youtube- David Bowie and Gilmour

מגניב ביותר !!1!!!

למרות הצילום החובבני (במצלמת-טלפון, מן הסתם). בואי ממש קלע בול עם הביצוע. לא שזה מפתיע, לאור אהדתו לתקופת-בארט (וכן אהדתו-שלו לבגדי נשים, בצעירותו
). אבל בכ"ז נחמד לשמוע/לראות את זה.
ובתור פיצוי על אתמול בלילה: תמונות מסיום המופע נגד השועלים, כאשר ווטרס מקיש במקל-תופים על גבי פחית בירה, לצלילי Get up Stand Up של בוב מארלי. http://www.youtube.com/watch?v=Q9pK1awTHdQ

choche

New member
נצל"ש

הקליפ החדש של גילמור לSmile http://www.youtube.com/watch?v=KWokSlNdlO0&search=david%20gilmour

thezanani

New member
צרפתים סרוחים

טוב, דבר ראשון קרדיט. סחה עליך אחי,רעי מאהבי ומוזתי בשבועות הקשים. אשריך. איכשהו נבלעת שם בין האספסוף הנבער אשר אץ רץ, לחזות בפירוטכניקה המרהיבה בריו, שהסתכמה בתצוגה זהה לבלוג חשקני ממאה שערים. זהו הבוטלג מסיינט טרופז, מחולק ל7 חלקים,אשר נפלאות הפשע המעוגן בחוק מאפשרות לעו"ד ציפורה נ"י שליט"א תשס"ו להשאיר את השרשור הזה שלם ללא פרפראות משפטיות שיציתו את הליבודו של מיכאל חשין. איכס. מה יש פה? צילום טוב, איכות סבירה והופעה מושלמת מהחלומות של כולנו. גילמור בעוד הפגנה נחושה למען הסובלים מצלוליטיס בחזה. שניונת קטנה שווטרס מופיע בבגד ים זעיר. ראה הערת חשין. ביצוע מעולה לGITC, ליבה של השמש ושילוב מדהים הכולל את אקוס וAHM וביצוע ווקאלי ע-נ-ק של סופר דייב אנדרוגינוס, שגם עובר מוטאציה לנגד עינינו לדג טונה, תראו תראו זה מגניב. אוצר אמיתי, וללא ספק התיעוד הטוב ביותר הפלויד לאחר פומפיי. אנטישמים מחורבנים.

חרטושה

New member
טעות

את הצרפתים קל לשנוא. אבל בתור מי שתמיד רצתה להיות אזרחית שבדיה, אני רוצה להגיד שאני מאד דיסאפוינדט. וורי כמה קור אפשר לסבול?! זה יחס?! לא לגלח שערות ברגליים זה נקרא ליברליות?! כמה בכמה איילים אפשר להתנגש חזיתית?! מה יהיה, מה?

thezanani

New member
יהיה רע.

אין שום סיבה שלא. לפני שבועיים לקחתי טרמפ ארוך מדי עם חולה נפש מסוייט, שאפילו שבתוך הפה של הבולדוג על הדשבורד היה שק ריטלין, וברגע אחד קפצה לי ההבנה. היה חדשות. הנה זה מתחיל. מדינה חרא, תראה תראה איזה פריצים אלוהים ישמור, באנה אחשלו איך אבא יכול לעשות את זה לבת שלו? איזה מדינה חרא תאמין לי חרא,יש לי בן דוד בבוסטון עושה כסף חבל לך על הזמן מה אני עושה פה יאולוהים תראה איזה מדינה תשמע תשמע מי זה? ביבי? עוד פעם הוא יאללה אני עף אני עף מפה תשמע לי אין כה מה לעשות פה אתה צעיר לך לך לטורונטו תעשה כסף תוביל שטיחים יהיה לך וילה. פה אתה פותח דוכן אבטיחים בא האשכנזי עם הפנקס מניירות אנטישמים עזוב עוזבותך בכלל בטורנטו אין אבטיחים. אחלה כסף. מה יהיה? מיד שלפתי. יהיה טוב! למה יהיה טוב? אמממ. כי חייב להיות! למה חייב להיות? שאל חולה הנפש כשהוא לועס שיירי לאפה מאתמול. זהו בדיוק הרגע בו התחלתי לפרכס,להשתעל ,להעלות רימה ותולעת וקצף של ויטאמינצ'יק עלה מפי.מיד קפצתי מין האוטו,פשטתי את בגדי ועברתי לחיות 13 שנה עם משפחת חגבים. למה שיהיה טוב לעזאזל? למה?

יהיה טוב.

כי רע יותר לא יכול להיות? כי החיים מורכבים מעליות ומורדות? כי דברים שרואים משם לא רואים מכאן? כי כל התשובות נכונות? כי אנחנו נוטים שלא לראות דברים בפרופורציות האמיתיות שלהן, להפריז לשלילה (או לפעמים לחיוב), כאשר האמת היא איפשהו באמצע. החיים מורכבים מהרבה דברים, חלקם פחות נוחים לנו וחלקם יותר. הטריק הוא להתמקד בדברים היותר נחמדים, להחזיר את הדברים לפרופורציה, גם כאשר נדמה לנו שהכל "רע". לא הכל רע ולא הכל יהיה רע.

NIR Y

New member
או

מהסיבה שיהיה לך יותר טוב להאמין ככה. מאיפה אנחנו אמורים לדעת מה יהיה, מצד שני לפעמים אני פשוט בטוח שיהיה טוב. עכשיו לא

חרטושה

New member
מעולם לא חשבתי שאני אגיד את זה

אבל פתאום שלמה ארצי נראה לי מה זה ברור. אתמול היה טוב ויהיה גם מחר, אבל מה עכשיו, מה?! אינעלדינק שלמה.

vegetable man

New member
בשביל זה במקום לשמוע את ארצי

שומעים את איאן קרטיס: "The past is now part of my future, the present is well out of hand"

למעלה