פתרון מלא למשחק../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif
שיוווו מה ששעמום עושה.... כן אל תתפלאו אני בבית כבר כמה ימים לכן יש לי זמן לשחק. התפטרתי מהעבודה, בעצם זה היה הדדי... פוטרתי והתפטרתי.. אוקיי, אבל למי אכפת מהצרות שלי... אז לענייננו טוב המשחק ממש נחמד וחביב. תודה מקס6 והנה הפתרון.
גשו לדלת, פתחו אותה, יש שם משהו מוזר על העמוד השמאלי, זה רמז לקוד:
כוכב = 9 איספו מהמגירות את שני הכרטיסים ואת הקלפים של הנסיכה. שימו לב שבאחד הכרטיסים מופיע 3 = < (זהו חלק מהקוד) ובכרטיס השני לב = 25354 OPEN הוא מראה לנו את הסדר בו עלינו לפתוח (OPEN) את המגירות ע"מ שנוכל לקבל "לב" כלומר, נצא מתוך נקודת הנחה שהמגירה העליונה מציינת את המספר 1, סה"כ 5 במספר:
נבחר את הכרטיס הנ"ל (עם המספר של הלב), ונפתח את המגירות לפי הסדר שכתוב עליו בזו אחר זו. (רק למשוך את המגירות מבלי להציץ לתוכן). לבסוף כשנגיע למגירה האחרונה, נציץ לתוכה, ובפנים יהיה מונח לב. לצד השידה הזו (צד שמאל למטה) יראה לנו עוד רמז לקוד: כוכב=לב מהופך להזכירכם כוכב=9 ולכן אם אהפוך את ה9 אקבל 6, כך ש"לב" = 6 גשו לחלון שליד המגירות שחקו איתו כמה פעמים עד שיפול מפתח. "הגדילו" את המפתח ושיברו אותו, עד שיתגלה לכם DISK ON KEY אותו תחברו (כמובן) למחשב מהצד. יופיע לכם פאזל מעצבן (מהסוג שאני הכי שונאת, אבל פתרתי פעמיים, פעם אחת כי שיחקתי, ופעם אחת כדי לכתוב את הפתרון למשחק) לאחר שתפתרו את הפאזל (המעצבן) יופיע לכם חץ המורה לצד ימין, שם מונח המברג (אם לא תפתרו את הפאזל לא יפתח הפאנל) בעזרת המברג פתחו את הפאנל הירוק. יופיע לכם כוכב מעויין ולב אפור, (שם הניחו את הלב שקיבלתם מהמגירה) את הפאנל שנפל הרימו, והפכו אותו, יופיע לכם ש 2 + = > שזהו המשך הקוד מהכרטיס הראשון שמצאנו במגירה, זוכרים? 3 = < כך שזהו הקוד למעויין <> = 5 וכמובן שהקוד הוא 956 לאחר שיש לנו OK נפתח את הפאנל הסודי הנוסף: והנה לפניכם ידית. את הידית הכניס לפאנל עם ה ON OFF שליד הדלת, והרימו אותה למצב ON שם עליכם להכניס קוד בציורים אם תסתכלו בקלפי הנסיכה יש לנו ציורים של נסיכה ואביר שמגן עליה מפני הדרקון אז אנחנו נלך משמאל לימין כתר לבן (של הנסיכה שמצויירת בצד שמאל) חרב תכולה (של האביר עם הבגדים התכולים) ואש הדרקון (משהו שנראה כמו אליפסה בצבע אדום) זהו.. אתם בחוץ היה אחלה משחק.