Z ויזה לישראלים

Tomeuntil

New member
Z ויזה לישראלים

היי, שלחתי אימיילים לכל מיני מגייסים למשרות בהוראה אנגלית, וקיבלתי אי-מייל ממגייסת אחת עם התוכן הבא: liad , thanks for your email , Israel nationality is not allowed to be offered work visa by Chinese government , that's the new policy מישהו שמע על המדיניות החדשה הזו? יכול להיות שהיא סתם מבלפת או שמה שאמר ההוא שזכה במדליית ארד השפיע על הסינים עד כדי כך?? תודה

זה בגלל שישראל אינה מדינה דוברת אנגלית

והחוקים מאוד הוקשחו עקב האולימפיאדה. אני שמעתי שאי אפשר לקבל ויזת עבודה בסין בלי תואר ראשון - לא משנה מאיזו מדינה אתה. גם בית הספר בו אני מלמד אמר לי שיהיה להם קשה להוציא לי ויזת עבודה כי אני ישראלי. אם יש לך תעודת הוראה כגון TEFL או אפילו תואר ראשון כלשהו זה אמור לעזור, אבל זה מאוד תלוי בגודל של בית הספר בו אתה מתכוון לעבוד.

Tomeuntil

New member
אין לי תואר ראשון

אבל יש דרכים לעקוף את זה. תואר ראשון דווקא זה לא כזה נורא אבל לא לקבל ויזה בגלל שאתה ישראלי, זה כן. אם זה המצב אולי אתפשר על ויזת עסקים במקרה הרע.

rinchan

New member
ויזת עסקים?

האם ניתן בכלל להוציא ויזת עסקים? נראה לי שהם רק מנפיקיםוןיזת תייר, ורק אם יש לך כרטיסי טיסה והזמנות מלון, בכל מקרה רק לחודש וכניסה חד פעמית, מישהו יודע משהו אחר?

rinchan

New member
תודה אבל

זה נוהל ישן שכבר לא עובד היום, כיום מוציאים רק ויזות לחודש , כניסה חד פעמית, ורק על בסיס הצגת כרטיסי טיסה והזמנה במלון. אני מכיר את הקישור וגם הוצאתי כמה ויזות עסקים בעבר (ויזה עם מספר בלתי מוגבל של כניסות לשנה, כל כניסה 60 יום) אבל המצב שונה אחרי האולימפיאדה. האם יש לך מידע אחר? תודה

Tomeuntil

New member
לא שידוע לי

אבל אם אמרת, אתה יודע. אני מכיר ישראלי שעבד בבי"ס בביג'ינג עם ויזת עסקים בלי לחזור ארצה אבל זה היה לפני האולימפיאדה.

למעלה