עמדה שם.... עם הגב אליי , מרימה רגל בדרכה להיכנס למקלחת.. התקרבתי אליה על קצות האצבעות.... ותפסתי בשד ימין שלה... פתאום עברה בה צמרמורתהיא הסתובבה ובמבט מגרה סימנה לי להיכנס למלקחת.... אני , כמו טירון למפקד נכנסתי למקלחת , המים היו חמים.. ואז נזכרתי שאני עם תחתונים..... התחלתי להזיז את ידי על מנת להוריד אותם.. והיא אמרה לי שהיא תעזור לי.... היא התכופפה , הורידה לי לאט לאט את התחתון.... והיא היתה כלכך קרובה לאיבר מין שלי עד שהרגשתי אותה נושמת.... נכנסנו למקלחת.... נאי מורח עליה סבון נוזלי ומתחיל לעסות לה את הגב...............היא מסתובבת אלי , ומתחילה להימרח עליי... אנחנו שוכבים עירומים לגמרי במקלחת ומתנשקים ... כמה שאני חרמן עליה... והיא ? לא פחות... התחלתי להעביר את ידי על כל גופה התחלתי לרדת למטה...... נישקתי אותה בצאוור..... ואז היא התישבה עלי תפסה את הזין שלי וכיוונה אותו לעבר הכוס שלה... היא התחילה בתנועות קלות..... אוי אלוהים זה היה כל כך טוב.... אחהיא לא נתנה לי לגמור.... אמרתי לה לעמוד......נכנסתי לה בין הרגליים והתחלתי ללק לה בעדינות את הדגדגן..... בהתחלה נשיקות ונשיפות אויר חמות ואחרכך עם הלשון פתאום היא יצאה שוב פעןם החוצה.... והתחילה להתנגב.... ואני התייאשתי... נשארתי במים.... פתאום היא מתקרבת ולוחשת לי באוזן שהיא מחכה במיטה. קפצתי החוצה כשנאי מנשק אותה..... אני לוקח את המגבת ... ומנשק אותה... מתחיל להתנגב אבל היא אומרת שהיא לא יכולה לחכות.... היא מושכת אותי בכח למיטה נשכבנו....גהרתי מעליה.... והתחלתי לזיין אותה..... אני ממשש לה את השדיים והיא צובטת לי בפיטמות... אנחות קלות... נשיקה והופ... היא למעלה... מתחילה לרכב עליי ואני ממשש לה את התחת ומתיישב כשהיא יושבת עליי.... כל שנייה החלפנו תנוחה.. . והביצים שלי כבר מלאות... אם הם יגעו במשהו חד הם יפוצצו.... ואז החלטתי לגמור.... וידאתי שהיא לוקחת גלולות והתחלתי לזיין אותה בכל הכוח... איזה צעקות... של שנינו.... ואנחות ונשיקות... ואני בשיא.... והעיניים שלי עצומות ואני מרגיש בטראנס מטורף.... ובום @ פוצצתי לה את הפרה הקדושה בנוזל לבן שנינו מזיעים מתנשקים ומתחבקים שמנו על עצמנו איזה חולצה יבשה והלכנו לישון עייפים אך מאושרים. אני במסנג'ר [email protected] אשמח לשמוע תגובות

סליחה, מה זה פטמוטיה??

אני לא מכירה איבר כזה ... זה גברי? זה נשי? מה? מה עושים עם זה? מפוצצים עם זה את הפרה הקדושה?

זה מה שמפריע לך?

זיליון שגיאות היו שם, אבל זה בקטנה, אולי הוא דיסלקט... מה שאני לא הבנתי, זה אם הוא היה שם עם החברה שלו, למה הוא היה צריך לוודא שהיא לוקחת גלולות? נראה לי בסיסי למדי לדעת דבר כזה...

וזה מה שהפריע לך?

מאיפה היה להם חולצה יבשה???

זיגזג

New member
וזה מה שמפריע לכם?

אשכרה קראתם את הכל? למי יש כח?
התייאשתי איך שפתחתי את ההודעה....

וזה מה שהפריע לך?

מה הקטע עם הבושם? < אם אתם טחונים בכסף איך זה שההורים לא דאגו לך למורה ללשון? אני עדיין מנסה להבין מה זה "מתחכחות"> יא!בדיוק היום בצהריים גם לי התפוצצה הפרה הקדושה ולא ידעתי אם זה נורמאלי, הרגשתי ממש לא טוב עם עצמי - והנה הוא בא ומספר שזה בסדר, שיואו, איך נרגעתי

offנועה

New member
זה למשל מפריע לי

כי אחר כך הייתי צריכה גם לנקות את השאריות של הפרה שלך, באמאשלי, קחי את העדר שלך למקום אחר!!

זה מה שאת אומרת עכשיו!!

אבל כמה שניות לפני שהתפוצצה לי הפרה הקדושה והתחכחתי בפטמוטיות שלך את לא דיברת ככה!!!!

offנועה

New member
תקשיבי את!! ותקשיבי טוב!!

עוד פעם אחת את מתעסקת בפטמוטיות שלי, אני שוברת לך את האצבעות החטטניות שלך! את יודעת כמה זמן לקח לי להבריק אותם ולעשות פוליש??? זה לא ככה פטמוטיות כמו שאת חושבת.. נכנסת עם כל הפרות שלך, וטינפת לי את השטיחים!! מה נראה לך מה??!!!

אני לא מאמינה שאת מדברת ככה../images/Emo7.gif

אני גולשת בתפוז הרבה, אבל אני מעוניינת לשתף אתכם בחוויה.... אני בחורה, לא ממש מהרצלייה פיתוח, הייתי במחשבים בצבא, בחורה איכותית... להורים שלי ממש ממש חסר כסף...כן, אני עצמאית מגיל 16.... אחד החברות עשתה פוליש לפטמוטיות שלה. החלטתי להפתיע אותה, הלכתי לוילה שלה בקיסריה.... חדרי שינה, ג'קוזי, סאונה, בריכה ענקית , בינת ברביקיו....(זה כמו פינת, רק במבטא ערבי ) משהו חלומי.... 30 מפיצולי האישיות שלי הגיעו...כולם שמחים, כולם מחויכים... ואיך לא תהיה מסיבת פטמוטיות בלי אלכוהול? אלכוהול מכל הסוגים וכל המינים.... הגעתי עם חברתי עדנה הפרה, הסתובבנו קצת בין האנשים והלכנו לרקוד.. אוי איך שהיא רוקדת... כשהיא לפני , הזנב הקטן שלה מדגדג לי את הכיפה (ואני בחורה דתיה, הולכת רק עם כיפה וציציות) .... ואני מעבירה את זרועותי לאורך גופה.... ומשנים כיוון ( להטעות את האוייב) ... בטעות נתקלות בפיטמוטיה סוררת וחברתי דוקרת לי את הגב בדוקרן קרח כי נגעתי לה בפטמוטיה..... ואני מדממת, כולי פצועה וחבולה... בשלב מסוים מרוב סחרחורת, נפלתי לבריכה... כל פיצולי האישיות שלי עומדים על שפת הבריכה , וצוחקים... אלוהים... כמה הייתי נבוכה, דם לא הולך טוב עם כלור. פתאום הפרה שלי מורידה חולצה , נשארת עם חזיות כחולות וקופצת לבריכה... אני מחייכת - אולי היא באה להזמין מד"א , היא מחזירה לי קריצה ועושה לי "מו" חינני...לאט לאט עוד מפיצולי האישיות שלי קפצו לבריכה...וכולם רוקדים אחד ליד השני בתוך המים... והגופות שלנו מתחכחות אחד בשני....אלוהים... אני מתחילה להזות מאיבוד דם...האווירה מתחממת למרות שכבר נהיה קריר...הפרה יורדת מתחת למים מרטיבה את שערה ויוצאת.... היא מלקקת אותי... ואז קופצת עלי.. איבדתי שיווי משקל שנינו בתוך המים.... והיא לא מפסיקה לגעות.... בסוף הייתי צריכה אויר... יצאתי בכוחותיי האחרונים מהבריכה... התעטפתי במפה שהרמתי מהשולחן... והתיישבתי על הערסל......אני מכורבלת בפיסת בד שתלויה בין שמיים לארץ ומייחלת למותי הקרב ופתאום אני מרגיש נשיכה קטנה בפיטמוטיה....offנועה???? התחלתי ללטף אותה בישבן... בהתחלה לאט... אבל ככל שמשכה לי את הפיטמטיות יותר ויותר חזק דחפתי לה את היד מתחת לפוליש..... פתאום היא הפסיקה שאלתי למה ? היא נתנה לי בעיטת קרטה ואמרה לי לא לשאול אותה שאלות קשות.... היא קמה ממני במהירות....ורצה פנימה לבית.... ואני , יושבת על ערסל , רטובה , קרה ועם פצע מדמם שלא רוצה להרגע.... מה אני עושה ? ? ? קמתי רצתי לבית וחיפשתי אותה.... עברתי בג'קוזי , אבל היה שם עובש.... בדקתי בסאונה , אין קול ואין עונה.... התחלתי לחפש בחדרי שינה... 3 חדרי שינה מפוארים וכלום... אין כלום.... פתאום ראיתי את העוזרת בית שלה מוטלת על הרצפה. לפני דלת שעוד לא ביקרתי.... פתחתי לאט לאט את הדלת חושך , אור קטן מבליח מבעד לדלת נוספת פתוחה למחצה.... ואני רותחת... מדמיינת לי ומפנטזת לי על המיטה בחדר מיון.... הלכתי לשידה בשקט והתזתי על עצמי מן הבושם כי התחיל להיות ריח של בשר רקוב מהפצע של הדוקרן....חזרתי לכיוון הדלת עם האור.... דחפתי את ראשי והיא עמדה שם.... עם הגב אליי , מרימה רגל בדרכה לבעוט בי שוב.. התקרבתי אליה על קצות האצבעות.... ותפסתי בפטמוט ימין שלה... פתאום עברה בה צמרמורת היא הסתובבה ובמבט עצבני סימנה לי להיכנס למלקחת.... המים היו חמים.. ואז נזכרתי שאני עדיין מדממת ושהפרה שלי בחוץ .... התחלתי להזיז את ידי על מנת לסמן לפרה שתיכנס.. והיא אמרה לי שהיא תעזור לי.... היא התכופפה , הורידה לי לאט לאט לאטמה לפנים.... והיא היתה כל כך קרובה לפצע שלי עד שהרגשתי אותה נושמת.... נכנסנו למקלחת.... .היא מסתובבת אלי , ומתחילה להימרח עליי... אני נופלת על הרצפה באמבטיה ונאנקת מכאבים... כמה שאני מפחדת ממנה.. והיא? לא. התחלתי לחפש דרך מילוט התחלתי לרדת למטה...... נחנקתי בצאוור..... ואז היא התישבה עלי תפסה את הרגל שלי וכיוונה אותו לעבר האגרוף שלה... היא התחילה בתנועות קלות..... אוי אלוהים זה היה כל כך שורף.... אח היא לא נתנה לי ללכת.... אמרתי לה לעמוד......נכנסתי לה בין הרגליים וניסיתי לברוח לכיוון הדלת .... ואני התייאשתי... נשארתי במים.... פתאום היא מתקרבת ולוחשת לי באוזן שהיא מחכה במיטה. קפצתי החוצה כשאני לוקחת את המגבת ומנסה להספיג את המעיים שלי שיוצאות החוצה...מתחילה להתנגב אבל היא אומרת שהיא לא יכולה לחכות.... היא מושכת אותי בכח למיטה ואז הפרה שלי נכנסה לחד - עדנה?? גהרתי עליה.... וצעקתי שתיקח אותי מפה אנחות קלות... חבטה והופ... היא התפוצצה!! וידאתי שהיא טינפה את השטיחים והתחלתי לרוץ בכל הכוח... איזה צעקות... של שנינו.... ואנחות ... ואני בשיא של 9 שניות ל200 מטר.... והעיניים שלי עצומות ואני מרגישה בטראנס מטורף.... ובום שוב פוצצתי לה את הפרה הקדושה בנוזל לבן שנינו מזיעות שמנו על עצמנו איזה חולצה יבשה והלכנו לישון עייפות אך מאושרות.

offנועה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo52.gif

אני לא יודעת מה להגיד, כל כך מתביישת בעצמי, אני מרגישה צורך להעניש את עצמי עונש חמור!! אל תגידי שלא מגיע לי עונש אני מכירה את טוב הלב שלך, אני עומדת על כך שאענש! וגם לא אשתמש בהעתק הדבק, אני אקליד הכל!! סילחי לי! לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה.

offנועה

New member
המשך, אני לא אפסיק עד שתאמרי די!

לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה. לעולם לא אכעס יותר אם תיגעי לי בפטמוטיה.

למעלה