yudit

y u d i t 1

New member
אל על

הקורס שלי מתחיל עוד שבועיים, ויש מלא דברים שחייבים ללמוד בעל פה לבחינה ביום השני של הקורס. אז, במקום ללמוד אני קוראית מה קורה בפורום....

וחשוב לא לזלזל.....

את הטבלת יעדים והמפות צריך לדעת בע"פ באופן מדוייק.... בכלל, הכל חשוב לדעת....

y u d i t 1

New member
תודה על העצה ../images/Emo13.gif

עכשיו רק אני צריכה להבין איך זוכרים את כל הדברים האלה בע"פ....

ממציאים אסוציאציות למילים או חלקי

מילים... למשל: UKRAINE KIEV BORYSPIL (כי "בוריס שמן כמו פיל") KBP (כי Kiev Borys Pil).... ככה, מכל השטויות בסוף זוכרים הכל...

y u d i t 1

New member
The Vampire Kain יש לי שאלה...

האמת היא שאני בהתלבטות קשה מאוד כרגע ואודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי. אני אמורה להתחיל תואר שני באוקטובר והוא לא ממש עמוס אבל מאוד מפוזר על פני השבוע וזה מאוד מעצבן כי זה הורס לי את אפשרויות העבודה. אני די מבואסת ואין לי מושג איך אני אוכל להסתדר גם עם אל על וגם עם הלימודים. אז רציתי לשאול - האם הטיסות יכולות להיות בכל שעה ביום או שיש שעות קבועות בדרך כלל. האם שישי שבת נכנס יש טיסות? האם אומרים להם בהתחלה שרוצים פחות שעות- זאת אומרת לא משרה מלאה אלה רק חצי משרה? האם יש אתר או מקום מסודר שמאפשר החלפות בין דיילים? אני אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי כל מידע בנושא כי כרגע אני לא יודעת אם כדאי לי להתחיל את הקורס ואז לוותר ולשלם הרבה כסף או לוותר מראש... תודה רבה לך,

get well

New member
אם את מתכוונת לשלב דיילות אוויר עם

לימדוים אז הדרך היחידה היא לא להגיד לרוב השיעורים חברה שלי דיילת והיא באה פעם בשבוע בלבד (מתי שיש לה שיעורי חובה) בעיקרון מותר לך 4 ימים לבקש חופש כאשר אסור שהם יהיו רצופים משמע שתיהיה לך בעיה. אם תעשי ניו יורק אז לא תיהיי בארץ לפעמים שבוע.. מצד שני זה תואר שני..(עד כמה באמת צריך לבוא לשיעורים??) האם את מאלה שחייבת להיות בכל השיעורים?

y u d i t 1

New member
הבעיה היא..

שזה תואר שני בפסיכולוגיה... כל השיעורים הם חובה, אחרת אני לא בטוחה שמישהו היה רוצה להגיע לפסיכולוג שפספס את השיעור שבו לימדו לאבחן.. השאלה היא אם יש אפשרות להתחלף כל הזמן כך שכן יהיו ימים רצופים?

get well

New member
איך את יכולה לסמוך על דבר כזה??

את מקבלת סידור בתחילת חודש אם אני לא טועה ומה יקרה אם לא תצליחי להתחלף?? כל השיעורים חבה בכל הימים?? לדעתי יהיה לך ממש קשה לשלב את זה עם דיילות אני יודעת בוודאות שדיילים סטודנטים בד"כ בפתוחה או כאלה שבאים הרוב רק למבחנים. וקחי בחשבון שיש גם עבודות להגיש.. באיזה ימים תלמדי בידיוק?

y u d i t 1

New member
לט רוצה להצטער אח"כ כל החיים...

אין יותר מדי שיעורים, הם פשוט לפעמים תקועים באמצע היום.... יש לי יומיים בשבוע (אבל רק חצי יום = עד 14:00) ועוד יום אחד - פעם בשבועיים...

get well

New member
תתחילי את הקורס

כי באמת חבל לפספס..יסבירו לכם מכוח אדם את כל הדברים הרבה יותר בבירור כבר בימים הראשונים ותעשי את השיקולים שלך. בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!

get well

New member
בכל מקרה תדעי שלא תוכלי להיות

נוכחת בכל השיעורים כי יש טיסות שאת השארת שבוע ביעד

get well

New member
עוד דבר

רוב טיסות הקוויקי הם הלוך חזור משמע אם יש לך טיסה ביום מסוים אז גם תחזרי באותו יום וזה יכול להגיע למצב שאת עובדת גם 10 שעות רצוף..(אפילו יותר)

ככה:

האם הטיסות יכולות להיות בכל שעה ביום או שיש שעות קבועות בדרך כלל? -בכל שעה של היום או הלילה האם שישי שבת נכנס יש טיסות? -כן, ולפעמים גם שהות של סופ"ש בחו"ל האם אומרים להם בהתחלה שרוצים פחות שעות- זאת אומרת לא משרה מלאה אלה רק חצי משרה? -לא מכיר אפשרות כזאת האם יש אתר או מקום מסודר שמאפשר החלפות בין דיילים? -כן

m a y a m a y

New member
בהצלחה מכל הלב

בהצלחה שיהיה לך מכל הלב. הבנתי שיש הרבה מבחנים.תלמדי תלמדי - שלא יעיפו אותך! בנוסף יש מלים באנגלית שצריך ללמוד, לא? אני מקווה שעוד נפגש.......אולי נחליף משמרות.....

למעלה