YOYO-סדנאת אומן!!!!

dirty bit

New member
YOYO-סדנאת אומן!!!!

מכללת bpm מציגה : סדנת אמן עם אמני YoYo/BNE – Fatali – 6.3 בשעה 18:30 YoYo הוא ספינת הדגל של חברת BNE והנו אחד מהלייבלים המובילים בעולם בתחום המוסיקה האלקטרונית. במשך כחמש עשרה שנה משווקת חברת BNE את אמני הליייבל שמשאירים חותם ייחודי ברחבי העולם, כאשר מבין הבולטים הנמנים עם שורות הלייבל תוכלו למצוא אתInfected Mushroom, Sun Project, Oforia, Atomic Pulse, Time Lock ועוד רבים וטובים, כאשר ללא ספק בן הזקונים בלייבל ואחת מן ההפתעות הגדולות שפרצו לסצנה העולמית הנו איתן Fatali כרמי. במהלך הסדנא יחשוף איתן : 1) הפקה - הפקה שלו, ייתן טיפים מתוך המתכון שלו ליצירת מוזיקה אלקטרונית ממכרת תוך שמירת הייחודיות והמקוריות כאמן. 2) הופעות - טיפים על התמודדות עם סוגי כלי עבודה שונים הניתנים במסיבות ובפסטיבלים ויכולת אלתור עם בעיות ותקלות. קריאת הרחבה והתאמת הסט על פיה. 3) סאונד – יתאר את השלבים שהובילו אותו לסאונד שלו כפי שהוא היום, טיפים כיצד למצוא את הסאונד הייחודי לך. http://www.myspace.com/eitanfatali הסדנא תתקיים ב-6.3, בשעה 18:30, ב-LIVE SOUND ROOM, קמפוס תל אביב. bpm המכללה לסאונד ומוסיקה מתקדמת. bpm הינה מוסד הלימודים היחידי בישראל המוכר ע"י STEINBERG ו WAVES. כתובת:רח' בן אביגדור 3,תל אביב טלפון:1700-500-881 כנסו לאתר הבית – http://www.bpm-music.com

a m i h a i

New member
האם יהיו הדגמות מעשיות?

או כמו במקרה של עופר מאירי, האורח רק ידבר בקלישאות על זה שהקיק הוא מאוד חשוב ושצריך להשקיע בתפקיד בייסליין מעניין ולראות אם הקטע מעניין אתכם, כי אם אתם משתעממים אז הקהל בוודאי שיאבד עניין וכל שאר המשפטים הברורים מאליהם האלה. יהיה עדיף בהרבה אם ההרצאות יהיו טכניות ומעשיות ויעניקו לנו הצצה אינטימית לתהליכי העבודה של האמנים. נשמח לראות בזמן אמיתי איך הם מתמודדים מול המחשב והתוכנות עם השיקולים והבחירות בדרך למוצר הסופי. לדעתי ההרצאות יהיו הרבה יותר מרתקות אם הן יהיו יותר ברוח של "ביקור באולפן של האורח", ופחות בסגנון של שיחה איתו על חומוס ביפו.

dirty bit

New member
אני מניח שכן

זה תלוי באמן רוב בסדנאות שאני הייתי כללו ממש התמודדות עם בעיות,סגנון עבודה ,עיצוב סאונד וכו'. בסדנא עם אסף אמדורסקי אפילו נבנה טרק שלם. זו מטרת הסדנא אבל יש גם אמנים שמעבירים אותה בצורה אחרת כנראה כמו מטרופולין (לפי עדותך כיוון שלא הייתי נוכח)

למעלה